- Konu Sahibi sevdaligonul
-
eşin sana babası için cahil adammı dedi kayınpederin doğru demiş kocandam adam olmazmış babasına cahil diyerek ne olursa olsun baba
eşin sana babası için cahil adammı dedi kayınpederin doğru demiş kocandam adam olmazmış babasına cahil diyerek ne olursa olsun baba
Neden ki :26:?
Babası cahildir belkide gerçekten. Bunu söylemek babanın babalığına zarar vermez bence.
Adalet adalettir, anayada, babayada, elede aynı oranda işlemeli...
Derler.Bazen analar da babalar da derler.Çok takılma,nihayetinde onun evladı.Başkası kötülese tamam da,babası.Eğer kocandan memnunsan ben memnunum de geçHanımlar bir konuda tavsiyenize ihtiyacım var.biz eşimin babasıyla aynı binada oturuyoruz.Kendisi bekar.yani evde hanım yok.Gücümüz yettiğince akşam yemeklerinde beraber olmaya çalışıyoruz.Babam eşimin kuzenleri filan.Eşim ailesiyle kaynaşabilmem için bizi olduğunca yalnız bırakmaya çalışıyor.Allah için kuzenlerinden şikayetim yok.Ama babası eşim ne zaman uzaklaşsa başlıyor onu kötülemeye.Yok ondan adam olmaz.Yok ben onun ciğerini bilirim.Hiç bir şey beceremez.Ewet eşim geçmişte çok düzensiz bir hayat sürmüş.Fakat bunun sorumlusu kendisi değil.Ailede çok sıkıntılar yaşanmış.Benimle tanıştığından beri gayet düzenli bir işi var.Ve biliyorum ki bunu sadece benim için yapıyor.Evden işe işten eve.fakat ne yapsa babasına yaranamıyor.Daha da garibi babası oğlunu bana kötülüyor.O konuşurken cevap bile vermiyorum ama içim içimi yiyor.Ne yapmam gerektiğini bir türlü bulamadım.tecrübeli hanımlar bu kardeşinize bir aklı verin lütfen.
adamın sıkıntısı sadece oğlu değil ki.beni de pek sevmez.o her dediğine evet diyen birini arıyor çevresinde.Bizim de kayınpederimle pek çok görüşümüz uymaz.(özellikle dini konularda)Eşim için söylediklerine sadece eşime söz verdiğim için cevap veremiyorum.evlenmeden önce bana bir söz verdirmişti.Babam benim hakkımda ne söylerse söylesin sen cevap verme.Doğrusunu bilsen de verme.Cahil adamdır.Değiştiremezsin.Ama büyüğümüzdür sonuçta.saygıda kusur etmemek gerekir diye.zaten eşimle ilgili çevresinde olumsuz konuşan bir tek babası var.Eşim de sağolsun her geçen gün bana babasının yanıldığını ispatlıyor.
Babayı evlendirin yeni hanımıyla
uğraşsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?