- 22 Ocak 2010
- 137
- 7
- 316
- Konu Sahibi Buz_perisi
-
ona en ufak biş tribim tavrımm zoruna gidiyor beni çekemiyorrrr sen kocaman kızsınnn artık diorr..... beni seviomusun sousundannnn nefret ediorrrrbu tür soruları sorma ztnnn biliosun diorrrr senağlamasenağlama ohaoldumsmile eskiden o daha cok stümeee düşerdii bennn simdi ben onunn herşey ters gidiyor benle ciddi dşünm klava:yorrr
erkekler beni seviyor musun kelimesinden nefret ederler ve tek kaçamakları biliyorsun zaten olur..Kaçan balık kovalanır sende üstüne düşme kendini çok kıymetli sandı herhalde boşla birazcık, eğer başka biride varsa sana değer vermemiş anlarsın kurtulmuş olursun.
ona en ufak biş tribim tavrımm zoruna gidiyor beni çekemiyorrrr sen kocaman kızsınnn artık diorr..... beni seviomusun sousundannnn nefret ediorrrrbu tür soruları sorma ztnnn biliosun diorrrr senağlamasenağlama ohaoldumsmile eskiden o daha cok stümeee düşerdii bennn simdi ben onunn herşey ters gidiyor benle ciddi dşünm klava:yorrr
Benimkide çekemiyo bu sorumu. Beni seviyor musun sorusunu. Bildiğin şeyin cevabını sırf kendini rahatlatmak için soruyorsun diyor.
şu tez hakketen doğrudur kaçan kovalanır daha kıymetli olur.inan erkeklere yaranmak cok zor ne yapsan yetmez daha fazla isteyebilirler.bırak kendi haline biraz burnu sürtülsün inan ozaman senden daha deüerlisi olmaz arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?