tavlamam lazım yardım .s

Eğer bahsettiğin kadar güzelsen, zaten o sana karşı adam atacaktır. Sen onu tavlamaya çalışma. Belki de sırf onu tavlamak için onun hoşuna gitmeyeceği tavırlar sergileyeceksin ki ablacım kaçan kovalanır;) Ona karşı ilgin olduğunu belli etme... Bırak o sana gelsin. İlgi gösterirsen erkek milleti kaçar:34:

onun hoşuna gitmek için kendim olmaktan vazgeçmem bu da bi kesin.

ya öyle bi benzetme yapamam ama kafama koydum amacım bu çocuk beni begenicek ve benden hoşlanıcak. ve ben onunla çıkmicam . amacım bu sadece ve benim amacıma ulaşmam lazm.

Kolay kolay olumsuz yorum yazmam AMA;
Oyun oynamak için biraz büyük değil misiniz?
Onun beğenisi size ne kazandıracak, ego tatmini mi?
Bir bireyin beğenisi ile egonuz mu yükselecek?
Ee beğendi, ya sonra???
Bu sefer kafaya ne koyacaksınız ego tatmini için?
KArşınızdaki insanı bu şekilde kendi özgüveniniz için kullanmak, anadolu lisesinde okuyan, aklı başında bir genç hanım ile hiç özdeşleşmiyor...

ego tatmini yani ama gerek varmı boyle birseye cocuk senden hoslansa sana ilgi duysa ne olucak pesindemi kosturcan ona da yazık degilmibu acıdan dusun..hem belki ilgisizliginin sebebi hayatında baska biri oldugundandır yani butun erkeklerin sana ilgi gosterip senden hslanabilcekleri bir dunya yok her pas vermeyene her ilgilenmeyene bu taktigi uygulamayacaksn heralde

hayır sevgilisi yok araştırdım biliyorum. hayır bana bakmayan her erkege öyle yapmicam tabiki ama buna acayip taktım.peşimden flanda koşmasına gerek yok sadce o çocukta benm gbi biraz cool biraz havalı ve ben istyrm ki benden hoşlansın ve bende reddedim böylece bişey olmadgnı anlasın. kendime de güveniyorum eninde sonunda o bnden hoşlanıcak aslında şuanda benim şöyle düşündgne eminim : güzel kız hoş kız falan ama hani buzlar kraliçesi. bence aynen böyle düşünüyo ve ben nasl davranmalıym bunu blmyorm?

Kolay kolay olumsuz yorum yazmam AMA;
Oyun oynamak için biraz büyük değil misiniz?
Onun beğenisi size ne kazandıracak, ego tatmini mi?
Bir bireyin beğenisi ile egonuz mu yükselecek?
Ee beğendi, ya sonra???
Bu sefer kafaya ne koyacaksınız ego tatmini için?
KArşınızdaki insanı bu şekilde kendi özgüveniniz için kullanmak, anadolu lisesinde okuyan, aklı başında bir genç hanım ile hiç özdeşleşmiyor...
ya bu olay farklı herşeyi burda tek tek anlatamam ama kafama koydum yani çalışkan olablrm flan ama bu onu kafama takmayacgm anlamına gelmez acayip taktım kafaya . evet ego tatmini meselesi benden hoşlandıgnı hissedigim bilim beni hoş bulsun yeter yani öyle bişeyler şuan laflarla tarif edemiyorum
.

ahh ben 16 yaşında olcaktım şimdi...kafamı kitaptan kaldırmazdım yemin ederim....tabiki hoşlandıkların olucak ama çok kapılma olurmu? kendin ol ...o zaten seni beğeniyorsa bi şekilde gelir....illa bişey yapmana gerek yok...

ahh ben 16 yaşında olcaktım şimdi...kafamı kitaptan kaldırmazdım yemin ederim....tabiki hoşlandıkların olucak ama çok kapılma olurmu? kendin ol ...o zaten seni beğeniyorsa bi şekilde gelir....illa bişey yapmana gerek yok...

anlatamıyorum galiba zaten çok çalışkanım daha kaç kere söyliycem sorun şuan o degil ki sorun bana yardım edn akıl vern bu yani bende kafamı kitaptan kaldırmyorm zaten ama onu tavlamk aklımın hep bi köşesinde ve her geçen gün emelime biraz dha yaklaşıyorm her geçn gün dha çok muhbbetmz olmya başlıyo sanki.

zaten bölesi en güzeli..asıl birden gelip duygularını açarsa tuhaf olur hem tadı da olmaz böle :) yawaş yawaş kuzum yawaaş yawaş :D

ya bu olay farklı herşeyi burda tek tek anlatamam ama kafama koydum yani çalışkan olablrm flan ama bu onu kafama takmayacgm anlamına gelmez acayip taktım kafaya . evet ego tatmini meselesi benden hoşlandıgnı hissedigim bilim beni hoş bulsun yeter yani öyle bişeyler şuan laflarla tarif edemiyorum
.

