Tavsiyelerinize ihtiyacım var...

Nxy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
1
0
86
Tekirdağ
Öncelikle hepinize iyi akşamlar bayanlar :)

Kafamı karmakarışık eden bir olay yaşıyorum. Size anlatacağım ve ne yapmam gerektiği konusunda tavsiyelerinizi bekleyeceğim. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

İlk gördüğüm andan beri çok hoşlandığım bir çocuk girdi hayatıma. Daha önce hiç hissetmediğim şeyler sardı sarmaladı bir anda beni. Yabancı olduğum bu duygulara kapıldım bir süre, onun da bana ilgi göstermesiyle kendimi olayın akışına bıraktım. Ama çocuğun sevgilisi var. Buna rağmen bana çok yakın davrandı. Hala da davranıyor. Daha önceden çıkıp ayrıldığı ve yeniden çıkmaya başladığı bir kızmış. Ortak arkadaşımızdan kıza aşık olmadığını ama alışkanlık olduğunu söylediğini öğrendim. Aynı arkadaşımıza benden de çok hoşlandığını söylemiş. Birlikteyken de ilgisini belli eden hareketlerde bulunuyor. Gülüyoruz, eğleniyoruz. Facebook'tan konuşuyoruz. Ve benim ondan hoşlandığımı hissettiğini sanıyorum çünkü sürekli bana söyletme çabalarında. Şimdiye kadar böyle bir şey söylemedim. Ama geçen akşam ortak arkadaşımızdan şunu öğrendim. Çıktığı kız olmasa benimle olabileceğini söylemiş. Ama kızdan da ayrılmıyor. Onca ayın hatırı var hiçbir sorun yokken pat diye ayrılamam demiş.
Ve ben bunu öğrendiğimde çok üzüldüm. Hem bana bu kadar yakın davranıp hem de kızla çıkmaya devam etmesi beni çok üzüyor. Arkadaşım ondan hoşlandığımı yüzüne söylemem gerektiğini söylüyor. Aşırı bir tepki vermez çünkü senden hoşlanmış, en kötü arkadaş kalırsınız diyor.
Ama ben bunu söyleyerek cepte kız olmak istemiyorum. Bir taraftan da söylemezsem çıktığı kıza git gide bağlanmasından korkuyorum.
Ne yapmam gerektiği konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var :(

Kesinlikle böyle birşey söyleme yazık değilmi o kızada,kendini onun yerine koy birde..
Hadi söyledin diyelim,ayrıldı bir şekilde o kızdan sizin ilişkiniz başladı,
peki senin içinde hiç şüphe olmucakmı ya benimleyken başka birinden de hoşlanırsa bende alışkanlık olursam diye ?
Böyle erkeklere güven olmaz canım.

canım bana hiç samimi gelmedi ya bu çocuk. madem senden hoşlanıyor, bitirsin yürümeyen ilişkisini. eğer yürümüyorsa zaten ayrılmalıydı senden bağımsız biçimde. sana rağmen hala devam ediyorsa bu çocuğun ikiyüzlü olduğunu gösteriyor bence. kızın haberi olmalıydı bence ayrılmalıydı daha ilk etapta sevmediğiyle niye beraber madem hala yani

Kesinlikle böyle birşey söyleme yazık değilmi o kızada,kendini onun yerine koy birde..
Hadi söyledin diyelim,ayrıldı bir şekilde o kızdan sizin ilişkiniz başladı,
peki senin içinde hiç şüphe olmucakmı ya benimleyken başka birinden de hoşlanırsa bende alışkanlık olursam diye ?
Böyle erkeklere güven olmaz canım.

Ecm çok güzel yazmışşın
Aynen katılıyorum sana
Bugün senin için başkasını terk eden yarında baskası için seni terkeder canım
İyi düşün derim

Lütfen hoşlandığın çocuğun çıktığı kızın yerine kendini koyar mısın!!!! Nasıl bir şeydir bu onun hayatında biri olduğunu biliyorsun ve ona yakınlık kuruyorsun, kurmasına da izin veriyorsun,yarın bir gün bu çocukla çıkarsan,aklına gelmeyecek mi bunlar,ya tıpkı o kıza yaptığı gibi seninle çıkarken de başkasıyla görüştüğü aklına gelmeyecek mi?? onları geçtim sen böyle bir şeyi nasıl kabul edebiliyorsun 2.kadın olmayı..

