tavsiyelerinize ihtiyacım var :/

ecrin_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
210
0
0
Erzurum
özellikle evli yada uzun süreli ilişkileri olanlardan tavsiye istiyorum :26:

nişanlımla birbirimizi çok seviyoruz. etrafımızdaki kişiler imrenerek bakar çoğu zaman hatta. bana karşı hep dürüst olmuştur.
ama bazen ufak tefek sorunlar yaşıyoruz sorunlardan çok sonrası bizi yıpratıyor.

nişanlım inat davranır. soğuk kalır bi süre hemen toparlayamaz kendini. ve sinirlenince kırıcı konuşur. (öyle küfür falan değil tabi)
bense biran önce düzelsin isterim eskisi gibi olsun yoluna girsin isterim ve çoğu zaman aman büyümesin uzamasın üzmeyelim üzülmeyelim diye alttan alırım. pişman olurum.
çünkü gerçekten nişanlım özü itibariyle çok dürüst ve karakterli bir insan.
çok güzel bir sevgiye sahip olduğumu düşünürüm.

konuya gelince mesela en sonki kavgamız:
iş yerinde bir kız resmen nişanlıma asılıyor.telefonla nişanlımın bürosunu aramış kız.
nişanlımına öyle canımlı konuşuyor falan, vaktım yoktu ama bi ara uğrayacam büroya falan demiş.

bunu bana söyledi nişanlım. tabi ben deliye döndüm, gelirse yada ararsa tersle dedim.
ben nasıl davranacağımı bilirim dedi. ters cevap verilir mi ayıp aynı yerde çalışıyoruz dedi.
kızın adını sordum ama söylemedi.
en fazla kızı bulup profiline bakacaktım. ama söylemedi inat etti. tabi bende öğrenecem diye inat ettim
ne var sankı ne yapacam söylesene falan dedim.
olay büyüdü tabi. telefonunu kapattı. fena kavga ettik. ben uyumadım sabaha kadar.

ayrı şehirlerdeyiz. ve artık yıpranıyoruz.
ismini söyleseydi kızın bu kadar büyümeyecekti en fazla bakıp geçecektim.
ama o söylemem dediğinde bende inat ettim oda...

nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum kızlar.
ufak sorunlar yaşıyoruz ama zaten ayrı şehirlerdeyiz birikiyor doluyor yıpranıyoruz.
susup sessiz kalmayı denedim ama oda susuyor. 3 gün sonra ben patladım yine niye böyle oluyoruz diye.
bağırıp çağırıyorum olmuyor. sabaha kadar sinir krizi geçirdim ağlamaktan.

öyle özeniyorum ki mutlu insanlara.
öyle çok özlüyorum ki birlikte geçirdiğimiz mutlu günleri.

ben ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım.
hatam nerde bana bi akıl verin kızlar :31::31::31:

Son düzenleme:
9 senelik ilişkiden sonra 6 ay önce evlendik yeni yılda yıldönümümüzdü 10.senemize girdik umarım bu süre senin için yeterince uzundur, bu sürede 2 sene Adanada polis okulu okudu 5 ayda askerlik derken ilişkimizin 2.5 senesinde farklı illerdeydik,nişanlın seni kıskandırmaya çalışıyo anlaşılan, kız aramış gelicem falan demiş bla bla, sana anlatmayadabilirdi yani bunu, nasıl davranıcanı biliyosa ne gerek var ki bu detayı anlatmaya, seninle inatlaşması senin üstüne düşmen hoşuna gidiyo bence, hiç üstüne düşme havadan sudan konuşuyomuş gibi sende anlat bakalım falanca kişiyle konuştuk banada uğrıcakmış çok sevindim falan de, bakalım senin bi erkekle olan muhabbetinede ayıp terslenirmi gibilerinden tepki verecekmi, sana gelince höt zöt olupta kendisi başka kızlara karşı beyefendi kesiliyosa sorun var demektir, nişanlılık süresini iyi değerlendirmeni, her zaman alttan almamanı evlilik konusunda çok hevesli görünmemeni tavsiye ederim, tecrübeyle sabittir seven erkek seni bırakmaz peşinden gelir senin için çabalar, sen git desende gitmez, onu kaybetmekten değil bu ilişkide kendini kaybetmekten kork

