Tavsiyelerinizi bekliyorum 🍀

Ben bu erkekleri anlamıyorum ya. Bir naz, bir kapris. Kabul edeceksen et etmeyeceksen de sil gitsin. Ne bu böyle? Bir de kadınları anlaşılmaz bulurlar. Sinir şeyler.

Zaten hiç konuşmuşlugumuz yok.belki bu şekilde olur diye düşündüm ama böyle de olmadı.Bir de bana birisi takip isteği atınca takiplesmek istemezsem siliyorum direk.Bekletmesi saçma bence
Aynısı benimde başıma geldi bende takip isteği atınca bekletildim, önemsemiyorlar demek ki diye ben de geri aldım isteğimi

Ben bu erkekleri anlamıyorum ya. Bir naz, bir kapris. Kabul edeceksen et etmeyeceksen de sil gitsin. Ne bu böyle? Bir de kadınları anlaşılmaz bulurlar. Sinir şeyler.

Bence de.ama gerçekten isteyen naz,kapris yapmaz diye düşünüyorum.aklıma çok takılmıştı.onun için attım istegi.Ben üzerime düşeni yaptım takip istegi atarak.bekletiyorsa kendi bilir.en azından ileride keşke demem.Çünkü bana çok mükemmel birisiymis gibi geliyordu

Bazına tükürem onun , geri çekin başka yerde arayın, doğru düzgün insan medeni şekilde konuşur mal gibi havaya girmez

Haklısınız.Acaba benim mesaj atmam icin mi bekletiyor diye düsündüm.Mesaj atmayı asla düşünmüyorum ama neden hep böyleleri bana denk geliyor acaba

Çok fazla anlam yüklememek, beklentiye girmemek lazım, siz çok beklentiye girdiniz bu kişi için. Üzüleceksiniz sonra.

Çok fazla anlam yüklememek, beklentiye girmemek lazım, siz çok beklentiye girdiniz bu kişi için. Üzüleceksiniz sonra.

Bu kişiyi zaten şu anda görmüyorum hiç.
Beklentiye girdim evet ama saçma bir beklenti oldugunun farkındayım şu an.
Hayatıma yeni biri girse unuturum ama yeni biri girmiyor sevemiyorum kolayca

Bazına tükürem onun , geri çekin başka yerde arayın, doğru düzgün insan medeni şekilde konuşur mal gibi havaya girmez
Bence de.medeni şekilde konuşmasa bile bekletmesi de saçma.ilk zamanlarda bir arkadasımdan yollamıstık istek.belki kabul eder de paylaşımlarını gorüruz diye.onun istegini direk silmişti

Üniversiteden Temmuz ayında mezun oldum.Şu an kariyerim için çabalıyorum.Bu arada hoşlandıgım birisi vardı.Arada bakışmalar oluyordu,beni her gördüğünde bakıyordu,ben farkedince çekinip gözlerini kaçırıyordu filan ama bakışmalara çok anlam yüklememek gerektiğini bir kez daha anladım.Çünkü aradan biraz zaman geçince tanışmıyor olsak bile sosyal medyasını bulup eklemek istedim.ilk adımı kız da atabilir diye düşündüm ama takip istegini bekletti.Hala da o şekilde kaldı takip isteğim.Çok büyük bir dert değil farkındayım ama üzüldüm birazcık.Sevgilisi olmadığına eminim.Ama o kadar umursamıyor ki takip istegimi silmemiş bile.Ama hala seviyorum onu nedense.Hayatıma başka birisi girse unuturum belki ama o da olmuyor sevemiyorum kolayca.Bu durumda bana ne tavsiye edersiniz ?
Unutmaya çalışın.
Gerçekten sizinle ilgileniyor olsaydı, takip isteğinizi kabul ederdi. Ya da istemese reddederdi. Bu yazdığınız durumda sizi ya umursamıyor, ya da bekletiyor daha sonraya saklamak için. Bilemedim.
Yani takibinize karşılık alamadığınızda silmeniz daha mantıklı olacak, yoksa takibinizi geri almadığınızda beklentiniz gittikçe yükselecek.
Bence takibi geri çekin. O konuşmak isterse de çok istekli görünmeyin, ya da hiç konuşmayın size kalmış orası.
Bir de, sadece hoşlandığınız birinden yana beklentinizi düşürün. Hatta o beklentiyi yok edin.

Bu kişiyi zaten şu anda görmüyorum hiç.
Beklentiye girdim evet ama saçma bir beklenti oldugunun farkındayım şu an.
Hayatıma yeni biri girse unuturum ama yeni biri girmiyor sevemiyorum kolayca
İsteyen biri çabalar, senin çabalamanda güzel tabi ki ama seninle tanışmak için bir şey yapmamış, aradan çok zaman geçmiş. Tecrübe oluyor, elinde değil tabi ki anlıyorum seni ama bazen istediğimiz gibi olmuyor.

