- 22 Temmuz 2014
- 211
- 32
- 38
- Konu Sahibi Sweetshadow6
işte bizim yüzyüze gelme imkanımız yokcok sınırlenıyorum ama kendımı tutuyorum telde konusunca herseyı soyluyorum yada yuzyuze geldıgımızde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte bizim yüzyüze gelme imkanımız yokcok sınırlenıyorum ama kendımı tutuyorum telde konusunca herseyı soyluyorum yada yuzyuze geldıgımızde
vallahi ne yalan söyleyeyim kaba tabirle çeneye gelemezler ama sessiz sessiz yumuşak yumuşak yaklaşırsan istediğin her şeyi yaptırtabilirsin bak demedi demeİçimi rahatlattı yazdıklarınız da biz bayanları bilirsiniz duygusal yönden de olaya bakarız.. hani insan arayabilmeli en azından.. demek ki bu onlarada çok geliyor :) içlerine girmeden şuan sadece uzaktan gördüğüm kadar işini derdini tasasınıda anlatmaz kışlada olan orda kalır iş çıkışı sadece sen varsın. seninle konuşuncada kışlada askerler burda da sen başlıyorsun diyor..
bız de szn gbı uzak olsak ayvayı yemıstık zatenişte bizim yüzyüze gelme imkanımız yokannesiyle bu akşam gelecekti izin alamadı ona da canı sıkkın..
aaaa o zamanda tavır alır :) iyii işine gücüne bak sen der kapatırİson gucun yok.tabi deyip damarina damarina basiyorsa sen de is.guc nasil oluyor bi tecrube ettir. azicik.sabret o arayinca ay cok yogunum surdayim burdayim felan de bkalim o zaman ne diyor.
bir de benin dayim da askerdi. Esini cocugunu gectim bize geldigindede bize taburu gibi davraniyordu. tabi farkinda degil.olmasi gerekn o.gibi Alisiyorlar. askerle olacaksan bunu kabulleneceksin malesef.simdi emekli pamuk gibi oldu![]()
Valla siz baştan hata yapmışsınız bence. Ne demek yüksek lisanstan onun için vazgeçmek? Ben buna fedakarlık değil, çocukluk derim, kusura bakmayın.ohoo bizim evlenmemiz 30 yaşını bulurr !! yok yükselmek için eğitime gidecek edecek yarı yıl bir yerde yarı yıl bir yerde kalacak.. onun işii hiiiiç bitmez bende evde asker yolu gözlerim :) ona dedim madem kariyer hedefin var beni bırak hedefine yoğunlaş.. ben senin için avrupa da yüksek lisanstan vazgeçtim gitmiyorum.. madem öyle sen gittiğin an bende giderim hiç boşuna ders çalışma diyorum.. o da büyük ihtimal gidecek o giderse de bende yurt dışına giderim..yaşıda küçük acaba ondan mı böyledir
çok teşekkür ederim yorumunuz için.. aynı şekilde uygulamaya başlayacağım... mesaj yazsa da mesafeli olurum.. normalde mesaj bile göndermek istemem de annesi gelecekya şimdi akşam sorar geldi mi etti mi diye.. skype konuşmak istersede şuan işim var üzgünüm derim :) ayy evet çıldırırm da mecbur kendimi tutacağım :) görecek günün yaparsa bende yaparım şimdivallahi ne yalan söyleyeyim kaba tabirle çeneye gelemezler ama sessiz sessiz yumuşak yumuşak yaklaşırsan istediğin her şeyi yaptırtabilirsin bak demedi deme
babam asker ben kışlanın içinde doğup 26 yıl birfiil aralarında yaşadım ,eşimde polis ,,,,sen bana güven
fazla arayıp sıkboğaz etme biraz çatlarsın biliyorum ama sen arama gün içinde o ararsa konuş o aramazsa dönme bile en azından bir süre,sorarsa neden aramadığını senin istediğin buydu bu sebeple saygı gösteriyorum de..trip atma katiyen mesafeli ama sıcak ol fakat arada bir set olsun,haftasına kalmaz onun gün içinde aramaları daha sıklaşır beş dk beş dk derken bir bakmışsın bir sesini duyayım dediydim diyerek birer dakkalık aramalr girer araya...
o kızıp bağırsa da cevap vermeyerek en büyük tepkini vermiş olursun daha çok çıldırır onu kaileye almadığını düşünerek bu sefer daha çok düşer üstüne farkına varmadan..
sende aradığın ilgiyi gıcıklıkla dahi almış olsan yüzüne yerleşen tebessümle evinde kahveni yudumlarsın
Allah huzur mutluluk versin fakat sevgilini iyi ölç tart biç...
askerler zor adamdırlar üniformalarına kanma kesinlikle![]()
ha işte ama sakın trip atar gibi değil sıcak ama mesafeliçok teşekkür ederim yorumunuz için.. aynı şekilde uygulamaya başlayacağım... mesaj yazsa da mesafeli olurum.. normalde mesaj bile göndermek istemem de annesi gelecekya şimdi akşam sorar geldi mi etti mi diye.. skype konuşmak istersede şuan işim var üzgünüm derim :) ayy evet çıldırırm da mecbur kendimi tutacağım :) görecek günün yaparsa bende yaparım şimdi![]()
TR. başlayacağım.. yurt dışına gidersem uzaktan uzağa nasıl olacak ki yüksek lisans+doktora 5 yıldan aşağıya geri dönmem o da gelemez yoksa mesleğini bırakması gerekiyorValla siz baştan hata yapmışsınız bence. Ne demek yüksek lisanstan onun için vazgeçmek? Ben buna fedakarlık değil, çocukluk derim, kusura bakmayın.