merhaba canım, öncelikle hatan oldugunu düşünmüyorum bende 5 yıllık evliyim dediğin gibi eşime çok güvenirim ama öyle küçük meselelerden öyle kavga ederizki, şiddet falan Allah korusun yoktur biz de ama bağırırız çağırırz kötü sözler söyleriz sonra pişman oluruz, küfür değil ama eşim mesela bağırınca ben kes ya konuşma derim bende bağırrım oda sende bağırma der ikimizde bağırma diyerek birbirimize bağırrız :D trajikomik ama bütün çiftler böyle kavga etmeyen çift varsa da çok uysal koyun gibi herşeyi kabul etmesi lazım bir tarafın, iki taraf da kendi doğrusunu savununca ki bence en güzeli odur haliyle tartışma çıkar ama tartışma yoksa bence sevgide yoktur çünkü tartısma olmuyorsa biri ötekinin fikrini hiç önemsemiyordur ve konussada umursamıyor tartısmaya değer bulmuyordur. Sizin konunuz kıskançlık bizde eşim kıskançtır ben çok rahatım o konuda hani dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır felsefesi :D eşimde mesela okulda şu çocukla birlikte ödev hazırlıyoruz desem adı ne soyadı ne sana davranışları nasıl falan der o derece yani erkek ismi duyması bile cinlerini tepesine çıkarıyor kocişimin bak az öncede ben sigarayla ilgili bir konu açtım bende o konuda hergün başının etini yerim didişiriz ama bizden çok birbirini seven herşeyini birbirine anlatan para pula zerre önem vermeyen çift görmedim etrafımda, hepsi kocasındna para sızdırmanın falan derdinde bizdeyse kimin nesi varsa ortaya konulur dediğin gibi dürüstlük çok önemlidir, bence tartışmalar büyük de olsa tartışma konularınız hiç de yersiz değil, hep olacaklar ama sen de o da zamanla hassasiyetlerinizi öğreneceksiniz daha az kıracaksınız birbirinizi güveniniz artacak, seni sevmese sana o olayları anlatmazdı sen de onu sevmesen bu kadar kıskanmazdın, ben de evliliğin ilk zamanlarında telefonumu açmadım diye kavga ettiğimizi bilirim ki çok ağlamıştım, şimdi telefonumun şarjı biter mesela niye şarja takmıyorsun kastın mı var merak ediyorum der bende kusura bakma cnm unuttum derim kapanır ama önceden öylemiydi :D kısacası birbirinizi tanıdıkça ufak şeylerde birbirinizi kırmanın gereksiz oldugunu anlarsınız ama tartışma illa ki olur hem stres atıyor insan, doğamızda var şiddet yapacak birşey yok :D

Son düzenleme:
9 senelik ilişkiden sonra 6 ay önce evlendik yeni yılda yıldönümümüzdü 10.senemize girdik umarım bu süre senin için yeterince uzundur, bu sürede 2 sene Adanada polis okulu okudu 5 ayda askerlik derken ilişkimizin 2.5 senesinde farklı illerdeydik,nişanlın seni kıskandırmaya çalışıyo anlaşılan, kız aramış gelicem falan demiş bla bla, sana anlatmayadabilirdi yani bunu, nasıl davranıcanı biliyosa ne gerek var ki bu detayı anlatmaya, seninle inatlaşması senin üstüne düşmen hoşuna gidiyo bence, hiç üstüne düşme havadan sudan konuşuyomuş gibi sende anlat bakalım falanca kişiyle konuştuk banada uğrıcakmış çok sevindim falan de, bakalım senin bi erkekle olan muhabbetinede ayıp terslenirmi gibilerinden tepki verecekmi, sana gelince höt zöt olupta kendisi başka kızlara karşı beyefendi kesiliyosa sorun var demektir, nişanlılık süresini iyi değerlendirmeni, her zaman alttan almamanı evlilik konusunda çok hevesli görünmemeni tavsiye ederim, tecrübeyle sabittir seven erkek seni bırakmaz peşinden gelir senin için çabalar, sen git desende gitmez, onu kaybetmekten değil bu ilişkide kendini kaybetmekten kork

