- Emoji Skoru
- 394
- Puanlar
- 373
Mesaj atmaya calistim ama bilmiyorum. Buradan yazayim rumuzumu. Kuduz fare. Kapisalim. :)
Ekledim sizi:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj atmaya calistim ama bilmiyorum. Buradan yazayim rumuzumu. Kuduz fare. Kapisalim. :)
Ekledim sizi:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba sims 3 telefona buyuk bi yukleme yapmak istedi sinirlendim sildim indirmelimiydim :)
Araba yarışı sever misin ? Asphalt 8 i tavsiye ederim aynı wifi ağına bağlanan herkes ile yarışa katılabiliyorsun çok zevkli :)
Don't touch the white tile arcade modu piyano çalıyorsun yavaş başlıyor hızlanıyor sadece siyah karelere dokunman gerek bu ara taktım bu oyuna...
2048 indirdim ama anlamadım ben :44:
Yavrum ciddiyim hepsini indir. İyiler onlar. Bırak çiftlik neym labyrnth bile daha sağlam bağımlılık yapar.![]()
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Barcode Scanner - aldıgınız urun hakkında bılgı verıyor gercek+sahte
Noom Weight Loss Coach - gunluk almaniz gereken kalori hesapliyor + yediginizi yaziyorsunuz gunluk kendisi hesapliyor
Noom Walk - gunluk attiginiz adimlari hesapliyor
Bogurtlen öyle deme bu hay day fena sardı beni...Çiftlik oyunlarından nefret ederdim bi deYarım saattir oynuyorum, yeni bağımlılığımı buldum sanırım
![]()
Bana da aynısı simsre oluyo. Üç saat aralıksız, gözler kan çanağı oluyo biriyle evlendireyim öbürüyle seviştireyim derken. Asdasfg
Eres26
Pek ozel olmadi ama![]()
Ben de hemen geliyorumAma beni gömersiniz siz daha yeniyim diye
![]()
Ekledim sizii 😄 bu arada bende yeniyim ezmeyin bizi 😝
Bana da aynısı simsre oluyo. Üç saat aralıksız, gözler kan çanağı oluyo biriyle evlendireyim öbürüyle seviştireyim derken. Asdasfg