Öncelikle hepinize iyi akşamlar bayanlar :)

Kafamı karmakarışık eden bir olay yaşıyorum. Size anlatacağım ve ne yapmam gerektiği konusunda tavsiyelerinizi bekleyeceğim. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

İlk gördüğüm andan beri çok hoşlandığım bir çocuk girdi hayatıma. Daha önce hiç hissetmediğim şeyler sardı sarmaladı bir anda beni. Yabancı olduğum bu duygulara kapıldım bir süre, onun da bana ilgi göstermesiyle kendimi olayın akışına bıraktım. Ama çocuğun sevgilisi var. Buna rağmen bana çok yakın davrandı. Hala da davranıyor. Daha önceden çıkıp ayrıldığı ve yeniden çıkmaya başladığı bir kızmış. Ortak arkadaşımızdan kıza aşık olmadığını ama alışkanlık olduğunu söylediğini öğrendim. Aynı arkadaşımıza benden de çok hoşlandığını söylemiş. Birlikteyken de ilgisini belli eden hareketlerde bulunuyor. Gülüyoruz, eğleniyoruz. Facebook'tan konuşuyoruz. Ve benim ondan hoşlandığımı hissettiğini sanıyorum çünkü sürekli bana söyletme çabalarında. Şimdiye kadar böyle bir şey söylemedim. Ama geçen akşam ortak arkadaşımızdan şunu öğrendim. Çıktığı kız olmasa benimle olabileceğini söylemiş. Ama kızdan da ayrılmıyor. Onca ayın hatırı var hiçbir sorun yokken pat diye ayrılamam demiş.
Ve ben bunu öğrendiğimde çok üzüldüm. Hem bana bu kadar yakın davranıp hem de kızla çıkmaya devam etmesi beni çok üzüyor. Arkadaşım ondan hoşlandığımı yüzüne söylemem gerektiğini söylüyor. Aşırı bir tepki vermez çünkü senden hoşlanmış, en kötü arkadaş kalırsınız diyor.
Ama ben bunu söyleyerek cepte kız olmak istemiyorum. Bir taraftan da söylemezsem çıktığı kıza git gide bağlanmasından korkuyorum.

Ne yapmam gerektiği konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var :(

Kırmızı ile olan kısımlara o kadar şaşırdım ki...
Hem sana bu kadar yakın davranıp hem de kızla çıkmaya devam etmesi seni çok üzüyor öyle mi?!
Sen de kendini çek o zaman güzelim, sevgilisi olan adamla münasebetin ne? Sana yakın davrandığı halde.
Seninki de ne biçim arkadaşmış? Sevgilisi olan adama, ondan hoşlandığını söyleyeceksin öyle mi? Bu nasıl bir ahlaksızlık ya..
İşte senin gibilerin yüzüne milletin yuvası yıkılıyor. Kadın dediğin bayan dediğin, sevgilisi eşi nişanlısı olan insandan uzak duracak !
Çıktığı kıza git gide bağlanmasından korkuyorsun ha? İşte buna çok güldüm :9: :9:
Bağlı olmasa ayrılır sana gelirdi zaten, Ama ben erkek olsam ! Gerçek , iyiniyetli bir erkek , sevgilim varken zarf attığımda bana sevgilim var diye tepki koymayan kızla "gönül eğlendirmekten" başka hiçbir şey düşünmem.
CEPTE KIZ olmayı da kendin seçmişsin canım benim. Hadi bakalım sana kolay gelsin.
Ne biçim kızlar var ya? Azcık gururlu olun yahu.
Ben olsam görüşmeyi keserdim. Soğuk davranırdım.
Amaa sen, açılsam mı etsem mi diye düşünüyorsun?
Normal gururlu, ahlaklı bir bayanın mesafeli durması gerekir. :49:

Canım seninle aynı durumdayız birebir. Bneim başımda da var birtane . Sevgilisi var bana cok yakın davrandı o kadar iyi anlasıyoruz ki hoşlanmamam mümkün değildi. Ve bana söyletmek için elinden geleni yaptı başlarda.. Sonra ben ondan hoşlandığımı belli etmicek sözler söyleyip kız arkadasına hediye konusunda filan yardımcı oldum yani gercek bir arkadas gibi kendimi ondan koparmaya calıstım olmadı. Buraya konu actım herkes eleştirdi. Seni de eleştirmişler ama ben seni çok iyi anlıyorum. Burda suçlu biz değiliz erkekler Allahın cezaları bizim boşluğumuzdan sevgiye açlığımızdan faydalanıyorlar. Düşün o kızları sevmeseler direk ayrılır bizi isterlerdi ama onların amacı bizimle oyalanmak. Biz hala konuşuyoruz ama samimiyeti kestim madem pat diye bırakamıyorum yavaş yavaş yapıcam bunu. Sana da tavsiye bize onlardan hayır gelmezzzz . İyiki onların sevgilisi yerinde değiliz o da çok acı bir durum empati yap gerçi şuan da da acınacak haldeyiz
;)

