Tavsiyee

Mys35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
653
571
103
36
Bahçeci fulya Hastanesi'nde tüp bebek tedavi gören bilgisi olan bayan doktor onerebilecek varmı acaba kizlar

Bahçeci fulya Hastanesi'nde tüp bebek tedavi gören bilgisi olan bayan doktor onerebilecek varmı acaba kizlar
Bende aynı soruyu araştırıyordum canm prof.dr ebru öztürk ve kübra boynukalin var sanırım bende araştırıyorum şuan

Bende aynı soruyu araştırıyordum canm prof.dr ebru öztürk ve kübra boynukalin var sanırım bende araştırıyorum şuan
Ben Kübra hocayla görüştüm canım şişli Memoriallada görüştüm evet ilgili bahçeci fulya da Memorial da olan ipek nur hanım daha bı yakın geldi bana hem oda tüp bebekle sahip olmuş ikizlerine oyuzden onu yakın gördüm nasipse orayla baslicam ben

Ne güzel canm inşallah hayırlısı ile yavrularımızi sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamıza vesile olacak doktorlarla başlarız sürece .ben sehir dışından geleceğim için araştırdığım doktorları gezip içime sinenle basliycam insallah ipek hanimlada görüşeyim teşekkürler canm

Amin inşallah canım ben dört yer gezdim en yakın bu bayanı gördüm hastane olarak dediğim şişli Memorial ve bahçeci tavsiyeleri oldu genelde ben İst olduğu için çok şükür sıkıntı çekmedim sor sorustur gerekirse ara hastaneleri liste fln yap gel görüşme öyle yap tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…