Tarif edemeseniz de ben gayet anladım durumu.
Bizler de o yaşta olduk, çok da uzun yıllar önce de değil...
Siz belli ki onun elde edilemeyeşinden etkilenmiş, ve bunu kıran kişi olmak istiyorsunuz.
Arkadaşlarınız vayy be diyecek, onu ayağına getirdi ama baksana kıza resti çekti diyecek.
Bir nevi imkansızı başararak hedefinize ulaşacaksınız...
Benden size bir abla önerisi, tavsiyesi artık ne derseniz deyin...
Lise yıllarım hayatımdaki en güzel yıllarımdı, çok özlemle anarım hala.
Ve bir daha geri dönme şansım olsa o yıllara zamanımı harcadığım en gereksiz şeyler yerine, daha çok arkadaş edinmek, dostlarımla hayatı paylaşmak ve daha fazla eğlenmek için harcardım.
Dersleri söylemiyorum, o konuda sorumluluklarını yerine getirdiğinizi zaten söylemişsiniz...
Ama bir insanın cebinde tek kuruş olmadan saatlerce gülebileceği, sonra eve nasıl döneceğini düşünmediği yıllar o yıllardır.
Tek bir hedefe takılmak yerine keyfini çıkarın bolca...

bir çocuk var bizim sınfta geçen sne pek hiç dikkatimi çekmiyodu ama bu sene aynı sınfa düştük ve acayip hoşuma gitmeye başladı fakat ben çok labali bi insan dglimdir tanıdıklarıma çok samimiyimdr ama tanımadıklarma hemen gerçek yüzümü gösteremem ve dışardan beni buzlar kraliçesi olarak falan görürler neyse öyle işte çocukta sıralar tekli ve benim hemen yan tarafımda oturuyo dip dibe diyebilirz ben bundan da yararlanmak istyorum samimi olmak için bu çocugu tavlamak için önce arkadaş flan olmam lazım önce muhabbeti flan kurmalıyım nasıl kurarım nasıl olcak ya aslında konuşuyorz öyle ders hakkında falan bişey oldgnda flan knusuyrz hiç knusmuyoruz degil ama arkadaş gibi de degiliz benim önce arkadaş olmam lazım nasıl başlamalyım ? yani nasıl davranmalıyım? daha mı samimi ne bilim işte tavlamak için neler yapmalıyım çok yardıma ihtiyacm ve ayrıca güzel kızımdır yani bu zamana kadar tanıdgım insanlar hep öyle söylediler çirkinsin diyen hiç olmadı o yönden sıkıntı yok bu arada 16 yaşındayım ve tavlamak içn neler yapmalıym yardım istiyorm akıl istiyorum yorumlarınızı bekliyorum :)

Bana da hep yakından tanımayanlar buzdolabı derlerdi.. :)))) Bu benim hoşuma giderdi çünkü herkes ben varken dikkatli konuşurdu öyle küfürlü falan konuşamazlardı :27: Hoşlanan erkekler gelip konuşamazlardı,çekinirlerdi :27: :9:

Bence kendin ol,ilk adımı erkek atmalı derim hep (eski kafalıyım belki ama böyle)..

Zeki,bilgili,güzel konuşan,nazik bir kıza erkekler daha ciddi bakarlar,saygı duyarlar.. :34:

Bana da hep yakından tanımayanlar buzdolabı derlerdi.. :)))) Bu benim hoşuma giderdi çünkü herkes ben varken dikkatli konuşurdu öyle küfürlü falan konuşamazlardı :27: Hoşlanan erkekler gelip konuşamazlardı,çekinirlerdi :27: :9:

Bence kendin ol,ilk adımı erkek atmalı derim hep (eski kafalıyım belki ama böyle)..