öncelikle yorumun için teşekkürler.
üstüne düştüğüm için anlatmadı bence. dürüst olduğu için anlattı. her ne olursa olsun paylaştık birbirimizle bu güne dek.
içi rahat etmediği için söyledi bu konuda tanıyorum onu.
başka kızlara beyefendilik yapma gibi bir durumu yok. ama ayıp olur terslenir mi diyo ben gayet resmi konuştum dedi.
bilmiyorum yaa off :19:

ama son cümlende haklısın kendimi kaybetmeye yaklaşıyorum sankı artık :25:

dürüst olduğu için anlattı diyosun ama o zaman tam anlatsaydı, kızın adını niye söylemedi, inat etti diceksin sanırım bunada, seni üzmeye değecek bişeymi yani bu, kendi doğruları hakkında ya da istediği bişey hakkında inat etse taviz vermese anlarımda zaten konusunu kendi açtığı bi kızın adını söylememesi bana hoş gelmedi, ilişkini kötülüyo ya da kafana şüphe tohumları ekmeye çalışıyo değilim yanlış anlama,umarım düzelir aranız

merhaba canım, öncelikle hatan oldugunu düşünmüyorum bende 5 yıllık evliyim dediğin gibi eşime çok güvenirim ama öyle küçük meselelerden öyle kavga ederizki, şiddet falan Allah korusun yoktur biz de ama bağırırız çağırırz kötü sözler söyleriz sonra pişman oluruz, küfür değil ama eşim mesela bağırınca ben kes ya konuşma derim bende bağırrım oda sende bağırma der ikimizde bağırma diyerek birbirimize bağırrız :D trajikomik ama bütün çiftler böyle kavga etmeyen çift varsa da çok uysal koyun gibi herşeyi kabul etmesi lazım bir tarafın, iki taraf da kendi doğrusunu savununca ki bence en güzeli odur haliyle tartışma çıkar ama tartışma yoksa bence sevgide yoktur çünkü tartısma olmuyorsa biri ötekinin fikrini hiç önemsemiyordur ve konussada umursamıyor tartısmaya değer bulmuyordur. Sizin konunuz kıskançlık bizde eşim kıskançtır ben çok rahatım o konuda hani dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır felsefesi :D eşimde mesela okulda şu çocukla birlikte ödev hazırlıyoruz desem adı ne soyadı ne sana davranışları nasıl falan der o derece yani erkek ismi duyması bile cinlerini tepesine çıkarıyor kocişimin bak az öncede ben sigarayla ilgili bir konu açtım bende o konuda hergün başının etini yerim didişiriz ama bizden çok birbirini seven herşeyini birbirine anlatan para pula zerre önem vermeyen çift görmedim etrafımda, hepsi kocasındna para sızdırmanın falan derdinde bizdeyse kimin nesi varsa ortaya konulur dediğin gibi dürüstlük çok önemlidir, bence tartışmalar büyük de olsa tartışma konularınız hiç de yersiz değil, hep olacaklar ama sen de o da zamanla hassasiyetlerinizi öğreneceksiniz daha az kıracaksınız birbirinizi güveniniz artacak, seni sevmese sana o olayları anlatmazdı sen de onu sevmesen bu kadar kıskanmazdın, ben de evliliğin ilk zamanlarında telefonumu açmadım diye kavga ettiğimizi bilirim ki çok ağlamıştım, şimdi telefonumun şarjı biter mesela niye şarja takmıyorsun kastın mı var merak ediyorum der bende kusura bakma cnm unuttum derim kapanır ama önceden öylemiydi :D kısacası birbirinizi tanıdıkça ufak şeylerde birbirinizi kırmanın gereksiz oldugunu anlarsınız ama tartışma illa ki olur hem stres atıyor insan, doğamızda var şiddet yapacak birşey yok :D

