Tavrım 9

Hmm bende senin gibi anlardim ama adamcagiz seni begenmis de olabilir tabiki rahatsiz edici bisey soylememis. İltifat etmis yani

Keşke nişanlıyım deseydin ona mı kalmış senin yüzük takacağın zamana laf etmek.

Bak benim çevremde çok fazla erkek var. Mühendisim erkek dolu bir çevrede çalışıyorum. Çoğuyla da samimiyim. Ama biri gelip bana eşimle ilişkimiz hakkında yorum yaparsa emin ol altından kötü bir şey çıkar. Ve kesinlikle çok katıyım bu konuda. Tek laf edeni direk siliyorum hayatımdan. Ya sen gül gibi kızsın acele acele niye onla evlendin. Eşin yurtdışında seni aldatıyordur o. Siz hiç uyumlu değilsiniz. Hiç aklına onla evlenmeseydim gibi şeyler geliyor mu, gibi cümleler duyduğumuzda topukluyoruz canım.

O apart sahibiyle selamlaşma bile. Tavrı hiç hoş değil. İltifat eden erkeği severim. ooo çok şıksın çok güzelsin desin yani hoşuma gider. Ama bu biraz fazla olmuş.

Son düzenleme:
Sonunu okumamistim buarada yuzugun hakkindaki yorumu :44: cok art niyet aramadim ama onu ilgilendirmez tabiki..

İşte o an düşünemedim direkt dogruyu söyledim art niyet aranmadım kesinlikle erkegın fazla abartması iltifatı çok itici geliyor banada bende ilişkim hakkımda yorum yapan kızlara bıle dayanamıyorum...

İşte o an düşünemedim direkt dogruyu söyledim art niyet aranmadım kesinlikle erkegın fazla abartması iltifatı çok itici geliyor banada bende ilişkim hakkımda yorum yapan kızlara bıle dayanamıyorum...

Evet konu erkekler olunca kızlara hiç girmedim, aynı cümleler hep kızlardan da gelir nedenini ben çözemedim daha..

Bence en ufak ilgiliyi bu kadar abartmayin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Paspal geziyomussun hep, bigun ozenmissin diye ilgisini cekmis iltifat etmis takilcak bise yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…