tavsiye alabilirmiyim kızlar ....

yok canim bide ona sarmayim zaten full doluyum bi ara bedeva dikis kurslari vardi devlet acmisdi niyetlendim hamile kaldim tekrar niyetlendim bu seferde turkiyeye gezmeye gittim nasip olmadi simdide cok mesgulum benim bir arkadas var terzi ona sorcam duz diksem yeter:27:sokuk mukuk dikerim bari:52:

hımmm anladım tatlımm :) bebiş yormuyor mu seni yah benim yiğenim var yaramalıkta birinci :) bu arada hangi ülkedesin sen yahu :)

güzel gidiyor tatlım dün denizdeydim acayip rahatladım elimde olsa birkaçgün kalırdım sevgilimlede arayı düzelttim şuan çok mutluyuz :132: tatlı bir heycan var elim ayağıma dolaşıyor birkaçgün sonra yanımda olıcik tabi bizimkilerin haberi olmadan buluşciz umarım yakalanmam ne diim :) sizin nasıl gidiyor tatlım :31::1:

canım bizim görüşmeye 3 hafta var ayrı şehirlerdeyiz okul açılınca gideceğim yanına:1::1::1:

slm tatlışlarım...
can sıkıntısından artık patlamak üzereyim hadi onu geçtim artık erkek arkadaşıma sardım ve atışıyoruz sanki benden uzaklaşıyomuş gibi geliyor konuştumuz zaman buz gibi :( ne yapsamda vakit geçirsem ya belki bişeylerle uğraşırsam sarmam ona bunaldım fikir yorum aktiviti ?:18:

aklıma çok basit ama etkili öneriler geliyooorrr:) ben böyle sıkıntıdan patlamak üzere olup etrafımı huzursuz etmeye başlamadan kontrol altına alırımm gider kitap okurum genelde kişisel gelişim kitapları romantik,bilimkurgu vs.vs. korku hariç her türlü okurum. Delicesine müzik dinlerim spor yaparım evde dvd takıp hem daha zinde hissettiriyor son olarakda gider 200-300 matematik sorusu çözeriim.

uzun vadeli bişey arıyosan kurslara yazıl ben geçen sene bunalımdaydım resmen keman kursuna başlayınca gitti dert tasa yüzmeye de gidebilirsin çok rahatlatıcıı aklıma gelen bunlar şimdiliik :54:

Son düzenleme:
Yabancı dizileri izlerim ve zaman su gibi akıp geçer :52: The Big bang Theory dizisine başladım şimdide çok eğlenceli tavsiye ederimm :16:

Kitap oku ve film izlee...
Her okuduğum kitap ve film çok önemli kazanımdır senin için.
Kitap ve film kültürü çok önemli.:31:

aklıma çok basit ama etkili öneriler geliyooorrr:) ben böyle sıkıntıdan patlamak üzere olup etrafımı huzursuz etmeye başlamadan kontrol altına alırımm gider kitap okurum genelde kişisel gelişim kitapları romantik,bilimkurgu vs.vs. korku hariç her türlü okurum. Delicesine müzik dinlerim spor yaparım evde dvd takıp hem daha zinde hissettiriyor son olarakda gider 200-300 matematik sorusu çözeriim.

uzun vadeli bişey arıyosan kurslara yazıl ben geçen sene bunalımdaydım resmen keman kursuna başlayınca gitti dert tasa yüzmeye de gidebilirsin çok rahatlatıcıı aklıma gelen bunlar şimdiliik :54:

bak bu öneriler fena değilmiş kız :) kitap okuyorum spor yok kurs yok spora başlayabilirim :)

Back
X