Tavsiye için birkaç fikir sorsam??

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Öz halam eşimin amca oğluyla evlendi. Ama ben vesile olmadım onlar severek evlendi. Ama saygılı, muhabbet eden, şakacı biriydi,, Halama dedim iyi birisi bi şans ver istersen her neyse zaman geçti bunlar evlendi. Dün yanıma geldi halam ağlıyor eşine söyle eşimle konuşsun ne oldu dedim. Ya iyi hoş ama daha 1 yıllık evliyim çok çok rahat diyor mesela dedim.(AFEDERSİNİZ) Bu karısının yanında gaz çıkarıyormuş, yemek yerken çorbayı kaseyi ağzına götürüp içmesi kaşıkla değil yani. sonra soda içip geğirir🙄😦 bazen wcden çıksa elini yıkamaz, elinde telefonla wcye girer, afedersiniz orasını burasını sürekli kaşıyor, deli olacağım konuştum uyardım biri geldiğinde kibar ama yalnızken böyle ne yapacağımı bilmiyorum diye ağlıyor birkaç şey var unuttum. Ben napsam sizce?? Ben şaşırdım kızdım böyle biri değildi aynı ortamda bulundum ben ama Halam abartıyor olamaz çökmüş kadın. İyi yönleri var ama bu huyları yüzünden sağlıyorum diyor. Napmak lazım bilemedim ki 🤷‍♂️🤷‍♀️ Fikir edinirim diye konu açtım kusura bakmayın biraz açık yazdım.

Valla sizin degil kimsenin yapacagi bir sey yok adam bu yani.
Ben boyle konulara cok sasiriyorum ya. Butun bu ipuclarini eminim ki adam daha once vermistir. Bunun sevgililik donemi, sozu, nisani var. Bu surecte halaniz adamin hangi ozelliklerine bakmis en cok onu merak ettim.

Öz halam eşimin amca oğluyla evlendi. Ama ben vesile olmadım onlar severek evlendi. Ama saygılı, muhabbet eden, şakacı biriydi,, Halama dedim iyi birisi bi şans ver istersen her neyse zaman geçti bunlar evlendi. Dün yanıma geldi halam ağlıyor eşine söyle eşimle konuşsun ne oldu dedim. Ya iyi hoş ama daha 1 yıllık evliyim çok çok rahat diyor mesela dedim.(AFEDERSİNİZ) Bu karısının yanında gaz çıkarıyormuş, yemek yerken çorbayı kaseyi ağzına götürüp içmesi kaşıkla değil yani. sonra soda içip geğirir🙄😦 bazen wcden çıksa elini yıkamaz, elinde telefonla wcye girer, afedersiniz orasını burasını sürekli kalıyor, deli olacağım konuştum uyardım biri geldiğinde kibar ama yalnızken böyle ne yapacağımı bilmiyorum diye ağlıyor. Ben napsam sizce?? Ben şaşırdım kızdım böyle biri değildi aynı ortamda bulundum ben ama Halam abartıyor olamaz çökmüş kadın. İyi yönleri var ama bu huyları yüzünden sağlıyorum diyor. Napmak lazım bilemedim ki 🤷‍♂️🤷‍♀️ Fikir edinirim diye konu açtım kusura bakmayın biraz açık yazdım.
bır kere bunu halanız kendısı soylemelı esınız nıye soylesın ne ayıp evın ıcınde olan ozel seyler tamam sızle dertlesmıs dertlesebılır ama esınıze gıdıp esımle konus dıyemez

halanıza soyleyın onun kocası evlendık dıye ınsanlıgı unutmadık ben boyle yapsam hosuna gıdermı saygılı ol dıkkat et lutfen desın. kendısının kocası kendı konusacak

bır kere bunu halanız kendısı soylemelı esınız nıye soylesın ne ayıp evın ıcınde olan ozel seyler tamam sızle dertlesmıs dertlesebılır ama esınıze gıdıp esımle konus dıyemez

halanıza soyleyın onun kocası evlendık dıye ınsanlıgı unutmadık ben boyle yapsam hosuna gıdermı saygılı ol dıkkat et lutfen desın. kendısının kocası kendı konusacak
İnanın ilk söylediğim bu oldu ona Çok konuştum anlattım diyor evimde rahat damı olmayim diyormuş ona normal geliyormuş. Canıma tak etti anlattım dedi oda

Tuvaletten çıkarken elini yıkamayan adam pistir ve öyle alışmıştır,ona normal geliyordur.
Birisinin söylemesiyle değişmez ki.
Mikrop kapıp hasta olmadan yolları ayırmalı bence.

Diğer gaz,geğirme,çorba konuları çok önemli değil bunun yanında bence.

