Arkadaşlar bende 4 yıl sonra subatta tüp bebek yaptırmaya karar verdim birçok merkezden randevu alıp gittim ,fakat içimin ısındıgı kendimi rahat hissettigim biryer olmamıştı acıkcası .
Florence Nightingale hastanesine kadın dogum doktorumun tavsiyesi üzerine gittim sevgili doktorum nuri bey ve ekibiyle tanıştım ben ve eşim burası dedigimizi hatırlıyorum sadece zaten insanın ruh hali sadece karsısında sıcak bir ekip ve sizi anlayan sadece maddi bakmayan bir doktor arıyor o an ..
Görüşmeden sonra izleyecegimiz yolu konustuk zaten soru sormanıza bile gerek kalmadan buyuk bir özveri ile bize süreci anlattılar muhteşem bir gundu ve hersey başlamıştı ...
Beklenen malum gun geldi ve merkeze gittik hastane zaten çok temiz ve kaliteli personel vs.kusursuz ..(pinpirikli iseniz benim gibi :)
o kadar merkez gezdim ve görüştüm ama hem fiyat anlamında hemde bu kadar özverili ilk kez rastladım ..
bütün sürecler cok keyifli ve özenli gecti ..
istediginiz saatte arama nız içinizin sürekli rahat olması ...randevuların size göre ayarlanması ..
doktorun birebir butun psikoloji dahil konularınızla ilgilenmesi ..
hatta eşinizledeayrıca sabırla dinlemesi konuşması gibi birçok ayrıcalık ..
yumurta toplama işlemi cok rahat ve keyifli gecti tabi agrısı olmuyor degil ama hayatta ne kolayki..
(ayrıca dipnot ilaçları piyasadan biraz daha indirimli alıyorsunuz çok araştırmıştım baya karlı oluyor )
transfer işlemi yine oyle çok sukur agrısız sancısız gecti ..
cok abartmadan tedbirler alıp siiznde rahat olmanzı saglayan mukemmel bir doktor nuri delikara ..
şimdi ise sonuc 6 haftalık hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin ..
merkez ve labaratuar cok onemli etkenlermiş bende işin içine girince ögrendim ..çok zor bir hasta olmamıza ragmen ilk deneme başarılı çok şukur darısı isteyen herkesin başına
kocaman sevgiler
Nuri beyde 3 aşılama yaptık. Tutmamdı ama şahane bir doktor. Başka sebeplerden dolayı tüpü başka hastanede yaptık ama kendisi şahene doktordur. En önemlisi insan olması.