Tavsan gibi ürüyorsunuz dedi

Ben cok hazi cevap biriyim ama o gun dondum resmen,herkes bozuldu tabi,esime soylemedim,cinnenlinip gidip evi basina yikmasin amcanin diye ama kucuk kayinbirader soylemis ,sabah gidip yukaridan asagiya yikamis,aradi ozur diledi biraz once ,yanlis anlasildi falan,bebekleriniz daha kucuk diye dedim bilmem ne 🤣🤣

Ben cok hazi cevap biriyim ama o gun dondum resmen,herkes bozuldu tabi,esime soylemedim,cinnenlinip gidip evi basina yikmasin amcanin diye ama kucuk kayinbirader soylemis ,sabah gidip yukaridan asagiya yikamis,aradi ozur diledi biraz once ,yanlis anlasildi falan,bebekleriniz daha kucuk diye dedim bilmem ne 🤣🤣
Valla yanlış falan anlama yok. Resmen hadsizlik etmiş.

11 Aylik bebeklerim var,42 yasindayim yeniden hamile kaldim 6 haftalik hamileykm,korundukta ,sadirdim ama uzulmedim ,kismet dedim
Esimin qmcasi masallah buldun ,genc cocugu (edim bemden yas olarak küçük),tavsan gibi uruyorsun dedi,
Hazir cevap insan olan ben,dondum kaldim ,napiyim ben bu amcayi
merhaba. geç yaşta anne olmak üzerine buraları okuyorum. Endişelerim var. Bazı sorular sormak istiyorum. kaç yaşında evlendiniz ve eşiniz kaç yaşında? ilk bebekleriniz doğal yollarla mı oldu? Günümüzde birçok kadının problemi geç evlenip çocuk sahibi olmak üzerine. Evliliğinizde mutluluklar dilerim.

11 Aylik bebeklerim var,42 yasindayim yeniden hamile kaldim 6 haftalik hamileykm,korundukta ,sadirdim ama uzulmedim ,kismet dedim
Esimin qmcasi masallah buldun ,genc cocugu (edim bemden yas olarak küçük),tavsan gibi uruyorsun dedi,
Hazir cevap insan olan ben,dondum kaldim ,napiyim ben bu amcayi
aman kime ne kimin doğurduğu

Höhhh gariii....
Ona nesiymis acabaa? Hiç sevmedigim insan tipi. Kısacası Si ze ne diyeceksin böylelerine yaa.

Back
X