TAVSİYELERİMİZ....nerede tüp bebek yaptırdık?doktorumuz kim?sonucumuz ne oldu?

bahçeçi kliniğinde
dr burçak erzik
ilk denememdi 5. gün tarnsferi tek emriyo ile ikiz gebelik elde ettik bahçeçi ve umut tüp bebekden çok memnun kaldım drda çok iyi
kesinlikle tavsiye ederim
fiyata gelince şukadar şuraya buraya demek doğru değil ama genel olarak bizimki 6,5 milyarı buldu

bende umut tüp bebek merkezi ve prof.dr.ULUN ULUĞ derim arkadaşlar.2.denememde umutda hamile kaldım şükürler olsun...
3 tane mebryo 3.günde transfer edildi 1 tanesi 10 hücreli,diğer ikisi 8 hücreliydi ve bunlardan 1 tanesi tuttu..şuanda 25+1 haftalık hamileyim...
tüm anne olmak isteyenlere rabbim en yakın zamanda anneliği tattırır inş..ve bizlerede hayırlı,sağlıklı,sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...

Kızlar öncelikle herkese bol şans diliyorum.Bende 2 defa tüp yaptırdım.Adana da prof.dr turan çetin tüp bebek merkezinde ama sonuç negatif oldu.Hayırlısını diliyorum.3.defa tekrar denemeyi düşünüyorum.:nazar:

brüksel tüp bebek merkezi şiddetle tavsiye ederim bende tavsiye üzerine gitmiştim.ilk denemem 5.gün embriyosu 1 tane 2.kalite. 6 tane aynı kalitede de dondurduk.

ben Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde oldum tedavimi.doktorum Bülent Tıraş.ilk denememdi.3 hafta önce oğullarımı kucağıma aldım.Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı Nasip Etsin inşallah.

bende umut tüp bebek merkezi ve prof.dr.ULUN ULUĞ derim arkadaşlar.2.denememde umutda hamile kaldım şükürler olsun...
3 tane mebryo 3.günde transfer edildi 1 tanesi 10 hücreli,diğer ikisi 8 hücreliydi ve bunlardan 1 tanesi tuttu..şuanda 25+1 haftalık hamileyim...
tüm anne olmak isteyenlere rabbim en yakın zamanda anneliği tattırır inş..ve bizlerede hayırlı,sağlıklı,sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...

benimde kızımın doktoru ulun uluğ.alman hastanesinde mikroenjeksiyon ilk denemede.ulun bey ayrılmış galiba alman hastanesinden sizlerin yazdıklarından anladığım kadarıyla
bize 7 -8 milyar harcadık.hastaneye 4000 geri kalanı ilaç
allah hepinize hayırlı tombik mi tombik gece uyutmayan :))anne anne diye eteğinizden ayrılmayan bebişler nasip etsin,güzel anne adayları.

benimde kızımın doktoru ulun uluğ.alman hastanesinde mikroenjeksiyon ilk denemede.ulun bey ayrılmış galiba alman hastanesinden sizlerin yazdıklarından anladığım kadarıyla
bize 7 -8 milyar harcadık.hastaneye 4000 geri kalanı ilaç
allah hepinize hayırlı tombik mi tombik gece uyutmayan :))anne anne diye eteğinizden ayrılmayan bebişler nasip etsin,güzel anne adayları.

aminn inşş...
evet ulun bey artık umut tüp bebek merkezinde ve birde bahçeci kliniğinde...benim raporum vardı ondan uygun fiyata çıktık..ama zaten umut tüp bebek merkezi alman hastanesine nazaran daha uygun....bildiğim kadarıyla 5000 liraydı ilaçlar dahill...

kızlar ben sizin aranıza yeni katılıyorum. ben ilk tüp bebek denememi ASM gebze de yaptırdım. olumsuz çıktı. doktoruma güveniyordum. ikinciyi de ASM de yaptırdım. doktor pek bir umut yok dedi bugün kan tahlilimin sonucunu alacağım. ASm de yaptırıp memnun kalan var mı olumsuz çıkarsa bahçeçi kliniğini en iyisi mi..

selam kizlar bende ikinci denememde hamile kaldim.
1.Almanya / Münih Dr.Bollmann Negatif
2.Ankara /Tüp Bebek ve Kadin Sagli Merkezi Oparatör dok.Osman Denizhan Özgün
3 embriyo Transfer ALLAHA sükür ikitanesi tutdu....

gizemli 83 bende tedaviye yeni başlayacam ama 1 çocuk istiyoruz ikiz üçüz bizi çok zorlar o yüzden tek embriyo istiyoruz ya tutmazsa die çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramam inş iki embriyo koydurmak istemediğim için

maalesef diyorum bizim gibi çocuga hasret bireyler için bu mümkün olmayacak.mart 2010dan itibaren tek ebriyo transferi yapılıyor.ancak 3.denemeden sonra ve 35 yaş üstlerinde 2 ebriyo tranfer ediliyor.

