tavsiyelerinize ihtiyacım var :/

ne güzel yaaa :nazar:
sevgi aşk o kadar değerli şeyler ki.
neler görüyoruz neler okuyoruz.
benim için çok değerli nişanlım onun içinde ben öyleyimdir herhalde :17:
ama işte her ufak kavganın büyüyüp onu kaybetmeme sebep olmasına korkuyorum :18:

tabi canım :16:
6 sene bitti buluşucamız zaamnlar ben hala ne giysem saçımı napsam diyorum karnıma ağrılar giriryo ellerim terliyo :9:

sende onun için değerlisin tabi canım değereli olmasan bu kadar zaman devam etmezdi öle düşün :34:

bu korkunun şöle bastırıcaksın kafanda senaryo üret.bi tartışmanız oldu en ufak şey büyüdü büyüdü iyice koprunuz ve allah göstermesin ayrıldınız.sonra napardın.eğer bunları düşününce çok kötü oluyosan için acıyo ağlamak üzere oluyosan.sölicen şeyi 2 defa düşünüp söle.neden susuyosun desin sana ama sen susu düünerek konuş.boşuna demiyolar dilin kemiği yok diye.
ben çok msj yazıp sildim sildim düşünerek yazdım gönderdim.o o sinirle niye geç yazıyosun dedi.ona cevap vermedim düşünerek hareket ettim iyi olduk sonra.
başka türlü sen yaptın ben yaptıma geldiği zaman zaten ilişkilerde film kopuyo malesef :34:

konunu benim konumda değilde yeni yeni olarak açsaydın keşke..
doğurmak üzere isen biraz geç kalmışsın sanki doktor araştırmak için.
ama konu hakkında bilgim yok neyse hayırlı doğumlar olsun sana :1:

teşekkür ederim canım yeniyim burada o yüzden böyle birşey yaptım yoksa olmazdı k.bakmaa :)

merhaba bizim de 17 ay oldu yazmak istedim.
benim erkek arkadaşıma biraz benziyor huyları bizde kavga ettiğimiz zaman hemen toparlanamıyoruz ben alttan alıyorum vs.
erkekler bizim gibi değiller bu onun değilde senin başına gelseydi durum çok farklı olurdu onlar için illaki o kişi bulunur dövülür konuşulur uzak tutulurdu
ama durum erkeklere gelince öyle olmuyor. benim erkek arkadaşımın eski çıktığı kız varmış bunu rahatsız etmişti önceleri.
ben cok cabaladım ver numarasını dedim vermedi. faceden yazacaktım engel oldu karışma diyerek karışmanı istemiyorum demişti.
senin öyle kişilerle muhattap olmana gerek yok ben ağzının payını veririm diyerek konu kapanmıştı
senin sevgilin de öyle anladığım kadarıyla. onlar bizim gibi değil farklı düşünüyorlar olayın büyümesini senin konuşmanı istemiyor bir sorun olursada belli ki kendi halletmek istiyor
dürüst biri dediğin için bu yorumu yaptım sana bence daha fazla üstelemeyin çünkü iyi olmaz hiç de üzülmeyin eğer sevgiliniz sizi gerçekten seviyorsa yalansız sözünün eri adam gibi adam ise
öyle bir durumda da o kıza ağzının payını verip uzaklaştıracaktır gönlünüzü ferah tutun. ben tavsiyem ne kadar üzerine giderseniz o kadar inada biner bu durum :20:

özellikle evli yada uzun süreli ilişkileri olanlardan tavsiye istiyorum :26:

nişanlımla birbirimizi çok seviyoruz. etrafımızdaki kişiler imrenerek bakar çoğu zaman hatta. bana karşı hep dürüst olmuştur.
ama bazen ufak tefek sorunlar yaşıyoruz sorunlardan çok sonrası bizi yıpratıyor.

nişanlım inat davranır. soğuk kalır bi süre hemen toparlayamaz kendini. ve sinirlenince kırıcı konuşur. (öyle küfür falan değil tabi)
bense biran önce düzelsin isterim eskisi gibi olsun yoluna girsin isterim ve çoğu zaman aman büyümesin uzamasın üzmeyelim üzülmeyelim diye alttan alırım. pişman olurum.
çünkü gerçekten nişanlım özü itibariyle çok dürüst ve karakterli bir insan.
çok güzel bir sevgiye sahip olduğumu düşünürüm.

konuya gelince mesela en sonki kavgamız:
iş yerinde bir kız resmen nişanlıma asılıyor.telefonla nişanlımın bürosunu aramış kız.
nişanlımına öyle canımlı konuşuyor falan, vaktım yoktu ama bi ara uğrayacam büroya falan demiş.

bunu bana söyledi nişanlım. tabi ben deliye döndüm, gelirse yada ararsa tersle dedim.
ben nasıl davranacağımı bilirim dedi. ters cevap verilir mi ayıp aynı yerde çalışıyoruz dedi.
kızın adını sordum ama söylemedi.
en fazla kızı bulup profiline bakacaktım. ama söylemedi inat etti. tabi bende öğrenecem diye inat ettim
ne var sankı ne yapacam söylesene falan dedim.
olay büyüdü tabi. telefonunu kapattı. fena kavga ettik. ben uyumadım sabaha kadar.

