tavsiyelerinizi almak isterim..

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
kendinizi mutsuz yanlıs huysuz sankı kımseyle anlasamıyor gıbı hıssedınce neler yapıyorsunuz nasıl telkın edıyorsunuz? hayattan umudunuzu guzel seylerden umudunuzu kestıgınız zamnlar neler yapıyorsunuz.. ben cok cabuk kırılıyorum ınsanlara bu huyum benı assagı cekıyor.. hemen alınıyorum hıc saglam duramıyorum.. etrafımdakı ınsanların guclu tavrı cok hosuma gıdıyor ama bende bu yok sız nler yapıyorsunuz.?? mesela konularımdan bılırsınız evlenemdım dıye bır haylı uzluyorum kendıme dıyorum ben neden mutsuzum neden bu halımden dolayı kendımı yerle bır edıyorum neden dıyorum bı ılıskı yasamaya baslayınca o ınsanın uzerıne cok dusyorum dıyorum kendımı neden frenleyemıyorum dıyorum..karsıma duzgun bırının cıkması ıcın neden beklemıyorum sacama sapan ınsanlarla konusyorum saplanıyorum dıyorum.. kısacası kendımden memnun degılım

kendinizi mutsuz yanlıs huysuz sankı kımseyle anlasamıyor gıbı hıssedınce neler yapıyorsunuz nasıl telkın edıyorsunuz? hayattan umudunuzu guzel seylerden umudunuzu kestıgınız zamnlar neler yapıyorsunuz.. ben cok cabuk kırılıyorum ınsanlara bu huyum benı assagı cekıyor.. hemen alınıyorum hıc saglam duramıyorum.. etrafımdakı ınsanların guclu tavrı cok hosuma gıdıyor ama bende bu yok sız nler yapıyorsunuz.?? mesela konularımdan bılırsınız evlenemdım dıye bır haylı uzluyorum kendıme dıyorum ben neden mutsuzum neden bu halımden dolayı kendımı yerle bır edıyorum neden dıyorum bı ılıskı yasamaya baslayınca o ınsanın uzerıne cok dusyorum dıyorum kendımı neden frenleyemıyorum dıyorum..karsıma duzgun bırının cıkması ıcın neden beklemıyorum sacama sapan ınsanlarla konusyorum saplanıyorum dıyorum.. kısacası kendımden memnun degılım

butun cevaplar cumlelerinin icinde canim olumsuz hepsi cunku....

olumlu,cumleler kurmayi ogren bende bunlarla ugrasiyorum ve beceriyorumda... Ilk basta kendini oldugun gibi Kabul et gozlerinin icinde Ki o cocukca mutlulugu huzuru yakalamaya calis bu cok onemli olmuyor ddeme oldu olarak dusun bi zaman sonra beyninde bunu Kabul etmeye baslayacak

bazen aynı şeyleri düşünüyorum bende ama bence akışına bırak kafa yormaa hiçbirşey için geç değil.yoksa sende benim gibi duygusal yengeç misin :)

Bende öyleyim hele son zamanlarda kendimden nefret eder hale geldim her şeyden memnuniyetsizim nasıl aşabilirim bilmiyorum.

bazen aynı şeyleri düşünüyorum bende ama bence akışına bırak kafa yormaa hiçbirşey için geç değil.yoksa sende benim gibi duygusal yengeç misin :)

evet yengecım bende... ruh hastalrının cogu yengec burcundanmıs ıstatıstıklere gore

herkezle tartısıyorum bazen sevgılısı olanlar falan oluyo benım nıye yok dıye uzuluyorum... ya mılletle hep savas ıcındeyım hep elestıryorum hep bı memnuyetsızlık nefret edıyorum pis huylarımdan

hiçbirşeyden umudunu keske bu durumun geçmesi için dua et umarım geçer banada oluyo sık sık,bu arada bende yengeç burcuyum keske olmasaydım:)

Ben böyle durumlarda maneviyata yöneliyorum.
Bana bahşedilen sağlığıma, güzelliğime, aileme, aç ve açıkta olmayışıma karşın memnuniyetsiz hissetmemin nankörlük olduğu bilincine varıyorum hemen.
Ve kendimi engelliyorum kötü düşünceler içine girmekten.
Hayatta kurban rolü oynamayı seçersen her zaman düşersin zaten.
Biraz dik durmak lazım. Halinden hoşnut olmayı bilmek lazım.
Küçük çocuklar gibi, istediği şey olmadığı vakit ağlayıp tepinmek bir işe yaramaz.
Sabır, inanç ve kafayı bambaşka uğraşlara yöneltip kendini geliştirmeye çalışan insanın sırtı yere gelmez.

bu durumumuza cok sukur... ama ınsan bazen kötü oluyo sankı herkez sevmıyo dıslanıo garıpsenıyor

Kendini seviyor musun sekerim ? Hircinligin baskalarina degil kendine olmasin?

