Tavsiye için birkaç fikir sorsam??

Şahsım adına asla yapmam ve eşim yapsa direk soğurum herşeyin yerinde olması mubah bence.
Gerçekten mi?
Gaz çıkarmak ya da geğirmek pis haller değil aslında.
Hele ki sağlık söz konusu olunca insan ne yapmam dediklerini yapıyor,iyi ki eşlerimiz var da onlar çekiyor her halimizi diye düşünüyorum açıkçası.

Nişanlıyken kimse bunları yapmaz ki anlamak pek mümkün değil böyle şeyler evliyken anlaşılıyor malesef ki. Eşim konuşmaz zaten söylemedim bile

Yoo neden yapmasın nikah defterine imza attıktan sonra wcden çıkınca el yıkamayı bırakmadı herhalde veya çorbayı kaşıkla içmeyi. Hadi bir dikkat eder iki dikkat eder üçüncüde yine özünde olduğu gibi davranır. Kimse o kadar rol yapamaz. Ya flört dönemini uzun tutmadı halanız ya gördü bazı şeyleri ama görmezden geldi.

Malesef anlamamış ki o doysa ben daha yemek yiyorum başlıyor getirmeye diye ağlayarak anlatıyor psikolojisi bozulmuş

bazılarına normal gelmiş ama benim resmen midem bulandı
ben böyle şeylere karşıyım.. eşim tuvalette ses çıkarsa pat küt pardon diye bağırır içerden
gegirirkende yapacak bişi yok istemsiz ama afedersin der
ama konunun sizle bi alakası yok herkes koca koca insanlar karışmayın bence

Aynen bunu demek istedim herşey uslubuna göre değilmi ama yoksa kimse tutmasın içinde.

El yıkamamak vs bir şey demek istemiyorum bu kısım pislik.
Ama şimdi anlatıyorum senaryoyu. Yemeği fazla kaçırmışım, sofrayı toplamışım, almışım elime bir soda, ayaklarımı da uzatmışım, açmışım güzel bir film. Geğirmem geldi diye kalkıp gidemem başka odaya yada geğirdim diye benden tiksinen eş de istemem. Hastalıkta sağlıkta diye yemin ediyoruz. Belki altını temizlicez yeri gelecek hayat bu belli olmaz.

arkadaslar hastalık baska bırsey ben dogum yaptıgımda hastanede esım pedımı degıstırmeme yardım ettı ama nasılsa yuz goz olduk deyıp zart zurt gaz cıkaramam okadar de degıl esınız de ınsan sonucta :)

hastalıkta saglıkta derken hasta olunca ılgılenırım senı bırakıp gıtmem anlamında gaz cıkarmak hastalıktan degıl . o kokuyu yanınızdakı ınsan cekmek zorunda mı pekı

O kendisi Eşiyle konuşamadığı şeyleri sen nasıl eşine söyleyecekmişsin

Hiç araya girme seni ilgilendiren bşy yok.

O yüzden Aile çok çok önemli, kültür çok önemli, görgü çok önemli ..
Vizyon sahibi, görgü sahibi insanla karşılaşmak ne yazık ki o kadar az ki ..

Halanız buna çare bulamazsa..Adam hala nato mermer nato kafaysa yol yakınken boşansın..
kolay kolay bunu yazmam ama çorba kasesini kafasına geçirmek ne demek?
Anasız babasız dağda mı büyümüş?

Benimki gül kokuyor

Ya nasıl normal karşılıyorsunuz bunları? Hiç başınıza gelmedi sanırım, empati de yapmıyorsunuz. Şimdi gaz çıkarma ve geğirme aniden, istemeden olabilir normal dersin ama kocaman adam yemekten sonra keyfi geğiriyorsa, ortaya gaz çıkartıyorsa terbiyesizdir. Yok karı kocayız, yok evinde de rahat edemesin mi olmaz. Eşin de olsa çocuğun da olsa saygı duymak zorunda bir insan. Yani ben çocuğumun yanında, kendim doğurdum diye rahat bırakayım kendimi olur mu? Başka kültürde normal olabilir ama bizim kültürde ayıp bunlar. Ayrıca eğer normalse başkalarının yanında neden yapmıyor? Tuvaletten sonra ellerini yıkamaması için bir yorumum yok.

Ben yaşasam bunları o evlilik işkence olur diye düşünüyorum. Halam olmasa belki dinlemezdim bile ama gerçekten zor bişey.

Ben normal bulanları anlamıyorum. Yanınızda patır patır osuran gak gak geğiren adamla/kadınla yatakta ateşli ateşli sevişemezsin ki. Bir süre sonra özellikle erkek soğuyor hatta soğuduğunuzu bile fark etmeyebilirsiniz. Evlenince kankaya bacı kardeşe bağlamak çok saçma.

Hiç yapmadığım için katılmıyorum fikrinize,

Böyle böyle yıpranıyor o evlilikler de

Yani adam 4 kelimeyle iğrenç,saygısız,çok pis. Hastalıkta sağlıkta diye yemin etmekle ortalıkta gak guk geğirmenin, zart zurt osurmanın ayılık yapmanın da uzaktan yakından alakası yok. Ha bilinçsizce kaçar vs o ayrı bişey özür dilenir kusura bakma denir. Eşimiz yeri gelir pisliğimizi temizler, altımızdan alır o ayrı bir konu. Ama nasılsa en yakınımız diye de saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde davranmak da o evliliğin sonunu getirir çok net Ben annemin yanında bile gaz çıkarmam çıkaramam yaa nasıl yapılıyor böyle şeyler gerçekten aklım almıyo. Bu işler tuvalette halledilir sessizce halledilir. Bir de bazıları var kapı açık işeyenler, biri duştayken diğeri yanında tuvalette takılanlar falan, sonra da "evlilik aşkı niye öldürüyo yeaaa!!" Böyle evlilik aşkı da öldürür insanı da canından bezdirir tabiki ne bekleniyo ki başka Neyse sizin sorunuza gelince bence sizin ve eşinizin yapabileceği bişey yok halanızın kendisinin konuşup resti çekmesi lazım. Valla böyle bir adamla 1 gün bile aynı evde kalamam doğrusu. Bir de elini yıkamıyormuş ıiiyyy midem kalktı yaa

Evlilik bu gaz çıkar illa ki. Ama tuvaletten sonra elini yıkamamak falan ciddi sıkıntı. Bunu kesinlikle iki kişi halletmeli. Asla siz ve eşiniz müdahil olmasın. Cinsellik gibi özel bir konu çünkü yalnızca iki kişi biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…