daha önce benzer bi konudada dedim;
ah almayın..
o kızdan ayrılacaksa bile, buna siz sebep olmayın..
ayrıca erkekler için, alışkanlıktı ayrılamadım vs gibi şeyler tamamen bahane..
onlar biz kızlar gibi değil..
özelliklede dediğiniz gibi aklında o kız değil siz olsanız ve sizin kendisinden hoşlandığınızdan neredeyse emin olsa,
inanın hiç durmaz ayrılırdı şimdiki kız arkadaşından..
böylelerinden hayır gelmez..

Son düzenleme:
Sen emin ol o kişiye hoşlandığını söylesen açık açık o kızı bırakır sana koşar. ama o kişi seni garantilemeden o kişiden ayrılacak kadar kendine güvenemeyen ve senin ve sevgilisinin duygularıyla hiç düşünmeden sadece kendini garantiye alarak hareket eden birisi. gerçekten onurlu bir insan olsa o kişiden ayrılır acısını yaşar ve senle başlardı. alışkanlık madem neden o kızdan vazçemiyor aslında onu aldatmış olmuyor mu devam ederek. kız o kişinin kendisini sevdiğini sanarak ilişkisini devam ettirirken o alışkanlık diyor bir başkasına ve sen duygularına kapılıyorsun ama emin ol mantıklı olmayan bu ilişki bir gün seni de o kızın yerine koyar.

Leonella'ya tamamen katiliyorum.
Ve birinden hoslanmak gercektende gecici bir duygudur.
Ask bile omurluk bir duygu degilken birinin senden omur boyu hoslanmasini beklemek aptallik olur.
Hem o kizin ahida tutar.
Hem o erkege nasil guveneceksinki, seninle cikmaya basladi diyelim, gene gozu baska arkadaslarinda olmayacakmi?

2. kadın olmayı göze alabilecek kadar çok sevebilen bir kadın..
duygularınızdan faydalanıp iki kadının birden hayatını mahveden bir adam..,
karsısındaki adama çok güvenip yüreğini emanet eden saf bir kadın..

2 kadın bi adam, en iyisi sen çekil aradan !

Canım seninle aynı durumdayız birebir. Bneim başımda da var birtane . Sevgilisi var bana cok yakın davrandı o kadar iyi anlasıyoruz ki hoşlanmamam mümkün değildi. Ve bana söyletmek için elinden geleni yaptı başlarda.. Sonra ben ondan hoşlandığımı belli etmicek sözler söyleyip kız arkadasına hediye konusunda filan yardımcı oldum yani gercek bir arkadas gibi kendimi ondan koparmaya calıstım olmadı. Buraya konu actım herkes eleştirdi. Seni de eleştirmişler ama ben seni çok iyi anlıyorum. Burda suçlu biz değiliz erkekler Allahın cezaları bizim boşluğumuzdan sevgiye açlığımızdan faydalanıyorlar.Düşün o kızları sevmeseler direk ayrılır bizi isterlerdi ama onların amacı bizimle oyalanmak. Biz hala konuşuyoruz ama samimiyeti kestim madem pat diye bırakamıyorum yavaş yavaş yapıcam bunu. Sana da tavsiye bize onlardan hayır gelmezzzz . İyiki onların sevgilisi yerinde değiliz o da çok acı bir durum empati yap gerçi şuan da da acınacak haldeyiz
;)

Valla canım, 2. kadın konumuna düşmüşsen bunun suçlusu sensin. Karşı koyamadığın için. Benim ilişkimde de oldu bu. Adam sevgilisi varken geldi benimle ilgilendi, buluşmak istedi şu bu. İnanır mısın? Bir kere buluşmadım. Ve zaten bir süre sonra benim terslemelerimden gına gelmiş olacak ki beyfendiye kavga ettik sildik birbirimizi. 2-3 ay sonra ayrılıp bana geldi. Ha , benim için ayrılmadı ama o kızdan. Ayrılmaları gerekti ayrıldı geldi. Yani kadınlarda hep şu var, "TEK SUÇLU ERKEKLER" . Yok öyle bir şey işte... Sen izin vermezsen, senin sevgi açlığından faydalanmasına, kimse faydalanamaz.

Back
X