Zeki,bilgili,güzel konuşan,nazik bir kıza erkekler daha ciddi bakarlar,saygı duyarlar.. :34:

aynen işte bana da mesafeliler öyle her kıza davrandıkları gbi ahah hihi öyle degiller yani beni tanımayanlar öyle degil tbi arkadaşım olan kızlar erkekler flan bni bildkleri içn onlar öyle degiller ama bu çocuklada ilk defa aynı snfa düşnce o da beni tam olarak tanmyo ve diğer kızlarla oldgu gbi degil benmle onlara davrandgı gbi labali olmuyo bana ama nedir yani ben onu yicek mym ? mesela derste espri flan yapıyo herkes gülüyo bende gülüyorum dönüp bana bakıyo flan bişey oldgu zman öyle soruyo dönüp bakıyo flan filan okuln ilk haftsı oldugu gbi degiliz en azından şimdi ama olacak o bana gelecek .

arkadaş olun bence, sonrasında olacağı varsa olur, sen arkadaşlık için ilk adımı atabilirsin, facebooktan ekleyebilirsin, anlamadığın bir şeyi danışabilirsin, ama benim de sana tavsiyem, ağır bir duruş sergilemen, yani arkadaş ol dediysem mutlaka sınırını koyarak arkadaş ol ve sevgili olmak için biri bir adım atacaksa, o sen olma bence.

bazı arkadaşlar çok ciddi davranmanı önermiş, öyle olursan bence çocuk bi şey hissetse de senden çekinir, sen birazcık muhabbet olana kadar çok ağır davranma yani, selam ver, şu bu, ama dediğim gibi, hep sınırını koruyarak. fazla da kafana takma böyle şeyleri :))
miniciksin daha :)

Tarif edemeseniz de ben gayet anladım durumu.
Bizler de o yaşta olduk, çok da uzun yıllar önce de değil...
Siz belli ki onun elde edilemeyeşinden etkilenmiş, ve bunu kıran kişi olmak istiyorsunuz.
Arkadaşlarınız vayy be diyecek, onu ayağına getirdi ama baksana kıza resti çekti diyecek.
Bir nevi imkansızı başararak hedefinize ulaşacaksınız...
Benden size bir abla önerisi, tavsiyesi artık ne derseniz deyin...
Lise yıllarım hayatımdaki en güzel yıllarımdı, çok özlemle anarım hala.
Ve bir daha geri dönme şansım olsa o yıllara zamanımı harcadığım en gereksiz şeyler yerine, daha çok arkadaş edinmek, dostlarımla hayatı paylaşmak ve daha fazla eğlenmek için harcardım.
Dersleri söylemiyorum, o konuda sorumluluklarını yerine getirdiğinizi zaten söylemişsiniz...
Ama bir insanın cebinde tek kuruş olmadan saatlerce gülebileceği, sonra eve nasıl döneceğini düşünmediği yıllar o yıllardır.
Tek bir hedefe takılmak yerine keyfini çıkarın bolca...

aslnda tam olarak ulaşılmaz degil hani öyle elde edilemez falan bi tipi yok asıl benm öyle bi tipim var sanırım :D neyse ama şu dogru hani istyrm ki beni hoş bulsn güzel kızmış flan desin hani tavlim onu ama zaten çıkma derdnde falan degilim hani olurda teklif ederse bi gün ki etmeli ettiricem yani napıp edip benden hoşlanması lazım ama ben benden hoşlansın dıye farklı hç bişe yapmicam kendm olmaktan vazgeçmicem de ama hani diyorum dha mı sıcak davransam yani buzlar kraliçesi gbi değil de?

arkadaş olun bence, sonrasında olacağı varsa olur, sen arkadaşlık için ilk adımı atabilirsin, facebooktan ekleyebilirsin, anlamadığın bir şeyi danışabilirsin, ama benim de sana tavsiyem, ağır bir duruş sergilemen, yani arkadaş ol dediysem mutlaka sınırını koyarak arkadaş ol ve sevgili olmak için biri bir adım atacaksa, o sen olma bence.

bazı arkadaşlar çok ciddi davranmanı önermiş, öyle olursan bence çocuk bi şey hissetse de senden çekinir, sen birazcık muhabbet olana kadar çok ağır davranma yani, selam ver, şu bu, ama dediğim gibi, hep sınırını koruyarak. fazla da kafana takma böyle şeyleri :))

bende öyle düşnyorm işte arkdşlarm flan da ddi ki hani dışardan sert duryosn flan ama aslnda öyle dglim yani durdugm kadr degilim ve bu çocuklada diyorm hani böyle davranmim biraz dha sıck olaym tabki sınırlarmı çok iyi blyorm zaten ddgm gbi çıkma derdnde deglim tek derdim o çocuk benden hoşlanıcak ve bende bunu bilicem bu.

