TAVSİYELERİMİZ....nerede tüp bebek yaptırdık?doktorumuz kim?sonucumuz ne oldu?

Arkadaşlar bende 4 yıl sonra subatta tüp bebek yaptırmaya karar verdim birçok merkezden randevu alıp gittim ,fakat içimin ısındıgı kendimi rahat hissettigim biryer olmamıştı acıkcası .
Florence Nightingale hastanesine kadın dogum doktorumun tavsiyesi üzerine gittim sevgili doktorum nuri bey ve ekibiyle tanıştım ben ve eşim burası dedigimizi hatırlıyorum sadece zaten insanın ruh hali sadece karsısında sıcak bir ekip ve sizi anlayan sadece maddi bakmayan bir doktor arıyor o an ..
Görüşmeden sonra izleyecegimiz yolu konustuk zaten soru sormanıza bile gerek kalmadan buyuk bir özveri ile bize süreci anlattılar muhteşem bir gundu ve hersey başlamıştı ...
Beklenen malum gun geldi ve merkeze gittik hastane zaten çok temiz ve kaliteli personel vs.kusursuz ..(pinpirikli iseniz benim gibi :)
o kadar merkez gezdim ve görüştüm ama hem fiyat anlamında hemde bu kadar özverili ilk kez rastladım ..
bütün sürecler cok keyifli ve özenli gecti ..
istediginiz saatte arama nız içinizin sürekli rahat olması ...randevuların size göre ayarlanması ..
doktorun birebir butun psikoloji dahil konularınızla ilgilenmesi ..
hatta eşinizledeayrıca sabırla dinlemesi konuşması gibi birçok ayrıcalık ..
yumurta toplama işlemi cok rahat ve keyifli gecti tabi agrısı olmuyor degil ama hayatta ne kolayki..
(ayrıca dipnot ilaçları piyasadan biraz daha indirimli alıyorsunuz çok araştırmıştım baya karlı oluyor )
transfer işlemi yine oyle çok sukur agrısız sancısız gecti ..
cok abartmadan tedbirler alıp siiznde rahat olmanzı saglayan mukemmel bir doktor nuri delikara ..
şimdi ise sonuc 6 haftalık hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin ..
merkez ve labaratuar cok onemli etkenlermiş bende işin içine girince ögrendim ..çok zor bir hasta olmamıza ragmen ilk deneme başarılı çok şukur darısı isteyen herkesin başına
kocaman sevgiler

Nuri beyde 3 aşılama yaptık. Tutmamdı ama şahane bir doktor. Başka sebeplerden dolayı tüpü başka hastanede yaptık ama kendisi şahene doktordur. En önemlisi insan olması.

kızlar ben sizin aranıza yeni katılıyorum. ben ilk tüp bebek denememi ASM gebze de yaptırdım. olumsuz çıktı. doktoruma güveniyordum. ikinciyi de ASM de yaptırdım. doktor pek bir umut yok dedi bugün kan tahlilimin sonucunu alacağım. ASm de yaptırıp memnun kalan var mı olumsuz çıkarsa bahçeçi kliniğini en iyisi mi..

mrb canım..ben deasm ye başladım şöyle söyliyim ilk intiba çok iyi ilgililer her şeyi sorabiliyosun.yardımcılar her konu da.arkadaş tavsiyesi ile gittim inşlh nisanortası başlıycam şu an ilaç kullanıyorum...sen erken gidersen paylaşırısın yaşadıklarını.....herkese :49::49::49:boooooollllllllll şanss

Bende Adana Ankada tüp bebek merkezinde yaptım ilk denememi. Dr. Gökhan Çıragil çok iyi bir dr. Benim ilk denemem başarısız oldu ama kesinlikle merkezden memnunum 2. denememide orda yapacağım.

selam,
Ben de İstanbul Tüp bebek Merkezinde tedavi oldum. İlk denemede tuttu. Doktorum Aret Kamar'dı.
Hem merkezden hem de doktordumdan çok memnun kaldım. Şu an bir bebegim var.
2.kez anne olmak istedigimde dondurulmuş embriyolarım orda yine orda tedavi olucam.
Tavsiye ederim kesinlikle.

selam,
Ben de İstanbul Tüp bebek Merkezinde tedavi oldum. İlk denemede tuttu. Doktorum Aret Kamar'dı.
Hem merkezden hem de doktordumdan çok memnun kaldım. Şu an bir bebegim var.
2.kez anne olmak istedigimde dondurulmuş embriyolarım orda yine orda tedavi olucam.
Tavsiye ederim kesinlikle.

Bilekhulya selam,
ben de İstanbul Tüp bebek Merkezinin hastasıydım. Hastasıydım diyorum çünkü şu an bir bebek sahibiyim.
Doktorum benim de Aret Kamar'dı.
Herkese tavsiye ediyorum valla ben de.Benim yüzümü güldürdü ya herkesinde yüzünü güldürsün allah. İyi ki Aret Bey karşıma cıkmış.
Valla hem İstanbul Tüp Bebek merkezini hem de Aret Bey'i herkese tavsiye ederim.

bende ilk denememi adana ankada tüp bebek merk.de yaptırdım sonuç negatifti ...sonuc neg.olduğu için söylemiyorum ama memnun kalmadım...birsürü eksiklerini gördüm...

2.denememi adana başkent hastanesinde yaptım...hamile kaldım fakat 4.ayın içinde gebeliğimi sonlandırdık..(turner sendromu nedeniyle)...önümüzdeki ay dondurulmuşlarımla tekrar başkentte deneyeceğim,ordan çok memnunum..fiyat olarakta ankadaya göre çok daha uygun...çok yoğun olmasına rağmen çok programlılar...

merhaba ben foruma yeni üye oldum.2012 de tüp bebek sonucum maalesef ki olumsuz oldu şimdi yeni merkez arayışındayım ama önce tecrübemi anlatmak isterim.florence ferticenter a gittim önce memnundum başta hepsi öyle zaten.bir kere psikolog falan yok.böyle birşeyin mevzusu bile geçmedi (internet sitesinde var yazdığı için söylüyorum).eşinizle de konuşuyorlarmış ayrıca o da yok.nuri delikarai di doktor iyi biri olabilir ama sanki sürekli alecesi var gibi başka bir yerde daha çalışıyor sanki tam vaktinde çıkmak istiyor.hafta içi saat 5 de hafta sonu 2 de.muayene eder sen muayeneden çıktığında hemşirelerle muatap olursun.muayeneden sonra 2 defa yüzünü gördüm.nadire hemşire çok havalı neredeyse insan azarlıyor.doktordan çok doktorluk taslıyor.tahlil sonuç günüm de ben arayıp sonucumu söyledim hadi o önemli değil doktor da değil en azından hemşire dönüp bilgi verip konuşabilirdi.yani ssk geçmeyen merkez ama sanarsın tıklım tıklım da ondan ilgi az. ilaçları daha ucuza alabiliyorsun evet.indirim de yapıyorlar evet ama ben hiççççççç memnun kalamadım.ben böyle düşünüyorum şimdi merkez arıyorum.

Arkadaşlar bende 4 yıl sonra subatta tüp bebek yaptırmaya karar verdim birçok merkezden randevu alıp gittim ,fakat içimin ısındıgı kendimi rahat hissettigim biryer olmamıştı acıkcası .
Florence Nightingale hastanesine kadın dogum doktorumun tavsiyesi üzerine gittim sevgili doktorum nuri bey ve ekibiyle tanıştım ben ve eşim burası dedigimizi hatırlıyorum sadece zaten insanın ruh hali sadece karsısında sıcak bir ekip ve sizi anlayan sadece maddi bakmayan bir doktor arıyor o an ..
Görüşmeden sonra izleyecegimiz yolu konustuk zaten soru sormanıza bile gerek kalmadan buyuk bir özveri ile bize süreci anlattılar muhteşem bir gundu ve hersey başlamıştı ...
Beklenen malum gun geldi ve merkeze gittik hastane zaten çok temiz ve kaliteli personel vs.kusursuz ..(pinpirikli iseniz benim gibi :)
o kadar merkez gezdim ve görüştüm ama hem fiyat anlamında hemde bu kadar özverili ilk kez rastladım ..
bütün sürecler cok keyifli ve özenli gecti ..
istediginiz saatte arama nız içinizin sürekli rahat olması ...randevuların size göre ayarlanması ..
doktorun birebir butun psikoloji dahil konularınızla ilgilenmesi ..
hatta eşinizledeayrıca sabırla dinlemesi konuşması gibi birçok ayrıcalık ..
yumurta toplama işlemi cok rahat ve keyifli gecti tabi agrısı olmuyor degil ama hayatta ne kolayki..
(ayrıca dipnot ilaçları piyasadan biraz daha indirimli alıyorsunuz çok araştırmıştım baya karlı oluyor )
transfer işlemi yine oyle çok sukur agrısız sancısız gecti ..
cok abartmadan tedbirler alıp siiznde rahat olmanzı saglayan mukemmel bir doktor nuri delikara ..
şimdi ise sonuc 6 haftalık hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin ..
merkez ve labaratuar cok onemli etkenlermiş bende işin içine girince ögrendim ..çok zor bir hasta olmamıza ragmen ilk deneme başarılı çok şukur darısı isteyen herkesin başına
kocaman sevgiler

florence ferticentera ben de gittim ama randevularım bana göre ayarlanmadı doktorum nuri delikara idi ne benimle ne de eşimle psikolojimiz hakkında konuşmadı.hatta tedaviyi söyledi gitti zaten hiç vakit ayırmıyor.ameliyathaneye ineceğim gün 2 saate yakın odada bekledim.çalışanlar ekip sinem hemşire ve nadire hemşire hiç öyle ilgili falan değiller sinem hemşire ye bir şey sor zoraki cevap alırsın zoraki gülüş atar etrafa bir kere aradım bugünde olur yarında olur bunumu soruyorsun der gibi birşey söyledi okadar ilgili değillerki sonuç günümde ben aradım söyledim sonra ne doktor aradı ne bir hemşire .işimiz sizle bitti der gibi.yalnız hatice hm biraz iyi.ben açıkçası bu mesajı okuyunca onlardan biri buraya üye oldu yazdı herhalde dedim. nadire hemşire zaten çok havalı ilaçları getiren eczaneden kendi özel kremlerini getirtiyor çnce bir hastanla ilgilen sonra özel işine bak demi.denk geldim de söylüyorum.nuri bey benim hastalarımın hepsinde cep telefonum vardır diyor ama nedense bende kartı bile yok.asla mükemmel değiller.aslında ben tüp bebek merkezimde evimde gibi hissedeyim duygusallığı yaşamam ama o kadar para verdim daha iyisine verebilirmişim.

Son düzenleme:
merhaba ben foruma yeni üye oldum.2012 de tüp bebek sonucum maalesef ki olumsuz oldu şimdi yeni merkez arayışındayım ama önce tecrübemi anlatmak isterim.florence ferticenter a gittim önce memnundum başta hepsi öyle zaten.bir kere psikolog falan yok.böyle birşeyin mevzusu bile geçmedi (internet sitesinde var yazdığı için söylüyorum).eşinizle de konuşuyorlarmış ayrıca o da yok.nuri delikarai di doktor iyi biri olabilir ama sanki sürekli alecesi var gibi başka bir yerde daha çalışıyor sanki tam vaktinde çıkmak istiyor.hafta içi saat 5 de hafta sonu 2 de.muayene eder sen muayeneden çıktığında hemşirelerle muatap olursun.muayeneden sonra 2 defa yüzünü gördüm.nadire hemşire çok havalı neredeyse insan azarlıyor.doktordan çok doktorluk taslıyor.tahlil sonuç günüm de ben arayıp sonucumu söyledim hadi o önemli değil doktor da değil en azından hemşire dönüp bilgi verip konuşabilirdi.yani ssk geçmeyen merkez ama sanarsın tıklım tıklım da ondan ilgi az. ilaçları daha ucuza alabiliyorsun evet.indirim de yapıyorlar evet ama ben hiççççççç memnun kalamadım.ben böyle düşünüyorum şimdi merkez arıyorum.

ayseaaabbb, başka bir bölümde de Nuri Bey hakkında yazdıklarınıza katılmadığımı söylemiştim. o kadar çok arkadaşım varki Nuri Beyin hastası olan, sizin gibi düşünen hiç yok. Nuri Bey, öncellikle hastasının menfaatini düşünen , maddiyatla alakası olmayan ender doktorlardan.bu kadar şeker -ilgili-sıcak bir dr için ilgisiz demeniz ilginç. ne kadar şanslıymışım ki nuri beyi tanıdım ve hastasıyım. arkadaşlarım da hep onun mükemmel ve çok farklı olduğunu düşünürler. buraya yazdıklarınozın çokta objektif olmadığını düşünüyorum. ne kadar moralim bozuk ve üzgün yanına gittiysem her seferinde , çok büyük moralle yanından çıkardım. aslından nuri bey bunun için özel bişey de yapmaz. o kadar şeker ve pozitifki, sizde yanından enerji dolu ve mutlu ayrılıyorsunuz. kısaca, mükemmel bir insan, inanılmaz ilgili ve özverili ve işini çok büyük aşkla yapan bir dr. o. yazdıklarınız onu anlatmıyor!!!