Unutmaya çalışın.
Gerçekten sizinle ilgileniyor olsaydı, takip isteğinizi kabul ederdi. Ya da istemese reddederdi. Bu yazdığınız durumda sizi ya umursamıyor, ya da bekletiyor daha sonraya saklamak için. Bilemedim.
Yani takibinize karşılık alamadığınızda silmeniz daha mantıklı olacak, yoksa takibinizi geri almadığınızda beklentiniz gittikçe yükselecek.
Bence takibi geri çekin. O konuşmak isterse de çok istekli görünmeyin, ya da hiç konuşmayın size kalmış orası.
Bir de, sadece hoşlandığınız birinden yana beklentinizi düşürün. Hatta o beklentiyi yok edin.

Artık bir beklentim yok zaten.Takip isteğini geri alsam farkedecek kendini bir şey sancak.öylece kalmasi daha iyi galiba

Artık bir beklentim yok zaten.Takip isteğini geri alsam farkedecek kendini bir şey sancak.öylece kalmasi daha iyi galiba
Kendini bir şey sanacaksa, zaten takip isteğinizi onaylamaması daha hayırlıymış. :) Dediğinizi yapın.

İsteyen biri çabalar, senin çabalamanda güzel tabi ki ama seninle tanışmak için bir şey yapmamış, aradan çok zaman geçmiş. Tecrübe oluyor, elinde değil tabi ki anlıyorum seni ama bazen istediğimiz gibi olmuyor.
Evet haklısınız.Bu konularda çok daha kötü şeyler yaşayanlar da var.En azından benim durum nötr şu anda.Belki daha hayırlı birisi olur hayatımda ilerleyen zamanda 🌸

Kendini bir şey sanacaksa, zaten takip isteğinizi onaylamaması daha hayırlıymış. :) Dediğinizi yapın.

Tam olarak nasıl birisi oldugunu bilmiyorum.aslında istedigim onu tanıyabilmekti.ama demek ki benimle tanışmayı hakedecek birisi değilmiş deyip biraz mütevazilikten çıkayım 😂 En azından içim rahat denedim olmadı

İsteği geri çekmek onu önemsiyormuşsunuz gibi olur bence. Kabul ederse arkadaşlıktan çıkarın aynı günün akşamı. Etmezse de dursun böyle muhattap olmayın

Aynen katılıyorum günümüz erkekleri çok nazlı haketmiyorlar . Kızlar ilk adımı atarak erkeğin gözünde kendini değersizleştiriyor. İlişkiniz başlasa dahi rolleri değişmiş oluyorsunuz siz erkek o kadın rolüne bürünüp triplerle binbir nazla sizi üzebilir.
Evet.Bu sebeple artık hoşlandıgım birisi olursa takip istegi bile ondan gelsin artık 😂

İlk adımı kimin attığı önemli değil.Her adım attığınız da karşılık verecek diye bir şey yok.Bilerek beklettiyse umudu kesin uğraşmayın.Niyeti olsa kabul ederdi.Ben bekliyeyim de o gelsin derseniz yalnız kalırsınız.

İlk adımı kimin attığı önemli değil.Her adım attığınız da karşılık verecek diye bir şey yok.Bilerek beklettiyse umudu kesin uğraşmayın.Niyeti olsa kabul ederdi.Ben bekliyeyim de o gelsin derseniz yalnız kalırsınız.

Gercekten isteyen erkek zaten kendisi adım atar diye düsünüyorum artık

Üniversiteden Temmuz ayında mezun oldum.Şu an kariyerim için çabalıyorum.Bu arada hoşlandıgım birisi vardı.Arada bakışmalar oluyordu,beni her gördüğünde bakıyordu,ben farkedince çekinip gözlerini kaçırıyordu filan ama bakışmalara çok anlam yüklememek gerektiğini bir kez daha anladım.Çünkü aradan biraz zaman geçince tanışmıyor olsak bile sosyal medyasını bulup eklemek istedim.ilk adımı kız da atabilir diye düşündüm ama takip istegini bekletti.Hala da o şekilde kaldı takip isteğim.Çok büyük bir dert değil farkındayım ama üzüldüm birazcık.Sevgilisi olmadığına eminim.Ama o kadar umursamıyor ki takip istegimi silmemiş bile.Ama hala seviyorum onu nedense.Hayatıma başka birisi girse unuturum belki ama o da olmuyor sevemiyorum kolayca.Bu durumda bana ne tavsiye edersiniz ?
Hakkında hayırlısı olsun esime ilk adımı ben atmıştım olabilir yani boyle seyler

Back
X