- 26 Nisan 2021
- 119
- 164
- 53
- 31
- Konu Sahibi Nageshwari
Merhabalar. Uzun zamandır buraya üyeyim ama aktif kullanamıyordum. Kızlar erkek arkadaşımla evlilik düşünüyoruz ama kendisi düğün diye bana baskı yapıyor. Yapmak istediği yerde 300bin istiyor ve tabii yaparken benimde ortak şekilde destek olmamı istiyor. Ben sade nikah istediğimi kına vs yapmak istemediğimi belirttim. Sürekli bana "sen ben kaçmayım diye mi nikahtan istiyorsun yoksa sevdiğin için mi" diyor. Ailesi de her şeyi 4 4lük istiyor sürekli bana bir kere olacak ben nikahtan damat gitti dedirtmem kendime diyor. Annemde ayrıl bunların halden anladığı yok diyor, ne yapmalıyım karar veremedim bir sürü de red flagları oldu bu arada
Güncelleme: Hiçbir şekilde saygı duymayan, her şeyi benden bekleyen ve baskıyla istemediğim şeyleri yaptırmak isteyen kişiyle bitirdim. Şükür her yerden engelledim ulaşacağı tek bir yer bırakmadım.
Güncelleme: Hiçbir şekilde saygı duymayan, her şeyi benden bekleyen ve baskıyla istemediğim şeyleri yaptırmak isteyen kişiyle bitirdim. Şükür her yerden engelledim ulaşacağı tek bir yer bırakmadım.
Son düzenleme: