Selam arkadaşlar ben yeni evli biriyim eşime daha fazla nasıl kendimi sevdirebilirim onun güvenini kısa zamanda nasıl kazanabilirim beni buna götürecek her türlü konuda tavsiyelerinizi bekliyorum
Eşimin ailesi bana karşı on yargılı herhangi bir mesele hakkinda kendimi savunduğumda ki saygı çerçevesine çok dikkat etmeye çalışırım hatta ben saygisizlik olacak diye lakayt davranmam neden civik olmuyomusum diye suc oluyo onlar buluttan nem kapar bunu kendileri de itiraf ediyor en son kaynanam bana ben sana herşeyi soylucem sen suscan bana hic karşılık veremezsin dedi
Selam arkadaşlar ben yeni evli biriyim eşime daha fazla nasıl kendimi sevdirebilirim onun güvenini kısa zamanda nasıl kazanabilirim beni buna götürecek her türlü konuda tavsiyelerinizi bekliyorum
Eşimin ailesi bana karşı on yargılı herhangi bir mesele hakkinda kendimi savunduğumda ki saygı çerçevesine çok dikkat etmeye çalışırım hatta ben saygisizlik olacak diye lakayt davranmam neden civik olmuyomusum diye suc oluyo onlar buluttan nem kapar bunu kendileri de itiraf ediyor en son kaynanam bana ben sana herşeyi soylucem sen suscan bana hic karşılık veremezsin dedi
Kimseye kendini sevdirmeye calışma.
Herkese hoşgörülü ol,evine gelene hep güleryüz göster,yalanın olmasın hep samimi ol,biri dara düştüğünde yanında ol,ne eşin için ne kv için Allah ın sevgisine mazhar olmak için yap.Yeter.kimseye kötü söz söyleme ve söyletme.Birinin yanında biri hakkında konuşma.
Kendi işin neyse ona odaklan hayatını yaşa kimse için değişmeye calışma .
Kendin ol. Kendine saygı duy, başkası için kendini eğip bükme.
Eşinden , herkestn önce kendini sev.
Sen forumda ne yapsam da yaransam diye konu açarken eşin de ne yapsam da olalalaya yaransam diye düşünüyor mudur? Hiç sanmıyorum ya uyuyordur ya elinde telefonu takılıyordur. Ufak tavsiyem, karşı taraf ne kadar çaba koyuyorsa sen de o kadar koy. 50-50 olması gereken ilişki dengesin koru.
Halt etmiş kv , herşey söyleyecekmişde sende yutacakmışsın varmı öyle bi Dünya ? kv , acilden sen şöyle diyeceksin bana saygı ve sevgi duyarsan bende sana duyarım duymuyorsan bende sana saygı duymam benden hiçbir şey bekleme ! Çünkü karşılılıkdır herşey hiç korkma canım inceldiği yerden kopsun