yorumun için teşekkürler beni anlayarak yazmışsın:40:

belki aradan bir süre geçince bu olaylara gülüp geçecem bilmiyorum.
ama o süre geçene kadar da çok yıpranmaktan korkuyorum.
nişanlımın dürüstlüğünü kalbini kaybetmek istemiyorum.
her attığımız adımı birbirimizi düşünerek atan bi çiftiz.

ama tükenmek ve tüketmekten korkuyorum.
elimde değil kıskanıyorum ve bu huyumu biliyo. başka da bi tek olumsuz huyum yoktur
keşke alttan alsa diyorum ama oda bunu yapmıyo.
dediğim gibi adını söyleseydi olan bitecekti o anda. belki bakmayacaktım bile.
ama söylemem diye inat etmesi beni çıldırtmaya yetti ...
elimde değil yaa :25:

dürüst olduğu için anlattı diyosun ama o zaman tam anlatsaydı, kızın adını niye söylemedi, inat etti diceksin sanırım bunada, seni üzmeye değecek bişeymi yani bu, kendi doğruları hakkında ya da istediği bişey hakkında inat etse taviz vermese anlarımda zaten konusunu kendi açtığı bi kızın adını söylememesi bana hoş gelmedi, ilişkini kötülüyo ya da kafana şüphe tohumları ekmeye çalışıyo değilim yanlış anlama,umarım düzelir aranız

bende ona üzüldüm zaten yani konuyu anlatmakta bişi duymuyorsa ismini de söyleyebilirdi..
en fazla profilini bulurdum ve bakardım.
olay çıkaracak değildim sonuçta...
belkide bana güvenmiyor bilmiyorum :31:

canım 6.yılımız bitti 2.5 yılır farklı illerdeyiz bizde ve 3 aydır görüşemiyoruz.senin yaşadığın bu stresli dönemi bende atlattım.
uzakta olunca insan ilgisini kaybettirmek istemiyo.dışardan herkes ay ne güzel uzak ilişki yürütmek zordur ama kaç yıldır birliktesiniz diyo ama yıpranabilceğimiz kimse düşünmüyo :31:

sadece senin ilgini taze tutmak istemiş o kadar canım üzülme hiç:29:
inan sen alttan aldıkça karşındaki kişi bunu fark ediyo ama sölemiyo.yeri geldiğinde ne kadar değerli olduğunu ve olgun davrandığını söler sölicekte emin ol :29:

canım 6.yılımız bitti 2.5 yılır farklı illerdeyiz bizde ve 3 aydır görüşemiyoruz.senin yaşadığın bu stresli dönemi bende atlattım.
uzakta olunca insan ilgisini kaybettirmek istemiyo.dışardan herkes ay ne güzel uzak ilişki yürütmek zordur ama kaç yıldır birliktesiniz diyo ama yıpranabilceğimiz kimse düşünmüyo :31:

sadece senin ilgini taze tutmak istemiş o kadar canım üzülme hiç:29:
inan sen alttan aldıkça karşındaki kişi bunu fark ediyo ama sölemiyo.yeri geldiğinde ne kadar değerli olduğunu ve olgun davrandığını söler sölicekte emin ol :29:

yorumun için teşekkürler ...
sinirliyken pek öyle şeyler söylemiyor. ve eskiye dönmesi için de zaman geçiyor ve uzak,soğuk davranıyor.
zaten uzaktayız bende böyle olunca kahroluyorum.
suçu kendimde arıyorum hep.
hiç bişi yapamaıyorum oturup ağlıyorum düzelene kadar.
bi yolu bi formülü olsa keşke.
ama elimde değil kıskanıyorum ve tek kötü huyum da bu.
ayrıca haksız bi kıskançlıkda değil hani :25:

yorumun için teşekkürler ...
sinirliyken pek öyle şeyler söylemiyor. ve eskiye dönmesi için de zaman geçiyor ve uzak,soğuk davranıyor.
zaten uzaktayız bende böyle olunca kahroluyorum.
suçu kendimde arıyorum hep.
hiç bişi yapamaıyorum oturup ağlıyorum düzelene kadar.
bi yolu bi formülü olsa keşke.
ama elimde değil kıskanıyorum ve tek kötü huyum da bu.
ayrıca haksız bi kıskançlıkda değil hani :25:

bende senin gibiydim 4.sene bitene kadar tartışırsak o uzak durmak ister sinirli olduğu için ben sorunun çözmek isterim üstüne giderim.baktım olmuyo bende susuyom artık bu sefer o konuşuyo :9:
şimdi iş çıkışı müdürü eve bırakıyo ama arabada kızlarda var.hiç bişey demeden face den buldum kızları sadece ismini biliyodum çalıştığı yerin grubundan falan filan girdim buldum bide yarimin face i yok düşün :9:
bu güvenle alakasız bi durum o an içine bişey kaçıyo deli oluyosun yapınca da neden yaptım kı oluyo sonra dedğin gibi gülüp geçiyosun :32:

ben çok krizlere girdim benim işimede yansıyo bu düşün.bankada çalışıyorum ve açık verdim bi gün o gün parmağımı yaktım düüşn felaketleri :1:

ama eve gelip düşününce kendi kendime yaptığımı fark ediyorum :12::12:

kıskanmamış olsan zaten normal bi arkadaşından farkı kalmaz sevdiceğinin :34:

yorumun için teşekkürler beni anlayarak yazmışsın:40:

belki aradan bir süre geçince bu olaylara gülüp geçecem bilmiyorum.
ama o süre geçene kadar da çok yıpranmaktan korkuyorum.
nişanlımın dürüstlüğünü kalbini kaybetmek istemiyorum.
her attığımız adımı birbirimizi düşünerek atan bi çiftiz.

ama tükenmek ve tüketmekten korkuyorum.
elimde değil kıskanıyorum ve bu huyumu biliyo. başka da bi tek olumsuz huyum yoktur
keşke alttan alsa diyorum ama oda bunu yapmıyo.
dediğim gibi adını söyleseydi olan bitecekti o anda. belki bakmayacaktım bile.
ama söylemem diye inat etmesi beni çıldırtmaya yetti ...
elimde değil yaa :25:

canım sanırım nişanlın senle herşeyi paylaşmaktan ve az da olsa kıskanmandan zevk alıyor ama kıskançlığı abartmandan o kim neden öyle yaptı gibi sorulardan hazetmiyor, yani senin kısaca ''vay kıza bak nişanlımı elimden alcak aklınca'' demeni gülüp geçmeni istiyor olabilir bende kocamdan bunu bekliyorum ama tabi bu anlayışı göremiyorum o yüzden erkeklerle olan muhabbetimi ballandıra ballandıra anlatmak ve onu kıskandırmak gibi bir zevkim olmadı olamayacak :9: o da zaten mesafeli ve resmidir kadınlara karşı, sen biraz hafife almayı dene dicem de eşimde yapamıyor doğası kıskanç, yükseleni boğa çok etkiliyor onu bu konuda, nişanlının sana anlatmaması daha çok üzebilir, o sebeple derin bir nefes alıp aklına ilk gelen şeyi söylemeyerek biraz sakin konusabilirsin, nişanlında ismini falan verir çekinmez senin birşey yapacağından, yani faceden mesaj atcaksın sandı yada işyerini arayıp kızla konusacağını sandı belkide, kıskançlıktan gözü kör olmus gibi davranmazsan daha çok şey anlatır bence, hangi arkadasındı hayatım bu? sorusu, kim lan o şırfıntı? sorusundan iyidir :9:

