• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyelerinize ihtiyacım var :(

Huzurkokulu

Gün gelir sabır rahmete dönüşür.
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
1.804
8.369
158
Merhabalar herkese..
Benim nişanlım 96/2 Şırnak ta asker ve benim içim rahat çünkü rahatmis ama yine de cok endiseleniyorum surekli aklim orda bide telefon cekmiyo hele telefonu kapali olunca daha fazla tedirgin oluyorum:110: bide cok konusamiyoruz aksam arayabilirse arıyo toplasan yarim saat degil cok özlüyorum nasil aliscam bilmiyorum. Zaten normalde de cok konusan insalar degildik ama bu tamamen farkli bi durum ilk gittigi gibi degilim suan ama gun icinde bu zaman hic gecmiyecekmis gibi hic bitmiyecekmis gibi.. Onu askere gondermekten cok korkuyodum ama gonderdim işte dualariniz hep onlarla olsun bana tavsiye veriinn ne yapmam lazim ona nasil davranmam lazım Allah şag salim kavuşmayı nasip etsin bütün askerlerimize kolaylik verisin.
Allah kimseye taşıyamiyacagi yük vermesin:110::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Allah mübarek günde dualarımızı duysun inşalalh. Başta senin nişanlın benim eşim tüm asker polislere yardım etsin. Allahımmm onları korusun. Dua dan başka bişey gelmiyor elden. Bol bol dua edelim.
Dualarimizz her zaman onlarlaa her zaman.

Allah bütün asker ve polislerimizin yardımcısı olsun, tırnaklarına dahi zarar gelmesin inşallah..
Olumsuz düşünmeyin, dua etmekten ve sabretmekten başka çare yok..

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Back
X