florence ferticentera ben de gittim ama randevularım bana göre ayarlanmadı doktorum nuri delikara idi ne benimle ne de eşimle psikolojimiz hakkında konuşmadı.hatta tedaviyi söyledi gitti zaten hiç vakit ayırmıyor.ameliyathaneye ineceğim gün 2 saate yakın odada bekledim.çalışanlar ekip sinem hemşire ve nadire hemşire hiç öyle ilgili falan değiller sinem hemşire ye bir şey sor zoraki cevap alırsın zoraki gülüş atar etrafa bir kere aradım bugünde olur yarında olur bunumu soruyorsun der gibi birşey söyledi okadar ilgili değillerki sonuç günümde ben aradım söyledim sonra ne doktor aradı ne bir hemşire .işimiz sizle bitti der gibi.yalnız hatice hm biraz iyi.ben açıkçası bu mesajı okuyunca onlardan biri buraya üye oldu yazdı herhalde dedim. nadire hemşire zaten çok havalı ilaçları getiren eczaneden kendi özel kremlerini getirtiyor çnce bir hastanla ilgilen sonra özel işine bak demi.denk geldim de söylüyorum.nuri bey benim hastalarımın hepsinde cep telefonum vardır diyor ama nedense bende kartı bile yok.asla mükemmel değiller.aslında ben tüp bebek merkezimde evimde gibi hissedeyim duygusallığı yaşamam ama o kadar para verdim daha iyisine verebilirmişim.

Soylediklerinizin hiçbirine bende katılmıyorum hamile kaldım hatta bebegim 3 aylık dogumusa aynı hastanede nuri beyle yaptım ama herkesin elektriği tutcak diye bişey yok ama nuri beyi gce 3 te bile aradıgım oldu hamilelik takibimide onunla yaptım her zaman kibar ve nazikti sizin soyledikleriniZ ancak devlet hatalnelerinde olur ters bir zamana denkgelmiş olabilir diye dusunuyorum neden kendileri uye olsunki emel aksan ismim hastaneye yıllardır giderim hiç oyle bir duum yasamadım şimdide oglumu götürüyorum yine süper ilgililer tavsiye ederim

Tüp bebek yaptırcaksanız anadolu yakası kadıkoy nuri delikara florance hastanesini tavsiye ederim allah herkese nasip etsim buraya yazdıgımda 6 haftalık hamileydim şimdi 3 aylık bir oglum var allah ömür verirse nuri bey ve ekibine vesile oldukları için çok teşekkür ederim

Eşimlede sürekli konustular hiç istemiyordu korkuyorduk fakat her konuda yardımcı oldular 10 ay gittim bir kez bile beklemedim ne zaman arasam gelin dedi ve hep cebinden arıyordum ve allah razı olsun hiç yormadı beni maddi manevi

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )

sevgili arkadaşlar, ben tüp bebekle hamile kaldım.bu foruma girdiğimde doktor isimlerini farklı konu başlıkları altında buldum ve araştırma yapmam çok güç oldu..
Hepimiz başka şehirlerden başka ülkelerden bu forumu ziyaret ediyoruz.bende, birbirimize yardımcı olur diye memnun kaldığımız tüp bebek merkezimizi doktorumuzun adını ve sonucumuzu yazdığımız kocaman bir konumuz olsun istedim.
Bu zorlu süreçte kendi oturduğu ülkede şehirde semtte doktor tavsiyesi almak bu konuda fikir edinmek kolay değil..
..

tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlarımızla

merkezimizi
doktorumuzun adını
sonucumuzu
ve yaşadıklarımızı

paylaşırsak bu zorlu süreçte onlara umut oluruz..

Dr.CANDAN DUVAN ILTEMUR
Ilk denememde basarılı oldu sımdı 18 haftalık hamıleyım candan hanımın ınsancıl yaklasımından cok memlun kaldım her sorumu onemsedı ve cok ılgılıydı transfer önceside elımi tutarak moral veren guvende hisettiren doktoruma tesekkur ediyorum ve guler yuzlu embiriyologum Aslıhan Peker biliyordum ki bebişlerim guvende tesekkurler ıkınızede

Merhaba arkadaşlar ben iki yıl önce Bahçeci kliniginde tüp bebek yaptırdım malesef tutmadı nedeni bilinmeyen infertilite bu yıl tekrar deniycem dondurulmuş embriyom var onlarimi yaptırsam yoksa yeniden tedaviye başlasam karar veremedim yardimci olurmusunuz bilgilerinizle

