• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiye- yardım yeni kullanıcı

lavendely

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
1
0
1
28
Arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle, ilk kez bir soru soruyor, tavsiyelerinizi bekliyorum.
3 aydır deniyoruz biz de eşimle ama henüz sonuç alamadık ne yazıkki erken tabi farkındayım ama benim sorum , ovülasyon takibi yapmaya çalışıyorum
Yalnız herkeste nasıldır bilmiyorum ama adet döngüm gnlde hiç sabit değil son döngülerim mesela 30-30-32-29 gibi; hal böyle iken acaba diyorum günleri mi ayarlamakta zorlanıyorum.
Ovülasyon testi denen şeyi yeni duydum önümüzdeki ay da acaba alsam mı diyorum, gün aşırı ilişkiye dikkat etmeye çalışıyorum bu arada
Ya da böyle bişey kullanmak iyice mi strese sokar tavsiyeleriniz nedir

Arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle, ilk kez bir soru soruyor, tavsiyelerinizi bekliyorum.
3 aydır deniyoruz biz de eşimle ama henüz sonuç alamadık ne yazıkki erken tabi farkındayım ama benim sorum , ovülasyon takibi yapmaya çalışıyorum
Yalnız herkeste nasıldır bilmiyorum ama adet döngüm gnlde hiç sabit değil son döngülerim mesela 30-30-32-29 gibi; hal böyle iken acaba diyorum günleri mi ayarlamakta zorlanıyorum.
Ovülasyon testi denen şeyi yeni duydum önümüzdeki ay da acaba alsam mı diyorum, gün aşırı ilişkiye dikkat etmeye çalışıyorum bu arada
Ya da böyle bişey kullanmak iyice mi strese sokar tavsiyeleriniz nedir
Kesinlikle testi tavsiye ederim. Çünkü yumurtladığımız günler ne yazık ki değişkenlik gösterebiliyor. En azından günlerinizi bilmiş olursunuz. Ki zaten günaşırı ilişki varsa her türlü denk getirirsiniz.

Ben acaba kaçırdım mı stresi yerine ovulasyonu tercih ettim. Evet piki görünce değerlendirdim tutma ihtimali yüksek diye insan umut ediyor ve hemen gebelik testi yapmak istiyor bu kısım biraz stresli. Ama tam bilmemekten kaynaklı kaçırırsam düşüncesi daha kötü. Bana uygulama 11 ekim diyordu 14ündeymiş mesela.

Eşinizde sperm sorunu yoksa ayda bir gün dolu bir gün boş olarak ilişki yaşasanız yine hamile kalırsınız ama dediğim gibi sorun yoksa

Back
X