Gelelim bana dil uzatan çok değerli konu sahibesinin avukatınaaaa :)
canım benim ya sen ne kadar bilgiliymiş böyle şu şöyledir sen böylesin diyebiliyosunn
erkeklere ne kadar kinli olduğunu anlamak ' o yaşta ağlasında değmeyeceğini anlasın ' şu cümlede zor değil biliyormusun.
ha birde yazık diyen arkadaş acıman gereken ayna karşısında gördüğün biri var sonra bana acırsın![]()
bu ülkede erkeklere öfkeli olmamak için üç maymundan biri olarak dünyaya gelmek lazım kadın cinayetleri, aldatılanlar, çocuk istismarları, işkenceler, töre cinayetleri... vs istisnalar olsa da kaideyi bozmuyor maalesef bunları anlayabilmek için belirli bir olgunluğa erişmeniz lazım. bugünkü şartlarda türkiye de kadınların her şeyin farkına erken varması şart 16 yaşında bir kızın hırsı size dokunmuş orası kesin zira aynı yaşlarda olduğunuzu tahmin ediyorum belki selenaya 3 defa seslenip sizi bir 10 yıl daha ileri götürmesini isteyebilirsiniz o zaman "zeka" yaşıtım bir insan ile oturup bu konuyu tartışabilirim. bu arada öğrendiğiniz "ego" kelimesini cümle içerisinde kullanma çabanızı takdir ettim biraz daha sözlük, gazete vs karıştırmanızı öneririm. saygılar.