Tavrımı kaldıramıyor :(

Buz_perisi

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
137
7
316
ona en ufak biş tribim tavrımm zoruna gidiyor beni çekemiyorrrr sen kocaman kızsınnn artık diorr..... beni seviomusun sousundannnn nefret ediorrrr :( bu tür soruları sorma ztnnn biliosun diorrrr senağlamasenağlama ohaoldumsmile eskiden o daha cok stümeee düşerdii bennn simdi ben onunn herşey ters gidiyor benle ciddi dşünm:oklava:yorrr

ona en ufak biş tribim tavrımm zoruna gidiyor beni çekemiyorrrr sen kocaman kızsınnn artık diorr..... beni seviomusun sousundannnn nefret ediorrrr :( bu tür soruları sorma ztnnn biliosun diorrrr senağlamasenağlama ohaoldumsmile eskiden o daha cok stümeee düşerdii bennn simdi ben onunn herşey ters gidiyor benle ciddi dşünm:oklava:yorrr

canim düsme sende onun üstüne:dilcikar:
sen kac o kovalasin, bukadar basitbayanssulusmile

erkekler beni seviyor musun kelimesinden nefret ederler ve tek kaçamakları biliyorsun zaten olur..Kaçan balık kovalanır sende üstüne düşme kendini çok kıymetli sandı herhalde boşla birazcık, eğer başka biride varsa sana değer vermemiş anlarsın kurtulmuş olursun.

erkekler beni seviyor musun kelimesinden nefret ederler ve tek kaçamakları biliyorsun zaten olur..Kaçan balık kovalanır sende üstüne düşme kendini çok kıymetli sandı herhalde boşla birazcık, eğer başka biride varsa sana değer vermemiş anlarsın kurtulmuş olursun.

cnm bence biraz kendı haline bırak sen onu zaten senı sevıyorsa gercekten eski halıne dönecektir bence semıyyosada zaten üzülmene bıle degmez peki durup durukenmı böyle değişti

üstüne düşme
artık o şunu anlamış ki o sana ne yaparsa yapsın sen onun yanındasın
küçük düşürme kızma gibi durumlarda haksızsa tavrını belli et
ve hatası olduğunda onu bırakabileceğini ona hissettir
yoksa bütün erkekler değil ama bazıları kendilerini bişi sanıp kadını hiç sayıyıolar

canim benim eski ciktigim da aynen böyleydi , hic ne tavrimi ne tribimi birsey cekemezdi , birde üstüne üstelik kendini hakli cikarmayi basariyordu, cünki biliyordu ona deli gibi asIk oldugumu ne yaparsa yapiyim ondan ayrilamayacagimi bu yüzden de kendini bulunmaz hint kumasi saniyordu , beni seviyormusun sorusundan da gercekten nefret ederler. o yüzden sana tavsiyem kücük tartismalar fln olursa kacan kovalanir moduna gir, sen arama msj yazma ondan bekle biraz huysuz gibi sneinkide zemuszemus

Bu dil nece ? Benim bildiğim Türkçe'de gelior, gidior, sevior diye kelimeler yok.Nerede Y harfi ? Nerede ünlü harfler ? Zaten iki satır yazı yazmışsın, aceleyle yazdım bahanesine sığınma da kelimelerin harflerinin hakkını ver bari :olmaz:

arkadaşlara katılıorumm.kaçann kowalanır.arama sormaa.bırakk o senin üstüne düşsünn.sen şimdi onun üstüne düştükçe kendini bişey sanarr.ne desemm ne trip yapsamm kabullenioo die düşünürr.sewgisini anlatmak içinde çaba göstermeye gerek olmadığını düşünürr.

malesef hersey ilk bastaki gibi devam etmiyor demekki fazla üstüne düsmemek daha hayirli biraz mesafeli davranin

ogrenci oldugunu yazmissin ..
size okulda bu turkceyimi ogretiyorlar ?
allah askina su yazini bi kontrol et msn de arkadaslarinla chat yapmiyorsun ....

Benimkide çekemiyo bu sorumu. Beni seviyor musun sorusunu. Bildiğin şeyin cevabını sırf kendini rahatlatmak için soruyorsun diyor.

