Tavsiye yorum:-( kafayı sıyırmak üzereyim

aaahh canım benim. erkeklerden tokat gbi hareketlerde görsek hep hatayı kendimizde ararız. burada hatalı olan sen degilsin. sen saf duygularla o alçak adama bağlanmışsın. ama o belki seni begenmedi, belki biraz daha oyalanırım dedi. sebep ne olursa olsun ona artık bence açıklama yapmaya çalışma. adama bak ya hemende engellemiş gerzek. kendini ifade etmeye çalışıyorsun ama o buna bile izin vermiyor. ben bu filmin değişik versiyonlarını gördüm. biraz zaman geçince daha iyi anlicaksın. söyleyeceğim ağır gele bilir ama gerçek: O SENİ İS-TE-Mİ-YOR. bahaneler uyduruyor. şimdi silkelenip kendine gelme zamanı. inşallah kıymetini bilen seni seven ve hak eden adam gelir seni bulur.
:(gerçekten sevmediğini bilsem asla kendimi düşürmezdim beni sevmeyen bi insanla bi hayat geçermi az cesaretli olup ağzı ile bunu söylese şu an yaptığından kat be kat iyiydi ve tercih ederdim hiç bi şekilde de üzülmezdim inş dediğin gibidir

Berbat durum dayım yazmadım ama ben işkence halinde yim ne zaman kurtlcn

Boşver böyle takıntılı öküz altında buzagi arayan tipleri. Yarın öbür gün evlendiğinde hayatı zindan eder sürekli art niyetli bişeyler arar her hareketinde. Bence bitmiş olması senin için hayırlı olmuş üzülüyorsun belli ki ama dilerim çabuk atlatirsin.

Aynen öyle evet onu söylemişti zaten bana doktor yazsın gibi dedi ama bunun gibi bir sürü takıntı üretebilir o konudan ilerde tekrar bu tarz bi hata olurmu gibi ilkin bunları söylemişti .o an doktora gitmek yerine onu mu yaptın demişti konuştuk kapandı sanmıştım konu
Saçma gelmiştir yaptığın.Saçma evet bana göre de.Ama bitirmek soğumak gıcıklanmak için bir etken mi kişiden kişiye değişir.
Belki de katı kurallı biri olduğu içindir.Eğer öyleyse zaten bir işaret say hayra yor.

ilk ilişkinmiydi.İlk ilşki bitişleri olan kadınların çok kısa süre bile olsa çok zorlandıklarına tanık oluyoruz böyle.
Benim de yorgunluğum var.İleri yaşta oluncsa da zor oluyor.

Ama geçecek emin ol buna..Dönüm noktası olacak bir olay değil bu.Sadece tecrübe.Bir dahaki sefer için izlenimlerine dikkat etmek için bir fırsat belki de.
Sen okadar dil dökmüşsün.Biz olsak döneriz.Bu erkekler böyle katı yaa.

Bence yolun başında bitmesi çok iyi olmuş size bu yakıştırmayı yapmasida çok ayıp bence fazla zorlamayın sizin için hayırlı olan insan sizi biyerde bekliydur biseyler için ne kadar acele edersek edelim olmayınca olmuyo ama bi şekilde karşımıza cikiyo sonradan da demekki kısmet bu zamanymis diyoruz

Saçma gelmiştir yaptığın.Saçma evet bana göre de.Ama bitirmek soğumak gıcıklanmak için bir etken mi kişiden kişiye değişir.
Belki de katı kurallı biri olduğu içindir.Eğer öyleyse zaten bir işaret say hayra yor.
Saçma ise bana gelecek Cad etmese idi benim panik atak geçirdiğim yoğun kaygı duyduğum bi sırada mantıkı düşünerek planlı yaptığı m bi hareket değildi sonuçta .normalde duruşu olan bi insanım dikkatli ve hassas davranırım o anki pskoloji ile yapılmış bi şey madem sama idi iki ay boyunca konuşup hayaller kurdurtup herşeyi konuşup çovuklarımın annesi deyip yarı yolda bırakmasa idi madem çok saçma bulmuştu

• Beğen
Reactions: fyi
ilk ilişkinmiydi.İlk ilşki bitişleri olan kadınların çok kısa süre bile olsa çok zorlandıklarına tanık oluyoruz böyle.
Benim de yorgunluğum var.İleri yaşta oluncsa da zor oluyor.

Ama geçecek emin ol buna..Dönüm noktası olacak bir olay değil bu.Sadece tecrübe.Bir dahaki sefer için izlenimlerine dikkat etmek için bir fırsat belki de.
Sen okadar dil dökmüşsün.Biz olsak döneriz.Bu erkekler böyle katı yaa.
Evet ilk sayılr canım yani kimseye böyle bağlanmamştm. Tanışmalarım olmuştu sadece .biz duygusal bakıyoruz onlar ın mantık ön planda

Boşver böyle takıntılı öküz altında buzagi arayan tipleri. Yarın öbür gün evlendiğinde hayatı zindan eder sürekli art niyetli bişeyler arar her hareketinde. Bence bitmiş olması senin için hayırlı olmuş üzülüyorsun belli ki ama dilerim çabuk atlatirsin.
inşallah Allah razı olsun git gel çok yaşıyorum

Saçma ise bana gelecek Cad etmese idi benim panik atak geçirdiğim yoğun kaygı duyduğum bi sırada mantıkı düşünerek planlı yaptığı m bi hareket değildi sonuçta .normalde duruşu olan bi insanım dikkatli ve hassas davranırım o anki pskoloji ile yapılmış bi şey madem sama idi iki ay boyunca konuşup hayaller kurdurtup herşeyi konuşup çovuklarımın annesi deyip yarı yolda bırakmasa idi madem çok saçma bulmuştu
Yani iki ay görüşüp kafasından atamaması enteresan.İlk baştan sqçma görüp hiç başlamasaydı normal kabul ederdik.İki ay başladıktan sonra aşırı bir tepki.Boşver ozamqn adam dengesiz ve de katı demekki.O da senin için sınavı kaybetti.

Yani iki ay görüşüp kafasından atamaması enteresan.İlk baştan sqçma görüp hiç başlamasaydı normal kabul ederdik.İki ay başladıktan sonra aşırı bir tepki.Boşver ozamqn adam dengesiz ve de katı demekki.O da senin için sınavı kaybetti.
Katı olduğunu bilmiyodum ama öyle tartışma gürültü yaşamadık güzel di .bu tavrı ve bu gidişe çok şaşırdım şu an geri dönse eski gibi güvenim yok benimde soru işaretlerim var artık ama malesef ki kafamda sürekli bu var beynimi kemiriyo

Back
X