• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu tavsiye öneri istiyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
kullanıp memnun kaldığınız oturma grubu markası hangisi,bambi,istikbal,bellona vs vs.. birde renk ne olmalı karar veremiyorum, herkeste sütlü kahve,krem,toprak tonları,kum beji, artık bu tonlardan çok sıkıldım...modasi geçmicek kir götürcek bir mavi bir yeşil olmalı ama hangi tonları olsun öneri bekliyorum...

petrol yeşili çok güzel duruyor :)

istikbal kullandım oturma odamda, memnunum ondan.

o dediğin yeşilin resmini atayım bulursam :)

Bambı ne bılmıyorum ama ıstıkbal ve bellona hıc tarz degıller..
Yerınde olsam magzaları gezip bulurum..

Canım benim takımım Doğtaş ben memnunum açıkçası :) birde gri mavi arası bir renk kendin seçebiliyorsun :) bu işlerde ayirdigin bütçe de önemli :)

şu ortadaki koltuğun rengi gibi :)
untitled.webp

ama bu konunun yei burası değil. oky taşısın madem yerine. konuyu açtığımız yere biraz dikkat rica edeyim herkese.

kullanıp memnun kaldığınız oturma grubu markası hangisi,bambi,istikbal,bellona vs vs.. birde renk ne olmalı karar veremiyorum, herkeste sütlü kahve,krem,toprak tonları,kum beji, artık bu tonlardan çok sıkıldım...modasi geçmicek kir götürcek bir mavi bir yeşil olmalı ama hangi tonları olsun öneri bekliyorum...
İNEGÖL MOBİLYA EYLÜL SERİSİ DEVE TÜYÜ RENGİ ANTİLOP KUMAŞ ÇOK GÜZEL VE TASARIMI RAHATLIĞI SÜPER.

bellona kullanıyorum. kalite açısından güvenebilirsiniz. ancak çok ağırlar. koltuk alırken alt kısmına süpürge ucunun gireceği kadar mesafe olmasına dikkat edin ben alırken hiç bakmamıştım. bir de ev ya da oda değiştirirken kapıdan geçmiyor koltuğun kollarını çıkarmak gerekiyor.

Back
X