Tavsan gibi ürüyorsunuz dedi

deepsimply

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2010
5.180
7.606
398
11 Aylik bebeklerim var,42 yasindayim yeniden hamile kaldim 6 haftalik hamileykm,korundukta ,sadirdim ama uzulmedim ,kismet dedim
Esimin qmcasi masallah buldun ,genc cocugu (edim bemden yas olarak küçük),tavsan gibi uruyorsun dedi,
Hazir cevap insan olan ben,dondum kaldim ,napiyim ben bu amcayi

11 Aylik bebeklerim var,42 yasindayim yeniden hamile kaldim 6 haftalik hamileykm,korundukta ,sadirdim ama uzulmedim ,kismet dedim
Esimin qmcasi masallah buldun ,genc cocugu (edim bemden yas olarak küçük),tavsan gibi uruyorsun dedi,
Densiz herif ona mı kalmış 😡 hiç sevmem böyle lakayıt tipleri

Haha sorma pek tatlı deseydin😂 o amca döt gibi kalmayı haketmiş😂

Ne ıgrenc insanlar var .Aslında cok guzel cevaplar verılırde yanı aynı sevıyeye ınmeye gerek yok bence

Onu deseydiniz, bunu deseydiniz diyorsunuz arkadaşlar ama insan bu lafı duyunca önce bir şok geçirir, ne diyeceğini, ne düşüneceğini bilemez. Şoktan çıkıp 2 dakika sonra cevap vermek de olmaz konu dağılmışken. Sanırım ben de hicbir şey diyemezdim o an 5 dakika sonra diyeceğim laflar birbiriyle çarpışırdı içimde. O nasıl amca, o nasıl düşünce, o nasıl üslup. Bir daha gorusmeyin derim.

Ay onlara ne? Dengesiz midir nedir aa 😒
Ama siz en son boşanıyordunuz durumlar baya ciddiydi covidden dolayı eşiniz sizden çocuklardan uzak duruyordu toparladınız sanırım
Eşi ilgi istediği için öyle bir şey atmış ortaya aslında ciddi değilmiş. Öyle hatırlıyorum.

Back
X