ayrı şehirlerdeyiz. ve artık yıpranıyoruz.
ismini söyleseydi kızın bu kadar büyümeyecekti en fazla bakıp geçecektim.
ama o söylemem dediğinde bende inat ettim oda...

nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum kızlar.
ufak sorunlar yaşıyoruz ama zaten ayrı şehirlerdeyiz birikiyor doluyor yıpranıyoruz.
susup sessiz kalmayı denedim ama oda susuyor. 3 gün sonra ben patladım yine niye böyle oluyoruz diye.
bağırıp çağırıyorum olmuyor. sabaha kadar sinir krizi geçirdim ağlamaktan.

öyle özeniyorum ki mutlu insanlara.
öyle çok özlüyorum ki birlikte geçirdiğimiz mutlu günleri.

ben ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım.
hatam nerde bana bi akıl verin kızlar :31::31::31:

canım bizle eşimle evlenmeden önce 3yıl kadar flört ettik ve ayrı şehirlerdeydik eşim benden hiçbişeyini gizlemedi ve gizlemesininde bi sebebi olamaz, nişanlınında her kimse kız, ismini söylemesi gerekir-di bence eğer nişanlına güveniyorsan hiç takılma ama bşeylerden şüpheleniyorsan üstüne git ve gerekirse bitir sonradan daha çok üzülürsün yoksa.

tabi canım :16:
6 sene bitti buluşucamız zaamnlar ben hala ne giysem saçımı napsam diyorum karnıma ağrılar giriryo ellerim terliyo :9:

sende onun için değerlisin tabi canım değereli olmasan bu kadar zaman devam etmezdi öle düşün :34:

bu korkunun şöle bastırıcaksın kafanda senaryo üret.bi tartışmanız oldu en ufak şey büyüdü büyüdü iyice koprunuz ve allah göstermesin ayrıldınız.sonra napardın.eğer bunları düşününce çok kötü oluyosan için acıyo ağlamak üzere oluyosan.sölicen şeyi 2 defa düşünüp söle.neden susuyosun desin sana ama sen susu düünerek konuş.boşuna demiyolar dilin kemiği yok diye.
ben çok msj yazıp sildim sildim düşünerek yazdım gönderdim.o o sinirle niye geç yazıyosun dedi.ona cevap vermedim düşünerek hareket ettim iyi olduk sonra.
başka türlü sen yaptın ben yaptıma geldiği zaman zaten ilişkilerde film kopuyo malesef :34:

ne güzel o heyecanı yaşamak yaa :nazar:
bende öyleyim ayrıyız ama kavuşmak için gün sayıyorum resmen :17: ne giysem diye düşünüyorum şimdiden :17:

düşünerek hareket etmek gerçekten zor bişi ama imkansız değil tabi :1:

allah kimseye sevdiğinin yokluğunu göstermesin
ben o senaryoyu kurmaya kalkınca çok fena dağılıyorum
o yüzden de hep sımsıkı sarılıyorum nişanlıma
beni hep çok sev tamam mı diyorum :17:

merhaba bizim de 17 ay oldu yazmak istedim.
benim erkek arkadaşıma biraz benziyor huyları bizde kavga ettiğimiz zaman hemen toparlanamıyoruz ben alttan alıyorum vs.
erkekler bizim gibi değiller bu onun değilde senin başına gelseydi durum çok farklı olurdu onlar için illaki o kişi bulunur dövülür konuşulur uzak tutulurdu
ama durum erkeklere gelince öyle olmuyor. benim erkek arkadaşımın eski çıktığı kız varmış bunu rahatsız etmişti önceleri.
ben cok cabaladım ver numarasını dedim vermedi. faceden yazacaktım engel oldu karışma diyerek karışmanı istemiyorum demişti.
senin öyle kişilerle muhattap olmana gerek yok ben ağzının payını veririm diyerek konu kapanmıştı
senin sevgilin de öyle anladığım kadarıyla. onlar bizim gibi değil farklı düşünüyorlar olayın büyümesini senin konuşmanı istemiyor bir sorun olursada belli ki kendi halletmek istiyor
dürüst biri dediğin için bu yorumu yaptım sana bence daha fazla üstelemeyin çünkü iyi olmaz hiç de üzülmeyin eğer sevgiliniz sizi gerçekten seviyorsa yalansız sözünün eri adam gibi adam ise
öyle bir durumda da o kıza ağzının payını verip uzaklaştıracaktır gönlünüzü ferah tutun. ben tavsiyem ne kadar üzerine giderseniz o kadar inada biner bu durum :20:

evet haklısın olayı biz yaşasak durum daha farklı olurdu.
aklıma geldi şimdi bi kere mağazada çalışan biri laf atmıştı önünden geçerken söylemiştim.
akşamına arkadaşalrını da toplayı beni doğru o mağazaya götürmüştü kimdi göster diye :1:
allahtan o kişi yoktu da olay olmamıştı :1:

galiba haklısın benim karışmamı istemedi. ve o sinir anıyla kızı bulup bişi diyeceğimden korktu galiba :1:

canım bizle eşimle evlenmeden önce 3yıl kadar flört ettik ve ayrı şehirlerdeydik eşim benden hiçbişeyini gizlemedi ve gizlemesininde bi sebebi olamaz, nişanlınında her kimse kız, ismini söylemesi gerekir-di bence eğer nişanlına güveniyorsan hiç takılma ama bşeylerden şüpheleniyorsan üstüne git ve gerekirse bitir sonradan daha çok üzülürsün yoksa.