Valla sizin degil kimsenin yapacagi bir sey yok adam bu yani.
Ben boyle konulara cok sasiriyorum ya. Butun bu ipuclarini eminim ki adam daha once vermistir. Bunun sevgililik donemi, sozu, nisani var. Bu surecte halaniz adamin hangi ozelliklerine bakmis en cok onu merak ettim.
Bende 5 yıldır tanıyorum böyle bir hareketi olmadı ki. Zaten fark etsem şimdi dert etmezdim diyor. Hiçbir huyunu belli etmemiş. 🙄

Tuvaletten çıkarken elini yıkamayan adam pistir ve öyle alışmıştır,ona normal geliyordur.
Birisinin söylemesiyle değişmez ki.
Mikrop kapıp hasta olmadan yolları ayırmalı bence.

Diğer gaz,geğirme,çorba konuları çok önemli değil bunun yanında bence.
Telefonla tuvalete giren adam el yıkasam nolur dedim çocuk değil ki 33 yaşında adam. Bunun çözümü ne olur bilemedim🤨

Eşinizin konuşması aşırı saçma olur. Halanız gözünü açsaydı biraz evlenmeden nasıl görülmez böyle şeyler anlamıyorum. Çok rahatsızsa eşiyle kendi konuşsun bir başkasının gidip konuşmasıyla olucak şey değil bu.

Bende 5 yıldır tanıyorum böyle bir hareketi olmadı ki. Zaten fark etsem şimdi dert etmezdim diyor. Hiçbir huyunu belli etmemiş. 🙄

Sizin taniyamamaniz cok normal zaten. Insanlar baskalarina istedigi yuzunu gosterir. Sevgililikte bu boyle olmaz ama adam 1 oynar 2 oynar ufak bir hareketi bile ipucu verir bence. En basiti yemek yemesi bile bir seyleri anlatir dusuncesindeyim.

Çok affedersiniz sizin yanınızda yapsa eşiniz söylesin ama bu öyle bir konu ki yani evin içinde karı koca'nın özelinde bir şey. Halanızın kendisi konuşması lazım. Yani şimdi ne diyecek eşiniz amca oğluna "senin eşin geldi bize anlattı sen evde o...muşun bunu yapma" mı desin?

Eşinizin konuşması aşırı saçma olur. Halanız gözünü açsaydı biraz evlenmeden nasıl görülmez böyle şeyler anlamıyorum. Çok rahatsızsa eşiyle kendi konuşsun bir başkasının gidip konuşmasıyla olucak şey değil bu.
Nişanlıyken kimse bunları yapmaz ki anlamak pek mümkün değil böyle şeyler evliyken anlaşılıyor malesef ki. Eşim konuşmaz zaten söylemedim bile

Senin yapabileceğin birşey yok
Adam gaz çıkarmasın diye ağzını mağznı tutacak halin yok neticede
Karışma halanın sorunu bu

İnanın ilk söylediğim bu oldu ona Çok konuştum anlattım diyor evimde rahat damı olmayim diyormuş ona normal geliyormuş. Canıma tak etti anlattım dedi oda
ben yenı evlıyken esımde ayak kokusu ve agız kokusu sorunu vardı allahım dedım olucem oyle bır agız kokusu degıl fare mı yedın ne yedın nasıl kokuyorsun dedım hergun fırcalamayı ıhmalde eden bırıydı cunku
en son canıma tak ettı dıs doktorundan randevu aldım esımı doktora goturdum meger bademcık tası dıye bırsey varmıs bademcıklerın orda taslar o cok koku yaparmıs ya bıldıgınz lagım kokuyordu. onu temızlettı ayak mantarı ıcınde cıldıyecı bır krem bırseyler verdı gectı gıttı ama bıldıgınız cektım yanı resmen ben acı cektım :D

evımde de rahat etmeyeyım mı dıyecek kısı kabul edılebılır gıbı degıl cok saygısızca ama bukadar rahat adam sevgılıyken de gegırıp gaz cıkarıyordur sonucta degıl mı halanız hıc farketmedı mı bunu mesela .

gercekten cok zor durum . gerekırse kırıcı konusacak katlanamıyorum dıyecek baska yolu yok eger mıde bagırsak sorunun varsa doktora gıdelım dıyecek

Çok affedersiniz sizin yanınızda yapsa eşiniz söylesin ama bu öyle bir konu ki yani evin içinde karı koca'nın özelinde bir şey. Halanızın kendisi konuşması lazım. Yani şimdi ne diyecek eşiniz amca oğluna "senin eşin geldi bize anlattı sen evde o...muşun bunu yapma" mı desin?
Verdiğim cevap böyle oldu çünkü eşim konuşamaz böyle şeyler

Back
X