kıslar ben 2. denemem
kayseri acıbadem prof. dr.ercan aygene yaptırıyorum banada 1 tane blastosist konacak

izmir smyrna tüp bebek merkezi dr. funda koçyiğit ve dr. bilgen gediz ekip muhteşem ve bende hamileyimmmm:) izmirdeki en iyi merkez bence kesinlikle tavsiye ediyorum. daha ilk hcg tahlilim umarım sonunda kucağıma almak nasip olur:) aminnnnn

istanbul medicalpark göztepe hastanesi

Uzm. Doktor Serdar Koç

şu an 2,5 aylık hamileyim ilk tüp bebek denemem ve doktorumdan çok memnunum ben tek yumurtalıkla hamile kaldım.doktorum çok pozitif insan ilişkileri çok kuvvetli bir doktor tüp bebek yöntemiyle hamile kalmak isteyen arkadaşlarımıza şiddetle tavsiye ediyorum...

gizemli slm bende serdar beyin hastasıyım bizde ilk denemeye başlayacağız siz bebeğinizi inş kucağınıza almışsınızdır ben çok stresliyim bu aşamayı nasıl geçireceğim bilemiyorum duaya çok iht var yaşadıklarınızı yazarsanız çok sevinirim:emir_bebek:

merhaba,

bende başlayacak merkez arıyorum. maddi sıkıntı nedeniyle uygun bir yer bakıyorum.. gittigin hastanede tüp bebek maliyeti ne kadar öğrenebilir miyim papatya?

biz rapor bekliyoruz rapor alınca 3500 dediler ama bizim tesede olabilr oda olursa 1500 1700 arasıda o canım 5 ve 6 milyarı tüp bebek için gözden çıkarmak lazımbizde ilk denmeyi yapacaz bakalım hayırlısı inş sizde bizde herkes anne olur amin

merhaba,

bende başlayacak merkez arıyorum. maddi sıkıntı nedeniyle uygun bir yer bakıyorum.. gittigin hastanede tüp bebek maliyeti ne kadar öğrenebilir miyim papatya?

canım sen istanbuldamısın istanbuldaysan sana dr serdar koçu öneririm git ben ona gidiyorum memnun olan çok kişi var

Arkadaşlar bende 4 yıl sonra subatta tüp bebek yaptırmaya karar verdim birçok merkezden randevu alıp gittim ,fakat içimin ısındıgı kendimi rahat hissettigim biryer olmamıştı acıkcası .
Florence Nightingale hastanesine kadın dogum doktorumun tavsiyesi üzerine gittim sevgili doktorum nuri bey ve ekibiyle tanıştım ben ve eşim burası dedigimizi hatırlıyorum sadece zaten insanın ruh hali sadece karsısında sıcak bir ekip ve sizi anlayan sadece maddi bakmayan bir doktor arıyor o an ..
Görüşmeden sonra izleyecegimiz yolu konustuk zaten soru sormanıza bile gerek kalmadan buyuk bir özveri ile bize süreci anlattılar muhteşem bir gundu ve hersey başlamıştı ...
Beklenen malum gun geldi ve merkeze gittik hastane zaten çok temiz ve kaliteli personel vs.kusursuz ..(pinpirikli iseniz benim gibi :)
o kadar merkez gezdim ve görüştüm ama hem fiyat anlamında hemde bu kadar özverili ilk kez rastladım ..
bütün sürecler cok keyifli ve özenli gecti ..
istediginiz saatte arama nız içinizin sürekli rahat olması ...randevuların size göre ayarlanması ..
doktorun birebir butun psikoloji dahil konularınızla ilgilenmesi ..
hatta eşinizledeayrıca sabırla dinlemesi konuşması gibi birçok ayrıcalık ..
yumurta toplama işlemi cok rahat ve keyifli gecti tabi agrısı olmuyor degil ama hayatta ne kolayki..
(ayrıca dipnot ilaçları piyasadan biraz daha indirimli alıyorsunuz çok araştırmıştım baya karlı oluyor )
transfer işlemi yine oyle çok sukur agrısız sancısız gecti ..
cok abartmadan tedbirler alıp siiznde rahat olmanzı saglayan mukemmel bir doktor nuri delikara ..
şimdi ise sonuc 6 haftalık hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin ..
merkez ve labaratuar cok onemli etkenlermiş bende işin içine girince ögrendim ..çok zor bir hasta olmamıza ragmen ilk deneme başarılı çok şukur darısı isteyen herkesin başına
kocaman sevgiler

hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin anne olmak isteyen herkese rabbim annelik nasip etsin amin

Back
X