şu tez hakketen doğrudur kaçan kovalanır daha kıymetli olur.inan erkeklere yaranmak cok zor ne yapsan yetmez daha fazla isteyebilirler.bırak kendi haline biraz burnu sürtülsün inan ozaman senden daha deüerlisi olmaz arkadasım

Benimkide çekemiyo bu sorumu. Beni seviyor musun sorusunu. Bildiğin şeyin cevabını sırf kendini rahatlatmak için soruyorsun diyor.

evet bayanlar bunu duymak ister buda en doğal bişeydir.cokmu zor yaa o iki kelimeyi kullanıp karşıdaki insanı mutlu etmek onu değerli hissettirmek.

evlenilmesi gerekn kızlar kitabını okumuştur ona göre senin tavırları kıyaslıyordur sende orada yazılan uygun olmayan tavırları sergiliyorsan sana yol vermesi yakındır
üstüne düşme o arkandan koşsun

Sanırım kötü evreler başlamış,bir an önce çek kendini sessiz kal arama sorma.Hayra alamet değil bu durum.Bende yaşamıştım aynısını ve sonuç başka kadın. Ya bide annesi yaşında bir kadındı ay aklıma geldi çıldırıcam kötükedihüso
Neyse eğer üzerine düşersen istemediğin sonucu yaşayabilirsin.Tabi kendi eski ilişkime bakarak yorumluyorum. Sen yinede uzak dur bazen uzaklaşmak iyi gelir. Sakın ezdirme kendini. yasakkelime

canım ne zaman ki beni seviyor musun diye sorduğumda evet diye geçiştirdiler
ne zaman ki hiç bişey söylemedim takmadım dillerinden düşmedi bu iki kelime
evet duymaya ihtiyacımız var bi süre sonra o yakınlıkla çok şey istiyoruz ama her zaman birey olduğumuzu unutmamamız gerek
arkadaşlarımızla nası dikkatliysek tavırlarımızla sevgilimizle de aynı olmalıyız
tabiri caizse poponu yere indirmicen hep tavanda gezicen ki takip etsin seni yakalamaya çalışsın her daim ;)

ewt canım o seni düşnmüyorsa snde onu düşnme o sna msj atmıyorsa snde ona atma ilk adım hep ondan glsin.tatlım alttan alma işide bna göre erkeklerindir biz kızlar trip yaparız onlar alttan alır sakinleştirir doğanın kanunu böyle =)

ayy kızlar iyiki varsınız teşekkür ederim biraz kendimi çekeceğim :( bu seferde o da iyice çekerse kendini naparım artık bilemiyorum.. bu durum beni çok üzüyor neden diyorum kendi kendime neden böyle yapıyor bazı şeyler olacakken neden olmaz ediyorlar :( illa kötümü davranmak gerekiyor...istemediğini düşündükçe emeklerim boşa gitti diyorum :1no2: beni sevmiyor sanki artık istemiyor :( birde durmuş biz senle ilerde yürütemeyiz evlilik ikimizde asiyiz diyor oysa ona iyi davrandığım halde...sanırımm çok kaldırmışım indirmek gerekiyor :( bayaa zorlanacağım kızlar desenize...

şu tez hakketen doğrudur kaçan kovalanır daha kıymetli olur.inan erkeklere yaranmak cok zor ne yapsan yetmez daha fazla isteyebilirler.bırak kendi haline biraz burnu sürtülsün inan ozaman senden daha deüerlisi olmaz arkadasım

eed daha fazlasını istiyor :( ama yoruldum artık kendimi kullanılıyor gibi hissediyorum beni istemiyor gibi bunu ona dediğim zaman yinemi aynı konu neden anlmıyorsun diyor tmm birdaha birşey istemem diyor sizce beni istiyormu :((( yaaaa uff imkansızız biz diyor yaa bir insan bir şeyi neden bu kdar çıkmaza sokarki istemiyorsa git ayrıl neden yoruyosun :((((senağlamaonu cok seviyorum ve suanbaşka hiç biri umrumda değil :( kimseyi istemiyorum :çok üzgünüm:

Back
X