Merhaba arkadaşlar ben iki yıl önce Bahçeci kliniginde tüp bebek yaptırdım malesef tutmadı nedeni bilinmeyen infertilite bu yıl tekrar deniycem dondurulmuş embriyom var onlarimi yaptırsam yoksa yeniden tedaviye başlasam karar veremedim yardimci olurmusunuz bilgilerinizle
Canım bende bahçevi umutta yaptırdım değerlerim ilaçlardan dolayı yüksek çıktı dondurup bi ay ertelemeli transfer oldu bugun testim oldu hamileyim benimde sebepsiz ve ilk denemem inşallah sende en kısa zamanda gonlundekini kucağına alırsın

Merhaba!!!Herkese ,tüm Türkiye ye hatta TV ye falan çıkarak haykıracak kadar çok sevdiğim ve güvendiğim doktorumu insanlarla paylaşmak istedim:)) Ankara Başkent hastanesi Tüp bebek doç Dr GöğşenÜnalan..Abi,baba,psikolog,her şey...Hastane eski ve kalabalk bi hastane ama dr um muhteşemmm biri..Sırada çok insan olmasına rağmen ısrarla"bi sorun var mı,rahat otur,kafana ne takılıyosa sor"diyor.Ne desen dinliyo ve uzun uzun açıklıyo.Üstelik hastane prosedür olarak Ankara nın en uygun fiyatını veriyo daha çok hastaya ulaşmak için.Ben bi kere bikaç saat beklemiştim,hemşire fark etti dr a demedimbile..Metro dan çıktım eve gdyrm baktım Dr Göğşen arıyo..şok oldum.dedi ki"Mervecik seni çok bekletmişiz özür dilerim bi dahakine ilk seni alcaz söz":)) ve sonraki gittiğimde beni kapıda gördü ve hatrladı hemen aldı sözüm vardı sana dedi (yüzlerce hastası olmasına rağmen) Herkese karşı böyle..Çok gözlemledim..Numarasnı veriyo,vatsaptan sürekli sorusorabiliyosnz.Üstelik ben çok dr lara gitmiştim,onların bilemediği biçok şeyi bildi..Histeroskopi de çok uzman..(kamerayla rahme girip bi şe varsa anında müdehale ediyo) üstelik fiyat yine çok uygun 350 tl (İstanbul da 1500-10 bin e bile çıkıyo) İstanbul dan bi arkadaşım ben çok övünce geldi sabah histereskopiye girdi,öğlen ist a geri döndü..3 yıldr çockları olmuyodu ve bahçeciden 1 olmsuz tüp bbek denemeleri var..Göğşen Bey dedi ki 2 ay normal deneyin hiç bi şe yapmayın dedi,kız O AY HAMİLE KALDI! ben henüz sonuç alamadım tüpbebeğe de başlayamadım bazı sorunlarımdan dolayı ama sonucum olmsz olsa bile dr uma güvenim sonsuz.Lütfen mutlaka ona gidin diye haykırmak istiyorum herkese.Hatta bu yazıyı da biçok forma kopyalıycam görürseniz şaşırmayın:)) Giderseniz selamımı söyleyin Mervecikderseniz tanır beni :) Tüm hastalarına ismiyle hitap ediyo ve hemen tanıyo koridorda bile görse...Ben o kadar çok gittim ve o kadar çok konuştuk ki "yarı dr olmuşsun sen"diye takılırdı hep bana:) aklınıza takılan bi şe olursa mail atabilirsiniz seve seve yardımcıolurum..birmerveyim@hotmail.com...olumsuz yorumlra aldırmayın,benim de olmsuz 1 aşılamam var kendisiyle ama hiiiiç pişman değilim kısmet bu işler..o elinden geleni fazlasyla yaptı

Arkadaşlar bu sürecin nasılda stresli ve yıpratıcı olduğunu çok iyi biliyorum.duyucağınız en ufak bilgi okuyacağınız en küçük bir konu insana umut oluyor.bu süreçte ben ve birkaç tane arkadaşım dr.adnan kaya tedavi gördük aşılama,tüp bebek ve şükürler olsun ki,Allahımın izni ve doktorumuzun hakimiyeti ile netice olumlu şu anda kudret international hastanesi ankarada.son derece hakim ve sogukkanlı bir dr eğer beklentiniz hakim ve güven duyacağınız bir drsa öneririm Allah herkesin gönlüne göre versin

Arkadaşlar ankara hrs hastahanesinde tarık aksuya giden ve olumlu sonuç alan var mı ben ilk kez yaptircam ve biliyorumda ilk ve son olacak o yüzden çok korkuyorum bilgilerinizi paylasirsaniz çok sevinirim

Back
X