bi de şu da var ddgn gbi zaten ilk haftalrda hiç alakamız yoktu şimdi bi de konum itibariyle hemen yanımdaki sırada oturyo dipdibe diyablrz dolaysyla ister istemez bi muhbbetmz oluyo dersle ilgili bişey soruyo flan filan bi şekilde muhbbetmz geçmye başladı dersler de gülüyorz beraber falan ama ağırlığımı da koruyorm cıvık bi insan asla degilim.

Kesinlikle katılıyorum.. Kaçan kovalanır.Erkekler için bu daha zevklidir.

bende katılıyorum zaten bende yavşamıyorum ona kaçan kovalanır lafına her zman inanmışımdr ama şöylede bşey var ben ona karşı soguk olursam aramızda hiç bse olamaz ama bi nebze olsun sıcak davrnırsam söyledklerne gülümseyrk cevap verirsm tatlı dilli olursam dha çok hoşuna gidecegime inanıyorum.

aynen işte bana da mesafeliler öyle her kıza davrandıkları gbi ahah hihi öyle degiller yani beni tanımayanlar öyle degil tbi arkadaşım olan kızlar erkekler flan bni bildkleri içn onlar öyle degiller ama bu çocuklada ilk defa aynı snfa düşnce o da beni tam olarak tanmyo ve diğer kızlarla oldgu gbi degil benmle onlara davrandgı gbi labali olmuyo bana ama nedir yani ben onu yicek mym ? mesela derste espri flan yapıyo herkes gülüyo bende gülüyorum dönüp bana bakıyo flan bişey oldgu zman öyle soruyo dönüp bakıyo flan filan okuln ilk haftsı oldugu gbi degiliz en azından şimdi ama olacak o bana gelecek .

Ayy!! Güzel görünmeye bakarsın.. Başkasıyla konuşurken gülerken şöyle çook kısa bir bakış at, anlık..sonra muhabbetine dön..Ne hoş :21: O bakış bütün elektriği taşır merak etme.. Zamanla seni daha iyi tanır..Başka kızlarla olduğu gibi olmasın seninle zaten..

Bak yaşadığım bir anı,lisedeyken dedim ya herkes dikkat ederdi konuşmasına..sınıf arkadaşlarımla 2kız bir erkek sohbet ediyoruz,diğer kız çok yılışık,ağzı bozuktu.. erkek arkadaş bir lafına kızdı "küfür ettireceksin şimdi yanımda kız var" dedi sonra gitti..Düşün onu kız olarak görmüyordu bile. :37:

İyidir böyle iyidir :34:

mesela bi mat sorusu çözmeye çalışıydm arkmdaki arkimle ordan ddi hani ver kitabı ben bakim soruna falan diye yani ama şunu anlayamıyrm zaten kızlara genel olarak iyi davranan bi çocuk banada böyle davranınca flan ben belki istedgim gbi algılamaya çalışıyorm ama kızlara zaten iyi bu da bi gerçek yani bilmyorm bana öyle davranıyo falan ama ilgsnden mi yksa zaten genlde iyi davrandgı içn mi bilmyorm?

Ayy!! Güzel görünmeye bakarsın.. Başkasıyla konuşurken gülerken şöyle çook kısa bir bakış at, anlık..sonra muhabbetine dön..Ne hoş :21: O bakış bütün elektriği taşır merak etme.. Zamanla seni daha iyi tanır..Başka kızlarla olduğu gibi olmasın seninle zaten..

Bak yaşadığım bir anı,lisedeyken dedim ya herkes dikkat ederdi konuşmasına..sınıf arkadaşlarımla 2kız bir erkek sohbet ediyoruz,diğer kız çok yılışık,ağzı bozuktu.. erkek arkadaş bir lafına kızdı "küfür ettireceksin şimdi yanımda kız var" dedi sonra gitti..Düşün onu kız olarak görmüyordu bile. :37:

İyidir böyle iyidir :34:

diyosunn :) hadi bakalım bu arada dedgin gbi yapıyorm zaten böyle kaçamak bakışlar falan tam benlik zaten :D çaktırmadn öyle konuşma arasnda kaçamak bi bakış sonra tekrar dönyorm konuşmama öyle yani :D

Back
X