- 6 Mayıs 2014
- 693
- 694
- 78
- Konu Sahibi Sweetshadow6
inanın en son saat 8 de mesaj attım saydım da saydım bu saat oldu cevap yok bir şey yok bıktım artık ezan okunuyor şuan yine gözümden yaş geliyor.. dün ayrılmak istedim ne yaptım ettim gönlümü aldı.. sabahın 8 inde dedim ilgi göster azıcık hem bi işin var bana yazdı ki ilgi bekliyorsan ilgi gösterecek birini bulltabii o şuan işine gitmiştir orada arkadaşları çevresi işi gücü var aklına gelmiyorumdur ben ise işim gücüm yok evde pinekleyip ders çalışıyorum onun yüzünden derse de konsantre olamıyorum ki
eve gelse de zaten tavuk gibi saat 8 de uyur onun için benimle ilgilenmese de olur yani... zaten işten geç çıkıyor o yüzden benim gibi değil benim burada işim gücüm yok ya kendi kendimi sinir ediyorum gözüm telefonda
bazen de eve gelince dank eder arar
söz konusu ailesi olunca ev halkı aradığında günde on defa konuşuyor.. bu seferde ailen söz konuus olunca konuşursun ben olunca umursamazsın diyor haydiii tekrar bi kavga başlar.. tamam ben kavgayı başlatıyorumda haklı sebeplerim var öyle değil mi ?
off ne yapacağım hiç bilmiyorum ayrılsan annesi geliyor ne derim kadına çocuk oyuncağı değil
sesini duyunca da yelkenleri indirince tüm öfkem gidiyor burnunu da sürtemiyorumki şebeklik yapıyor hemen iş tamam
o da çözdü beni ben bu kıza şöyle yaparsam nasılsa dayanamaz diye...
İlgi gösterecek birini bul diyebiliyosa, kusura bakmada zaten gözden çıkarmış seni..
Bide kadına ne derim diye o adamı çekiyosan, hiç çekme, nikahlı kocan değil neticede..
arayıp yazıp ağlayıp sızlanma lütfen, biraz geri çekmesini bil kendini..
Eyvallahın olmasın,
Nekadar gözünde büyütmüşsün böyle bu adamı, çantada keklik etmiş seni...