Son düzenleme:
bende senin gibiydim 4.sene bitene kadar tartışırsak o uzak durmak ister sinirli olduğu için ben sorunun çözmek isterim üstüne giderim.baktım olmuyo bende susuyom artık bu sefer o konuşuyo :9:
şimdi iş çıkışı müdürü eve bırakıyo ama arabada kızlarda var.hiç bişey demeden face den buldum kızları sadece ismini biliyodum çalıştığı yerin grubundan falan filan girdim buldum bide yarimin face i yok düşün :9:
bu güvenle alakasız bi durum o an içine bişey kaçıyo deli oluyosun yapınca da neden yaptım kı oluyo sonra dedğin gibi gülüp geçiyosun :32:

ben çok krizlere girdim benim işimede yansıyo bu düşün.bankada çalışıyorum ve açık verdim bi gün o gün parmağımı yaktım düüşn felaketleri :1:

ama eve gelip düşününce kendi kendime yaptığımı fark ediyorum :12::12:

kıskanmamış olsan zaten normal bi arkadaşından farkı kalmaz sevdiceğinin :34:

ayy yorumun içimi rahatlattı gerçekten de :44:

çok seviyorum nişanlımı, canımdan bi parça o, kaybetmekten korkuyorum. hep sevsin ilgisi hiç azalmasın istiyorum.
ama bunu isterkende soğutmaktan korkuyorum.

hemen hemen aynıyız o zaman çünkü bende dün o kriz anında elektrikli sobanın üzerine düştüm ve kolumu yaktım :17:

ayy yorumun içimi rahatlattı gerçekten de :44:

çok seviyorum nişanlımı, canımdan bi parça o, kaybetmekten korkuyorum. hep sevsin ilgisi hiç azalmasın istiyorum.
ama bunu isterkende soğutmaktan korkuyorum.

hemen hemen aynıyız o zaman çünkü bende dün o kriz anında elektrikli sobanın üzerine düştüm ve kolumu yaktım :17:

:29:
işte çok sevmekten geliyo ya başımıza bunlar :9::9::9:
insan tereddüttte oluyo canım güven duygun var biliyosun başkasına bakmıcanı ama uzakta oluncada başkalarının sölediği bişey yapsa ruhuhn duymaz nerden haberin olucak ki demesi deli ediyo insanı :47: ah o başkaları yok mu o başkaları toptan kesicen iletişimi onlarla :47::47:

bide o da seni kıskanır ama belli etmez çok dimi :31: belli edincede sen afallarsın :52:

saf salak aşık derler ya ahanda da biz onlardanız işte :9::9::9:

canım sanırım nişanlın senle herşeyi paylaşmaktan ve az da olsa kıskanmandan zevk alıyor ama kıskançlığı abartmandan o kim neden öyle yaptı gibi sorulardan hazetmiyor, yani senin kısaca ''vay kıza bak nişanlımı elimden alcak aklınca'' demeni gülüp geçmeni istiyor olabilir bende kocamdan bunu bekliyorum ama tabi bu anlayışı göremiyorum o yüzden erkeklerle olan muhabbetimi ballandıra ballandıra anlatmak ve onu kıskandırmak gibi bir zevkim olmadı olamayacak :9: o da zaten mesafeli ve resmidir kadınlara karşı, sen biraz hafife almayı dene dicem de eşimde yapamıyor doğası kıskanç, yükseleni boğa çok etkiliyor onu bu konuda, nişanlının sana anlatmaması daha çok üzebilir, o sebeple derin bir nefes alıp aklına ilk gelen şeyi söylemeyerek biraz sakin konusabilirsin, nişanlında ismini falan verir çekinmez senin birşey yapacağından, yani faceden mesaj atcaksın sandı yada işyerini arayıp kızla konusacağını sandı, kıskançlıktan gözü kör olmus gibi davranmazsan daha çok şey anlatır bence, hangi arkadasındı hayatım bu? sorusu, kim lan o şırfıntı? sorusundan iyidir :9:

yorumlarını okudukça rahatlıyorum biraz daha :17: gerçekten sağolsun yaa..
haklısın belki şakaya vurup kıza da bak hele desem nişanlımda bunu büyütmeyecekti
ama o sakladıkça ismini bende delirdim işte :17:

son cümlene de bayıldım doğrusu :9:

