- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
Kesinlikle öyleZaten olacaksa da zamanla olur değil mi? Pat diye olmaz ki yani diyelim bir şey olacak o da benim durumumu bilemez mesela evli miyim nişanlı mıyım biriyle konuşuyor muyum?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle öyleZaten olacaksa da zamanla olur değil mi? Pat diye olmaz ki yani diyelim bir şey olacak o da benim durumumu bilemez mesela evli miyim nişanlı mıyım biriyle konuşuyor muyum?
Fotoğrafına bakıyorum ben sildi diye düşünmüştüm şarkının da bir ümit nöbetlerdeyim aşkın kötü huylu bir kanser gibi sarmış yüreğimi hiç halim yok zaten kısmını paylaşmıştım.Acaba üzerine alınmış mıdır?Silsen mi numarasını
Alınmıştır tabi kiFotoğrafına bakıyorum ben sildi diye düşünmüştüm şarkının da bir ümit nöbetlerdeyim aşkın kötü huylu bir kanser gibi sarmış yüreğimi hiç halim yok zaten kısmını paylaşmıştım.Acaba üzerine alınmış mıdır?
Gelişmeleri yazacağım tabi bir gelişme olursa :)Kesinlikle öyleyalnızdır çok âmin
![]()
Sen seviyorum demeseydin bekleseydin daha iyi olurdu amaFotoğrafına bakıyorum ben sildi diye düşünmüştüm şarkının da bir ümit nöbetlerdeyim aşkın kötü huylu bir kanser gibi sarmış yüreğimi hiç halim yok zaten kısmını paylaşmıştım.Acaba üzerine alınmış mıdır?
Onun da bakacağı tuttu normalde hikayelere bakmaz en azından ben öyle biliyorum.Facebookta eklemesem de arada girip o fotoğraflarına bakıyorum.Sınıfta hiç konuşmadı benimle normalde en azından merhaba der bir kere bakışmış olsak da bende hiç konuşmadım.Alınmıştır tabi ki
Kafası geçmişte maalesef bunu bildiğim iyi oldu biraz en azından Yarem şarkısındaki gibi ümit etmiyorum.Dua etsem de ne fayda gerçi sevgili olsak onu üzmekten korkuyorum.Sen seviyorum demeseydin bekleseydin daha iyi olurdu ama
Konuşmasın. Fotoğraflara neden bakıyorsun kendini yıpratma her yerden de engelle böy unutursun seni sevmiyorsa. Seviyor mu sevmiyor mu tam anlamadımOnun da bakacağı tuttu normalde hikayelere bakmaz en azından ben öyle biliyorum.Facebookta eklemesem de arada girip o fotoğraflarına bakıyorum.Sınıfta hiç konuşmadı benimle normalde en azından merhaba der bir kere bakışmış olsak da bende hiç konuşmadım.
Nasıl yaniKafası geçmişte maalesef bunu bildiğim iyi oldu biraz en azından Yarem şarkısındaki gibi ümit etmiyorum.Dua etsem de ne fayda gerçi sevgili olsak onu üzmekten korkuyorum.
Yani hala dua ediyorum ya kalbimden çıksın ya da beni sevsin diye ama çaresi yok gibi.Benimki hoşlantıdan bir tık öte sevgili olsak onu üzmekten korkarım.Merhaba dememesine bile üzüldüm arkadaş kalmayı teklif etti keşke nedenini sorsaydım ama ben yok diyerek çıktım gittim.Nasıl yani
Bana seni sevmiyorum,çirkinsin falan vs demedi ama geçmiş ilişkisini bahane etti sevmediğini anladım burdan.Konuşmasın. Fotoğraflara neden bakıyorsun kendini yıpratma her yerden de engelle böy unutursun seni sevmiyorsa. Seviyor mu sevmiyor mu tam anlamadım
Bu senle ilgilendi mi mesaj falan mı atıyordu mesajda aniden söyledim demişsinYani hala dua ediyorum ya kalbimden çıksın ya da beni sevsin diye ama çaresi yok gibi.Benimki hoşlantıdan bir tık öte sevgili olsak onu üzmekten korkarım.Merhaba dememesine bile üzüldüm arkadaş kalmayı teklif etti keşke nedenini sorsaydım ama ben yok diyerek çıktım gittim.
Sadece ders konusunda mesajlaşıyorduk sonra biraz derine gittik konu filmlerden müzikten açılınca.Bana bir kere sevdim ama boşver sorma dedi.Bu senle ilgilendi mi mesaj falan mı atıyordu mesajda aniden söyledim demişsin
Merakla bekliyorumGelişmeleri yazacağım tabi bir gelişme olursa :)
İyi de bir ilgi görmesen kendini açmazdın benceBana seni sevmiyorum,çirkinsin falan vs demedi ama geçmiş ilişkisini bahane etti sevmediğini anladım burdan.
Yani adam da hata yok senin kafanı karıştırmadı dimiSadece ders konusunda mesajlaşıyorduk sonra biraz derine gittik konu filmlerden müzikten açılınca.Bana bir kere sevdim ama boşver sorma dedi.
İlk kez derste tanıştık erken gelmiş o da ben gibi biz bildiğin iki kanka gibi sohbet ettik ama etmesek de ondan hoşlanmıştım sonra yine ortak dersimizde sohbet ettik ders dışı konularda ama çok derine gitmedik.İlgi görmesem de dayanamıyordum içimdekini söylemeliydim.İyi de bir ilgi görmesen kendini açmazdın bence
Hayır yok.En kötüsü de arkadaşım benim orda olduğumu bilince kalktı gitti bende telefonla konuşma bahanesiyle çıktım sonra kısa bir zaman sonra tekrar sınıfa girdiYani adam da hata yok senin kafanı karıştırmadı dimi
Nesi bu kadar etkiledi seni?Yani ben de arada birilerini beğeniyorum ama bu kadar yoğun duygu hissetmiyorum. Daha doğrusu sevildikçe sevebiliyorumİlk kez derste tanıştık erken gelmiş o da ben gibi biz bildiğin iki kanka gibi sohbet ettik ama etmesek de ondan hoşlanmıştım sonra yine ortak dersimizde sohbet ettik ders dışı konularda ama çok derine gitmedik.İlgi görmesem de dayanamıyordum içimdekini söylemeliydim.
Adamı hiç suçlamamanı da takdir ettimHayır yok.En kötüsü de arkadaşım benim orda olduğumu bilince kalktı gitti bende telefonla konuşma bahanesiyle çıktım sonra kısa bir zaman sonra tekrar sınıfa girdi