tavşan dudak

sebis75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
17
0
86
İçel Mersin
bebeğim yarık dudaklı dünyaya geldi.şu an 2 aylık olmak üzere.3 ay dolunca ameliyat olacak.bu konuda bilgisi olan var mı?minik bebeğim için endişeleniyorum.

Canım benim konu ile ilgili hiçbir bilgim yok ama Allahtan acil şifalar dilemek için yazmak istedim...dualarım minik bebişinle..inşallah herşey yolunda gider de bebişin başarıyla çıkar ameliyattan...rabbim yardımcınız olsun..sevgiler...

ya bişey sorucam belki batıl inanç ama merak ettim.
Hamileyken tavşan eti yenirse bebek tavşan dudaklı oluyor diyorlar sen yedinmi?

canım cok gecmıs olsun ınsallah bebısın bı an once duzelır operasyon hakkında bı bılgım yok ama bı yakınımızın cocugu olmustu problemsız atlattı darısı bebekının basına :)

gecmiş olsun cnm tıp ilerledi artık üzülme doktorlar yardım ediceklerdir bebeğine bu arada sorunlu bi hamilelikmi geçirdin nette okumuştum eğer stresli bi hamilelik geçirirsen özellikle ilk aylarda aşırı üzüntü ne bilm şok yaşarsan bebeklerde bu tür sendromlar görünüyormuş. allah şifalar versin cnm allah ömür versin bebeğine

Rabbım senın ve bebıŞının yardımcısı olsun ÜzÜlme sakın dÜzelır ıÇı,nı ferah tut kardeŞım allah yardımcınıız olsun aeo...

herkese iyi dilekleri için tşk ederim.öncelikle cimcime ye söyleyim tavşan eti yemedim:) gebeliğimin ilk dönemlerinde uzun süren bir grip yaşadım.ama doktorların söylediğine göre neden olduğuna dair net bir sebep yokmuş.allah a şükrediyoruz ki damağında birşey yok.gayet rahat emiyor bebişim.sorunumuz sadece kozmetik ama işte minik bebeğim ameliyat olacak diye üzülüyorum ben.inş. bir zarar görmeden atlatacak bebişim.eylül de bayramdan sonra olacak bakalım.umarım herşey yolunda gider...

bebeğim yarık dudaklı dünyaya geldi.şu an 2 aylık olmak üzere.3 ay dolunca ameliyat olacak.bu konuda bilgisi olan var mı?minik bebeğim için endişeleniyorum.

merhaba cnm bende yarık dudak doğmuşum 3 yaşındayken bir ameliyat geçirmişim ama düzgün dikilmediği için 18 yaşımda tekrar bi ameliyat oldum imdi sadece bi çizgi olarak gözüküyor doktorum çok güzel bi estetik yaptı.. şimdi 25 yaşımdayım ve bebiş bekliyorum..allah acil şifalar versin..

mereba bebeğin amelyatı nasıl geçti oldu bitti inşallah sağ salimmm.benim de bebeğim tavşan dudak ve daha 2.5 aylık.neler yaşadınız başınızdan neler geçti çok merak ediorum aşamalarını cevap yazarsan çok sevinirimm tekrardan geçmişş olsunn

canım bildiğim kadarıyla bu konuda en önemlisi doktorun profesyonelliği.Estetik konusunda artık çok gelişti tıp.Neredeyse hiç anlaşılmayacak şekilde estetik sağlıyorlar.Bunu çok iyi araştırıp gerekirse istanbul yada ankarada bir doktor bulup görüşmeni tavsiye ederim.

canım sara hastalığı olan annelerde yada gebelikte alkol kullananlarda doğumsal kusur olarak tavşan dudak olabiliyor.genetik gebelilkte kullanılan ilaçlar hastalıklardan olabiliyor canım plastik cerrah halledebiliyor merak etme

geçmiş olsun arkadaşım muhtemelen bu tarih itibarıyle bebeğin iyileşmiştir güzel haberlerini de yayınlarsan benim gibi yeni bebeği ameliyat olmuş annelere de yardımcı olursun... benim oğlumda tavşan dudak olarak doğdu çok şükür bizim damağımızdada bir sorun yok 3 gün önce ameliyat olduk ben bebeği tavşan dudak doğan annelere bir doktor tavsiye etmek için yazyorum gerçekten alanında çok uzman bir hocamız izmit eğitim araştırmada hakan hoca ben çok aradım daha iyisini görmedim de duymadım da Allah kimseyi bebeğiyle imtihan etmesin inş.... sevgiler...

Back
X