Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynısı benimde başıma geldi bende takip isteği atınca bekletildim, önemsemiyorlar demek ki diye ben de geri aldım isteğimiZaten hiç konuşmuşlugumuz yok.belki bu şekilde olur diye düşündüm ama böyle de olmadı.Bir de bana birisi takip isteği atınca takiplesmek istemezsem siliyorum direk.Bekletmesi saçma bence
Ben bu erkekleri anlamıyorum ya. Bir naz, bir kapris. Kabul edeceksen et etmeyeceksen de sil gitsin. Ne bu böyle? Bir de kadınları anlaşılmaz bulurlar. Sinir şeyler.
Bazına tükürem onun , geri çekin başka yerde arayın, doğru düzgün insan medeni şekilde konuşur mal gibi havaya girmez
Çok fazla anlam yüklememek, beklentiye girmemek lazım, siz çok beklentiye girdiniz bu kişi için. Üzüleceksiniz sonra.
Bence de.medeni şekilde konuşmasa bile bekletmesi de saçma.ilk zamanlarda bir arkadasımdan yollamıstık istek.belki kabul eder de paylaşımlarını gorüruz diye.onun istegini direk silmiştiBazına tükürem onun , geri çekin başka yerde arayın, doğru düzgün insan medeni şekilde konuşur mal gibi havaya girmez
Unutmaya çalışın.Üniversiteden Temmuz ayında mezun oldum.Şu an kariyerim için çabalıyorum.Bu arada hoşlandıgım birisi vardı.Arada bakışmalar oluyordu,beni her gördüğünde bakıyordu,ben farkedince çekinip gözlerini kaçırıyordu filan ama bakışmalara çok anlam yüklememek gerektiğini bir kez daha anladım.Çünkü aradan biraz zaman geçince tanışmıyor olsak bile sosyal medyasını bulup eklemek istedim.ilk adımı kız da atabilir diye düşündüm ama takip istegini bekletti.Hala da o şekilde kaldı takip isteğim.Çok büyük bir dert değil farkındayım ama üzüldüm birazcık.Sevgilisi olmadığına eminim.Ama o kadar umursamıyor ki takip istegimi silmemiş bile.Ama hala seviyorum onu nedense.Hayatıma başka birisi girse unuturum belki ama o da olmuyor sevemiyorum kolayca.Bu durumda bana ne tavsiye edersiniz ?
İsteyen biri çabalar, senin çabalamanda güzel tabi ki ama seninle tanışmak için bir şey yapmamış, aradan çok zaman geçmiş. Tecrübe oluyor, elinde değil tabi ki anlıyorum seni ama bazen istediğimiz gibi olmuyor.Bu kişiyi zaten şu anda görmüyorum hiç.
Beklentiye girdim evet ama saçma bir beklenti oldugunun farkındayım şu an.
Hayatıma yeni biri girse unuturum ama yeni biri girmiyor sevemiyorum kolayca
Unutmaya çalışın.
Gerçekten sizinle ilgileniyor olsaydı, takip isteğinizi kabul ederdi. Ya da istemese reddederdi. Bu yazdığınız durumda sizi ya umursamıyor, ya da bekletiyor daha sonraya saklamak için. Bilemedim.
Yani takibinize karşılık alamadığınızda silmeniz daha mantıklı olacak, yoksa takibinizi geri almadığınızda beklentiniz gittikçe yükselecek.
Bence takibi geri çekin. O konuşmak isterse de çok istekli görünmeyin, ya da hiç konuşmayın size kalmış orası.
Bir de, sadece hoşlandığınız birinden yana beklentinizi düşürün. Hatta o beklentiyi yok edin.
Kendini bir şey sanacaksa, zaten takip isteğinizi onaylamaması daha hayırlıymış. :) Dediğinizi yapın.Artık bir beklentim yok zaten.Takip isteğini geri alsam farkedecek kendini bir şey sancak.öylece kalmasi daha iyi galiba
Evet haklısınız.Bu konularda çok daha kötü şeyler yaşayanlar da var.En azından benim durum nötr şu anda.Belki daha hayırlı birisi olur hayatımda ilerleyen zamandaİsteyen biri çabalar, senin çabalamanda güzel tabi ki ama seninle tanışmak için bir şey yapmamış, aradan çok zaman geçmiş. Tecrübe oluyor, elinde değil tabi ki anlıyorum seni ama bazen istediğimiz gibi olmuyor.
Kendini bir şey sanacaksa, zaten takip isteğinizi onaylamaması daha hayırlıymış. :) Dediğinizi yapın.
İsteği geri çekmek onu önemsiyormuşsunuz gibi olur bence. Kabul ederse arkadaşlıktan çıkarın aynı günün akşamı. Etmezse de dursun böyle muhattap olmayın
Evet.Bu sebeple artık hoşlandıgım birisi olursa takip istegi bile ondan gelsin artıkAynen katılıyorum günümüz erkekleri çok nazlı haketmiyorlar . Kızlar ilk adımı atarak erkeğin gözünde kendini değersizleştiriyor. İlişkiniz başlasa dahi rolleri değişmiş oluyorsunuz siz erkek o kadın rolüne bürünüp triplerle binbir nazla sizi üzebilir.
.Evet.Bu sebeple artık hoşlandıgım birisi olursa takip istegi bile ondan gelsin artık![]()
İlk adımı kimin attığı önemli değil.Her adım attığınız da karşılık verecek diye bir şey yok.Bilerek beklettiyse umudu kesin uğraşmayın.Niyeti olsa kabul ederdi.Ben bekliyeyim de o gelsin derseniz yalnız kalırsınız.
Hakkında hayırlısı olsun esime ilk adımı ben atmıştım olabilir yani boyle seylerÜniversiteden Temmuz ayında mezun oldum.Şu an kariyerim için çabalıyorum.Bu arada hoşlandıgım birisi vardı.Arada bakışmalar oluyordu,beni her gördüğünde bakıyordu,ben farkedince çekinip gözlerini kaçırıyordu filan ama bakışmalara çok anlam yüklememek gerektiğini bir kez daha anladım.Çünkü aradan biraz zaman geçince tanışmıyor olsak bile sosyal medyasını bulup eklemek istedim.ilk adımı kız da atabilir diye düşündüm ama takip istegini bekletti.Hala da o şekilde kaldı takip isteğim.Çok büyük bir dert değil farkındayım ama üzüldüm birazcık.Sevgilisi olmadığına eminim.Ama o kadar umursamıyor ki takip istegimi silmemiş bile.Ama hala seviyorum onu nedense.Hayatıma başka birisi girse unuturum belki ama o da olmuyor sevemiyorum kolayca.Bu durumda bana ne tavsiye edersiniz ?