:29:
işte çok sevmekten geliyo ya başımıza bunlar :9::9::9:
insan tereddüttte oluyo canım güven duygun var biliyosun başkasına bakmıcanı ama uzakta oluncada başkalarının sölediği bişey yapsa ruhuhn duymaz nerden haberin olucak ki demesi deli ediyo insanı :47: ah o başkaları yok mu o başkaları toptan kesicen iletişimi onlarla :47::47:

bide o da seni kıskanır ama belli etmez çok dimi :31: belli edincede sen afallarsın :52:

saf salak aşık derler ya ahanda da biz onlardanız işte :9::9::9:

ayyy evet hepsi doğru söylediklerinin...
bildiğin saf katıksız aşık=ben :17:

hatta dün kavga ederken biliyorum çok sevdiğinden oluyor bunlar. bu yüzden bazen diyorum ki keşke beni daha az sevsen ama kavga etmesek diyo :17::17:

Çocuğum Doğmak Üzere İstanbulda Küçükçekmece de oturmaktayım ve tüm arkadaşlarımın doğumu Op.Dr. Filip Taşhan'nı tavsiye etmektedir aranızda giden var mı Uygun Fiyatada Doğum Yaptırıyormuş benim bir arkadaşımın Yiğeni Çok Büyük İndirim Yaptırıyormuş Giden Var mı acaba Tavsiyelerinizi Bekliyorum

ayyy evet hepsi doğru söylediklerinin...
bildiğin saf katıksız aşık=ben :17:

hatta dün kavga ederken biliyorum çok sevdiğinden oluyor bunlar. bu yüzden bazen diyorum ki keşke beni daha az sevsen ama kavga etmesek diyo :17::17:

:1:
ben böle durumda yok ya oldu diyorum :52::52::52::52:
bazen dedektif taktım arkana diyorum yapabilceği şeyleri düşünüyorum şimdi şurdan geçtin buraya gidiyosun falan diyorum korkuyom senden diyo :18::18:
diyom kork aklını alırım senin :52::52::52::52::52::52::52:

Çocuğum Doğmak Üzere İstanbulda Küçükçekmece de oturmaktayım ve tüm arkadaşlarımın doğumu Op.Dr. Filip Taşhan'nı tavsiye etmektedir aranızda giden var mı Uygun Fiyatada Doğum Yaptırıyormuş benim bir arkadaşımın Yiğeni Çok Büyük İndirim Yaptırıyormuş Giden Var mı acaba Tavsiyelerinizi Bekliyorum

eminecamlibal doğurmak üzere olduğunu niye kızın topiğinde yazıyosun :9: zaten dertli bide sen doğurdun mu doğuramadın mı diye dertlenecek ayıp ama :9: şaka bir yana da reklam yapan üyeler de hep isim soyisimli nickler alıyor daha güvenilir olmak açısından herhalde.

:1:
ben böle durumda yok ya oldu diyorum :52::52::52::52:
bazen dedektif taktım arkana diyorum yapabilceği şeyleri düşünüyorum şimdi şurdan geçtin buraya gidiyosun falan diyorum korkuyom senden diyo :18::18:
diyom kork aklını alırım senin :52::52::52::52::52::52::52:

ne güzel yaaa :nazar:
sevgi aşk o kadar değerli şeyler ki.
neler görüyoruz neler okuyoruz.
benim için çok değerli nişanlım onun içinde ben öyleyimdir herhalde :17:
ama işte her ufak kavganın büyüyüp onu kaybetmeme sebep olmasına korkuyorum :18:

konunu benim konumda değilde yeni yeni olarak açsaydın keşke..
doğurmak üzere isen biraz geç kalmışsın sanki doktor araştırmak için.
ama konu hakkında bilgim yok neyse hayırlı doğumlar olsun sana :1:

Back
X