Kizimiza isim secmistik biz, duyunca kvme gidip niye kendi ismini koydurmuyosun bak seni hice sayiyo demek ki, teklif etmesi gerekmez miydi vs doldurmus hep kvmi. Amin, yani keske elimden bisey gelse. Ben her bi detayi saklamaya calistim ama kazayla oldu bebegimiz, bunu duyunca bile simarik sey diye hirslanmis.Görmezden gel boşver zaten bir sınav ile sınanıyor duyma görme çocuğu olmuyor diye bunları yapmasına hakkı yok ama içerlemiş belliki bu durumu kıskançlığa vurmuş allah hidayet versin
Hamile kalana kadar eltimin bana bir nefreti yoktu. Mesafeli gorusurduk ama aramiz iyiydi genel olarak.Eltinizin size olan nefreti nerden geliyor?
Mevlam bilir kime evlat nasip edeceğini bu kadar çekinme kv dene güzelce anlatabilirsin bu durumu bence yada direk yoksayip görmezden geliceksin. Eşin senin arkandaysa problem yok sıkma canınıKizimiza isim secmistik biz, duyunca kvme gidip niye kendi ismini koydurmuyosun bak seni hice sayiyo demek ki, teklif etmesi gerekmez miydi vs doldurmus hep kvmi. Amin, yani keske elimden bisey gelse. Ben her bi detayi saklamaya calistim ama kazayla oldu bebegimiz, bunu duyunca bile simarik sey diye hirslanmis.
Hamile kalana kadar eltimin bana bir nefreti yoktu. Mesafeli gorusurduk ama aramiz iyiydi genel olarak.
Kac kere soylemisler israr etmisler evlatlik bir bebek al, hem sevaba girmis olursun yazik o bebelere de diye cok dil dokmusler ama ben ne diye elalemin cocuguna alip bakicam istemiyorum evlatlik demis. O cocuga biseyler hissedemem ben dogurmayacaksam hic olmasin diye kestirip atmis.Amaaaaaaannn bu nasıl iş böyle ?KK'da daha ne kadar şok olacağım merak ediyorum. Çocuğu olmuyor madem evlatlık alsın, ona annelik yapsın, içindeki hasedi kini bir nebze yok eder belki. İnsan hayret ediyor...
Tesekkurler. Zaten esim de farkinda, eger ev kalabalik degilse gelmek istedi mi kabul etmeyeceksin, cocugu gozunun onunden ayirmayacaksin, yalniz kalmicaksin onunla diye bir suru tembihledi. Evlendiklerinden beri hic korunmamislar, onlar evleneli 12 yil falan oldu psikolojisi cok bozulmus cok yipranmis, psikolojik tedaviyi de kabul etmemis o yuzden ben de bebegimi kucagina bile vermek istemiyorum.Sırf bebeğiniz olacak diye bir anda size böyle kinlenmesi bence kliniğe yatırılacak kadar kafayı yediğini gösteriyor.Diğer arkadaşlar ne der bilemem ama ben her şeyden önce kendini bu kadından önce fiziksel olarak korumanı tavsiye ediyorum.Böyle bi insan sizi görse saldırır üstünüze bence.Dikkat edin.
Bana ettigi hakaretlere bile ses cikarmiyorum ki cok cirkef bi insanim ve cok kavga ederim. Benim ismimi anmiyomus ''Bacaksiz gelin'' diyomus. Yasim kucuk ve minyonum ya. Bacaksiz asagi bacaksiz yukari, azicik daha gezemedi mi kocasiyla cocuk o daha, su bacaksiz kiz da doguruyor ya pes, sizin bacaksiz gelin zor dogurur, daha neler neler.insanların aralarının bozuk olmasına sevinen insanlardan tiksiniyorum. Hamilesiniz eşinizin ailesi önceden kötü bile olsanız size bebeğinize değer verdiğini hissettiriyor tadını çıkarın, yeterince düşünceli davranıyosunuz zaten bence. Eltinizde merhamet ve anlayış duygusu olmadığına göre aynı ortamda çok bulunmak yalnızca sizi üzer boşverin
Bana ettigi hakaretlere bile ses cikarmiyorum ki cok cirkef bi insanim ve cok kavga ederim. Benim ismimi anmiyomus ''Bacaksiz gelin'' diyomus. Yasim kucuk ve minyonum ya. Bacaksiz asagi bacaksiz yukari, azicik daha gezemedi mi kocasiyla cocuk o daha, su bacaksiz kiz da doguruyor ya pes, sizin bacaksiz gelin zor dogurur, daha neler neler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?