Ayrıca önceki mesajlarınızın birinde bir şey dikkatimi çekti, bu çocuk size "senin şu inadını keseceğim sende göreceksin" demiş. Bu ne demek yav? Siz onun çocuğu ya da öğrencisi değilsiniz. Kendi inadını kesmek için bir şey yapıyor mu peki, yoksa kadın dediğin erkeğin sözünü dinler kafasında mı? Evet, kendisine bazı konularda hak verdim ama eğer genel olarak böyle düşünen bir zihniyete sahipse, arkanıza bakmadan kaçın.
2 saatten beri bir sey yazmadım etmedim ondada ses seda yok bu şekilde gerekirse 1 ay susarım çok fena gaza geldimbi süre arama mesaj yazma bak o zaman vakti olmayan adamın nasılda vakti oluyor
hayy çok yaşayın hemi.. bende öyle diyorum akşama saat 7 de uyuyacağına 1 sat ayır saat 8 de uyu .. sonra ders çalışıyorum diyor bir bakıyorum çoktaan uyumuş bende uyuyarak mı ders çalışıyorsun diyorumaslında bukadar az araması tabiki normal deil.siteminde haklısın.bir insan zaten saatlerce ders çalışamaz.nasılsın demek bukadar zor olmamalı..artık sen çek kendini..hatta seni aramaya başlarsa busefer sen fazla yüz verme.aaaa valla 2 dk telefonla konuşunca uykusuzmu kalıyor yada dersindenmi geri kalıyor
trip atmazsam o anlamazz kiha işte ama sakın trip atar gibi değil sıcak ama mesafeli
unutma çekirge sıcak ama mesafeli
sıcak ama mesafeli....
eneee kendimi munno usta gibin hissettim zabağnan![]()
ya ya :) uzaklık kadar kötü bir şey yok araya mesafeler giriyor.. yanyana olsak oho hiç sorun kalmaz :) çok çokta kapısına gider sen misin bunu yapan derdimbız de szn gbı uzak olsak ayvayı yemıstık zaten
bn dun bıseye kızdım mesele msjda tehdıt ettım =) aksam goruscez bunu dedım ama gulucukte koydum tırsmasın dıye aksam geldı anlattım teker teker anladıya ya :) uzaklık kadar kötü bir şey yok araya mesafeler giriyor.. yanyana olsak oho hiç sorun kalmaz :) çok çokta kapısına gider sen misin bunu yapan derdim![]()
yok hayır cıssssss sakın sakın sakıııııntrip atmazsam o anlamazz kiyine aşkım falan diyecek ben sinir olacağımm.. hiiç anlamaz ona normal gelir yine mesaj yazacak edecek .. ben istiyorum ki anlasın hatasını komple telefonu mu kapatsam
![]()
keşke bende öyle olabilsem aniden saldırıya geçiyorumbn dun bıseye kızdım mesele msjda tehdıt ettım =) aksam goruscez bunu dedım ama gulucukte koydum tırsmasın dıye aksam geldı anlattım teker teker anladı
ne güzel anlatmışsınız.. yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsunuz ama güzel bir dolu :) birde bana o zaman ilgi gösteren birini bul dedi çok kırıldım daha dün akşam çok kötü bir şekilde kırmıştı aklıma geldikçe gözlerim dolarBak kardeş, esimle tanismadan bir kac ay once yogun iste calisan biriyle görüşüyordum.
Adamın isi evet yogundu, stresliydi. Bana telefonda bile pek zaman ayiramiyordu. Ama ben buna asla inanmadim. Cunku icinde gercekten,yurekten sevgi olsaydı sesimi duyunca bütün stresini unutmaliydi. Sevgi buydu bana göre. Hem duygusal acidan tatmin olmadigim bir iliskiyi neden yuruteyim?
Neyse 'ben yokum artik' dedim ve bitirdim.
Kisa sure sonra esimle tanıştım. Onun isi daha da bas döndürücü yogunluktaydi. İnsanların tabiri caizse esek gibi, insan oldugu unutularak calistirildigi bir isi vardi.
Hem bedenen, hem ruhen yoruluyordu. Stres olayini hic anlatmiyim...
Ama buna rağmen ben havaalaninda birini beklerken, sırf kahvalti yapmadigimi öğrendi diye,gaza basıp kahvaltilik getirmişti
5 dakika göreyim de ne olursa olsun demişti.
Hem cep telefonu, hem isyeri telefonu kendi tabiriyle 'or.spu telefonu' gibiydi.
Ama 5 dakika ara bulunca arardi. Tabi cogu zaman konusamazdik. Hizli hizli konusurduk.
Daha sonra digeri aradı. Tekrar görüşelim diye.
Tabi ki s.ktir git dedim... Omrumu senden telefon bekleyerek geciremem. Sevgi dilenemem..
tmam şimdi oldu :) hemen uygulayacağım :) sonucuda bildirirm inş. anlarda :)yok hayır cıssssss sakın sakın sakııııın
aradığında sakin konuş mesafen olsun diyorum ya yine aşkım diyosan aşkım canım diyosan canım de ama araya bi aralık sok uzak dur telde...sadece o ararsa konuş,o gün tesadüf oldu ikinci kez aradıysa açma..bi sonrakinde aç müsait değildim programım vardı falan de ..niye böyle yapıyorsun derse sen özgürlük istedin ben de sana özgürlüğünü verdim bu arada kendi özgürlüğümü de dirilttim dersin..yılın kapağı olur![]()
hayy çok yaşayın hemi.. bende öyle diyorum akşama saat 7 de uyuyacağına 1 sat ayır saat 8 de uyu .. sonra ders çalışıyorum diyor bir bakıyorum çoktaan uyumuş bende uyuyarak mı ders çalışıyorsun diyorum![]()