- 13 Nisan 2007
- 33.785
- 103.061
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Gerçekten mi?Şahsım adına asla yapmam ve eşim yapsa direk soğurum herşeyin yerinde olması mubah bence.
Nişanlıyken kimse bunları yapmaz ki anlamak pek mümkün değil böyle şeyler evliyken anlaşılıyor malesef ki. Eşim konuşmaz zaten söylemedim bile
Malesef anlamamış ki o doysa ben daha yemek yiyorum başlıyor getirmeye diye ağlayarak anlatıyor psikolojisi bozulmuşben yenı evlıyken esımde ayak kokusu ve agız kokusu sorunu vardı allahım dedım olucem oyle bır agız kokusu degıl fare mı yedın ne yedın nasıl kokuyorsun dedım hergun fırcalamayı ıhmalde eden bırıydı cunku
en son canıma tak ettı dıs doktorundan randevu aldım esımı doktora goturdum meger bademcık tası dıye bırsey varmıs bademcıklerın orda taslar o cok koku yaparmıs ya bıldıgınz lagım kokuyordu. onu temızlettı ayak mantarı ıcınde cıldıyecı bır krem bırseyler verdı gectı gıttı ama bıldıgınız cektım yanı resmen ben acı cektım
evımde de rahat etmeyeyım mı dıyecek kısı kabul edılebılır gıbı degıl cok saygısızca ama bukadar rahat adam sevgılıyken de gegırıp gaz cıkarıyordur sonucta degıl mı halanız hıc farketmedı mı bunu mesela .
gercekten cok zor durum . gerekırse kırıcı konusacak katlanamıyorum dıyecek baska yolu yok eger mıde bagırsak sorunun varsa doktora gıdelım dıyecek
Aynen bunu demek istedim herşey uslubuna göre değilmi ama yoksa kimse tutmasın içinde.bazılarına normal gelmiş ama benim resmen midem bulandı
ben böyle şeylere karşıyım.. eşim tuvalette ses çıkarsa pat küt pardon diye bağırır içerden
gegirirkende yapacak bişi yok istemsiz ama afedersin der
ama konunun sizle bi alakası yok herkes koca koca insanlar karışmayın bence
Benimki gül kokuyorarkadaslar hastalık baska bırsey ben dogum yaptıgımda hastanede esım pedımı degıstırmeme yardım ettı ama nasılsa yuz goz olduk deyıp zart zurt gaz cıkaramam okadar de degıl esınız de ınsan sonucta :)
hastalıkta saglıkta derken hasta olunca ılgılenırım senı bırakıp gıtmem anlamında gaz cıkarmak hastalıktan degıl . o kokuyu yanınızdakı ınsan cekmek zorunda mı pekı
çok değişik şeyler nolmal gelmiş size ya çok garipBana çok ters gelmedi,kaşık kullanmadan çorba içmesi.
Ben yaşasam bunları o evlilik işkence olur diye düşünüyorum. Halam olmasa belki dinlemezdim bile ama gerçekten zor bişey.Ya nasıl normal karşılıyorsunuz bunları? Hiç başınıza gelmedi sanırım, empati de yapmıyorsunuz. Şimdi gaz çıkarma ve geğirme aniden, istemeden olabilir normal dersin ama kocaman adam yemekten sonra keyfi geğiriyorsa, ortaya gaz çıkartıyorsa terbiyesizdir. Yok karı kocayız, yok evinde de rahat edemesin mi olmaz. Eşin de olsa çocuğun da olsa saygı duymak zorunda bir insan. Yani ben çocuğumun yanında, kendim doğurdum diye rahat bırakayım kendimi olur mu? Başka kültürde normal olabilir ama bizim kültürde ayıp bunlar. Ayrıca eğer normalse başkalarının yanında neden yapmıyor? Tuvaletten sonra ellerini yıkamaması için bir yorumum yok.
Kesinlikle katılıyorumBireysel olarak yalnızken gitsin wcde banyoda yapsın. Belki istemsizce kaçabilir ama eşlerin bir aradayken bahsedilen eylemleri géçekleştirmesi hoş değil. Saygı meselesi.
Hiç yapmadığım için katılmıyorum fikrinize,Gerçekten mi?
Gaz çıkarmak ya da geğirmek pis haller değil aslında.
Hele ki sağlık söz konusu olunca insan ne yapmam dediklerini yapıyor,iyi ki eşlerimiz var da onlar çekiyor her halimizi diye düşünüyorum açıkçası.
Böyle böyle yıpranıyor o evlilikler deBen normal bulanları anlamıyorum. Yanınızda patır patır osuran gak gak geğiren adamla/kadınla yatakta ateşli ateşli sevişemezsin ki. Bir süre sonra özellikle erkek soğuyor hatta soğuduğunuzu bile fark etmeyebilirsiniz. Evlenince kankaya bacı kardeşe bağlamak çok saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?