yok allaha şükür bir güvensizliğim ve şüphem yok nişanlıma karşı.
söylediğim gibi dürüsttür, güvenirim ona..

ama isminin söylemem dediği için benimde daha çok delirmeme sebep oldu.
söyleseydi belki o anda kapanacaktı konu :31:

evet haklısın olayı biz yaşasak durum daha farklı olurdu.
aklıma geldi şimdi bi kere mağazada çalışan biri laf atmıştı önünden geçerken söylemiştim.
akşamına arkadaşalrını da toplayı beni doğru o mağazaya götürmüştü kimdi göster diye :1:
allahtan o kişi yoktu da olay olmamıştı :1:

galiba haklısın benim karışmamı istemedi. ve o sinir anıyla kızı bulup bişi diyeceğimden korktu galiba :1:

o öyle olur :)
kendilerine gelince kıyamet kopar dediğim gibi erkekler böyledir
lütfen sizde büyütmeyin artık yoksa daha kötüye gidebilir Mutluluklar :24:

o öyle olur :)
kendilerine gelince kıyamet kopar dediğim gibi erkekler böyledir
lütfen sizde büyütmeyin artık yoksa daha kötüye gidebilir Mutluluklar :24:

yorumlarınız için teşekkürler.
alttan alıyorum ama soğuk davranıyor birazcık hala :17:

oda geçer inş bi an önce :44:

Bu mu ufak sorun? :53:

Bence erkek arkadaşın sana bezdirme politikası uyguluyor. Çok hazin bir durum empati yapınca. Bu konuda suçun yok, bir şeyler yapıp düzeltme çaban şaşırtıcı suçun olmadığı bir konuda. Sen istesen de düzeltemezsin erkek arkadaşın bilerek yapıyor. Erkek arkadaşın kasıtlı yaptığı için sana verilebilecek bir akıl da yok.

yok allaha şükür bir güvensizliğim ve şüphem yok nişanlıma karşı.
söylediğim gibi dürüsttür, güvenirim ona..

ama isminin söylemem dediği için benimde daha çok delirmeme sebep oldu.
söyleseydi belki o anda kapanacaktı konu :31:

söylemem diye inat mı etti,
boşver sende uzatma,
bütün gece ağlamana değmezdi,

inada hiç bi konuda dönüştürmezsen karlı çıkarsın.

Biz de 7 yıl flörtün ardından evlendik , son 4 yılı farklı şehirlerdeydik :)
Şu anda da 8,5 yıllık evliyiz, 2 de çocugumuz var...

Sen nişanlın dürüst oldugu için bu olayı anlattı demişsin ama dürüstlük bu demek degil ki :)
Hem kendisi anlatıyor, hem de kim oldugunu söylemiyor.
Bunu genelde kadınlar yapar ve adı da bildiğin karşındaki insanı kıskandırmaktır :)

Aslında anlattıgı zaman hiç tepki vermeyip, onu amacına ulaştırmayacaktın,
ama sen amacını anlamamışsın nişanlının :)

Neyse olan olmuş, bundan sonra bu tür davranışlarına karşı daha temkinli davran :)

Ha bir de o agırdan alıyorsa, sen de agırdan al. Hemen suçluyum diyip alttan alma :)
Yoksa evlendiğinizde alttan almak, sen haklı dahi olsan sana yapışmış bir görev haline gelir :)

Son düzenleme:
söylemem diye inat mı etti,
boşver sende uzatma,
bütün gece ağlamana değmezdi,

inada hiç bi konuda dönüştürmezsen karlı çıkarsın.

ben sorum ne yapacaksın dedi hiç bişi sadece sordum en fazla profiline bakarım dedim.
yok söylemem dedi söyle dedikçede söylemem dedi ve söylemedi.
konuda büyüdü gitti işte.

inat etmemeliydim bende belki ama o söylemem dediği için ben daha çok sinir oldum
söylemesinde bişi yoktu çünkü :44:

canım senin yaşadığın benzer şeyleri ilişkinin başında çok yaşadım sevgilimde çok inattır artık üstelemiyorum kendi haline bırakınca normale dönüyor. Sende sıkmamaya çalış ve aklına kötü şeyler getirme bi halt yapsa zaten hiç anlatmaz ve yapacağı varsada dibinde olan adam yapar. huzurlu olmaya çalış canım

Back
X