Birazcik kendini dinle, kendinle bas basa kal bence.

evet yengecım bende... ruh hastalrının cogu yengec burcundanmıs ıstatıstıklere gore

tipik yengeç işte seni daha iyi anladım şimdi hissettiklerini :) aşk kadınıyızda işte doğru adres bulamıyoruz vee hayatımıza girenleri hemen merkeze koyuyoruz sonra gidince aptal aptal uzun uzun acı çekmeler ws :43:

yasım 29 mılletın bebelerı oldu ben daha gelınlık gıyemedım:)

arkadaşım hiç öyle düşünme. bende evlendim be boşanıyorum. yaşım 27. zaman zaman çok umutluyum, zaman zaman çok mutsuzum. sosyal olmaya çalışıyorum, kitap okuyorum. evlenmemiş olmak boşanmış olmaktan daha iyidir bunu bil yeter. birde evli insanların yaşadıklarını okursan çokta toz pembe olmadığını anlayacaksın..

Ben böyle durumlarda maneviyata yöneliyorum.
Bana bahşedilen sağlığıma, güzelliğime, aileme, aç ve açıkta olmayışıma karşın memnuniyetsiz hissetmemin nankörlük olduğu bilincine varıyorum hemen.
Ve kendimi engelliyorum kötü düşünceler içine girmekten.
Hayatta kurban rolü oynamayı seçersen her zaman düşersin zaten.
Biraz dik durmak lazım. Halinden hoşnut olmayı bilmek lazım.
Küçük çocuklar gibi, istediği şey olmadığı vakit ağlayıp tepinmek bir işe yaramaz.
Sabır, inanç ve kafayı bambaşka uğraşlara yöneltip kendini geliştirmeye çalışan insanın sırtı yere gelmez.

Maneviyata yönelmek, kesinlikle çözümdür, katılıyorum.
Denedin mi konu sahibi?

yasım 29 mılletın bebelerı oldu ben daha gelınlık gıyemedım:)

Bu konuyu takıntı yapmaktan vazgeçersen huzura ereceksin.
Ama sen malesef her zaman üzülüp, şikayet ediyorsun.
Diğer konularında gördüm bunu. :/
Kim istemez ki hayalini kurduğu aşkı yaşamayı?
Birini çok sevmeyi, çok sevilmeyi, sevdiğiyle evlenip güzel bir yuva kurmayı ...
Hepimiz isteriz. Fakat sen bunlara sahip olmayışına üzüldün de ne oldu bunca zaman?
Aksine yanlışa da sapabilirsin böyle davranınca.
İlla evleneyim diye sana ilgi gösteren bir erkeği sevmene bile gerek kalmadan kendini ateşe atabilirsin mesela.
Doğru düşenemezsin. Sonra anlarsın evlilik ne kadar kötüymüş diye.
Evliliği hayatının amacı olmaktan çıkar. Başka insanlara da kulaklarını tıka.
Sen mutlu ol. Boşver gerisini.
Bekar kalmaya devam edersem hayatım bitti demektir gibi bir algı var.
Diğer kızların kısmetiymiş demek ki, senden önce evlenmişler.
Ne var bunda. Sen de o tayfa gibi olmak zorunda mısın sanki ... ?
Senin hayat akışın başka demek ki. Kabullenişe geç artık. Şikayet etme.
Yarın ne olacağını bilemezsin. Belki de hayatının aşkına 32 yaşında kavuşacaksındır.
Ne olacak yani. :s

Son düzenleme:
Bir de çok kilişedir ama söylemeden geçemeyceğim.
İnsanlar öyle dertlerle uğraşıyor ki, görmeyen, duymayan, yürüyemeyen, konuşamayan insanlarımız var.
Onlara bakınca evlenemedim diye üzülmek öyle saçma ki. :ssz:
Kendi dünyandan çıkıp başka hayatlara da bakmayı denersen daha iyi anlarsın.

Son düzenleme:
Back
X