Tavrim ne olmali?

Eltinizin derdi bence kaynanan tarafiyla.
Onun cocugunun olmamasi psokolojisini oldukca bozmus.
Kaynanan tarafida sen hamile kalinca onu unutup bayrammhavasi yapiyorlarmisya sanirim zoruma gitmis birde butun ilginin birden sana olmasi..
Eltin icin uzuldum cunku bu hirs kiskanclik onu mahfedecek.
Hemen bir uzmandan yardim almamli.
Katiyen kabul etmiyomus. Beni sadece cocuk duzeltebilir baska doktora gitmem diyo. Kaynimla birbirimizi icten ice sevmeyiz ama cok uzuluyorum, adam coktukce cokuyo, hirsini adamdan cikariyo. Sanki adamın sucu gibi. Kac kere bosanmaya kalkti adamdan, kaynim ikna etti ben seni sen oldugn icin seviyorum kari koca birbirimize yeteriz diye, oyle donduler mahkemeden.

Hiç umursama. Kimsenin anne olma hakkını gaspettiğin yok sonuçta. Tamam insan üzülür,imrenir anlarım ama böyle pis düşünceleri kabul edemiyorum. Sağlıkla al bebeğini kucağına. Amcası ne yapar ne eder yine sever yeğenini eğer isterse.
Tesekkurler ben de kabul edemiyorum. Benim ne sucum var cocugumun ne sucu var, ben istemez miyim onlara da nasip olsun. Kaynimi yakaliyorum uzulerek bakiyo ozlemle bakiyo karnima buyuk ihtimalle bakislariyla sevecek dogunca.

Ayyy ayni benim yengem. Bi bi yengeyle iyi anlasalim hemen kiskanclik krizlerine girer o yengemi bize karsi doldurur da doldurur. Annemlerle hep birlikte yengemlere caya gidelim bu da gorsun orda bizi kiskanc kiskanc bakar bir iki sey mirildaniz hemen evine gider catlar cunku kiskancliktan gerizekali ya. Ayni durum iste bence siz kaynananizla bu durumu konusun onlar da farkinda olsun bu durumun ve siz elinizden geldigince iyi olun kaynanayla hic sallamayin o salagi. Koper gbi havlar havlar susar sonra. Ben cooook iyi anliyorum suan seni allah yardimcin olsun

Back
X