Saç Rengi ve Saç Boyama Tavsiye edecegim saç renkleri deneyimlerim:)))

canım bende saçlarımı oyamak istiyorum.kumral tenliyim.saçlarım boyalı değil ve bakırlı kumrallı bişi boyamak istiyorum.sence bana gidermi:)cevabını bekliyorum tatlım..teşekkür ederim

kızlar banada yardımcı olurmusunuz lütfeeeen karışım sorarsanız cevaplarım demişsiniz de benim saçlar sarı ve ebru cündübeyoğlu rengi istiyorum bu rengi hangi renkle yada renklerle elde edebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.............

http://www.diziler.com/resimler/44000/44276_1.jpg

canım resme baktım kızıllık var yani bakır kızıl ama sen kendin mi boyuyacaksın eger yapacaksan bakır kızıl bir boya alıp karamelle karıştırmanı tavsiye ederim. . .

canım bende saçlarımı oyamak istiyorum.kumral tenliyim.saçlarım boyalı değil ve bakırlı kumrallı bişi boyamak istiyorum.sence bana gidermi:)cevabını bekliyorum tatlım..teşekkür ederim

saç ve göz rengini söylersen yazrdımcı olabilirim:)

saç ve göz rengini söylersen yazrdımcı olabilirim:)

konu ilgimi cektide hürrem sac rengi dediginiz sac rengiyle hürremin sac renginin alakasi yok:44:

alakası yok diyosan gözlerinde bozukluk var derim:) hürremin saç rengi degişken ışıklara göre koyuda görünebiliyor açıkta.herkesin kendi görüşü tabi sende bi forum aç yaz bu bu degil die

alakası yok diyosan gözlerinde bozukluk var derim:) hürremin saç rengi degişken ışıklara göre koyuda görünebiliyor açıkta.herkesin kendi görüşü tabi sende bi forum aç yaz bu bu degil die

niye kiziyorsun...gözlerinde bozukluk var diyecegine arkadasim bu renk isiktan isiga degisebiliyor diyebilirsin sakin oll,
yeni konu acacak kadar umrumda degil...:23::23:sadece fikrimi belirttim,önce fikire saygi duymasini ögren...

bana da bir saç önersen kuzum yaaa.:72: $Fotoğraf1407.webp

dedim ya herkesin kendi görüşü demekki sinirliyim k.bakma

Slm kızlar senelerce pikolojime göre saç boyadım ne zamn canım sıkılsa değişiklige gidiyorum:)buna rağmen incecik saçlarımın maşallahı var:)gelelim deneyimlerime

BEYAZ TENLİ KIZLARA;küllü kumral,bronz kahve,koyu karamel,kahve,kestane,TÜTÜN KAHVE SÜPER Bİ RENK:)
mocha bitter,kızıl bakır renkleri...
sexsi rus görünümü için simsiyah:)kahvenin aralarına sarı röflelerde süper oluyorrr.

ESMER KIZLARA;bal köpügü.bakır karamel,sarı röfle,çikolata kahve

BUĞDAY TENLİLERE;ara renkler tercihimdir açık kahve tonları,koyu kumlar. . .

ela-kahve gözlere;tütün kahve karamel gözleriyle aynı renk olan boyalar süper oluyor.

siyah gözlülere;açık tonlar.

mavi gözlülere ve yeşil gözlülere siyah kumral tonları süper oluyor.

kızlar hangi renkle neyi karıştırırsam bu çıkar diye sorarsanız ben burdayım yazın cvplarım. . .

tütün kahweyle ilgili bikaç renk koyarmısın:)) nasıl oluoo

mrb canım o rengi kullandıgımdaki resimlerimi bulamıyorumk.bakma ama gerçekten süper bir renk ben tekrardan ona dnmeyi düşünüyorum ten renginigöz renginisöylersen yardmcıolabilirimrenk konusundan

Mocha bitterin akmış hali

Merhaba canım sana bisey danışmak istiyorum. Bitter Mocha akmış halinin resmini koymussun ya hangi rengin üzerine boyamıştın ben aldım palettenin boyasını ama boyayip boyamamakta kararsızım saclarım suan açık karamel gibi bisey hurrem rengine de benziyor güzel olurmu acaba

Slm canım boyadınmı saçlarını yeni okuyabildim yazını

Back
X