Tüp Bebek Merkezleri Tavsiyelerinizi bekliyorum

Zecmel

🩵🍁❄️🍂
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
5.202
10.206
248
Konuyu açarken farkettim ki günün birinde burda böyle bir konu açacağım gerçekten aklıma gelmezdi🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ hayırlısı diyorum ve konuya giriyorum.
Bazılarınız belki bilir 3 senelik evliligimde malesef 9 kere kimyasal gebelik geçirdim. Artık negatif klomen tedavileri negatif aşılama tedavileri (şuan 2.asilamamda bekleme surecindeyim 5 gün sonra belli olcak) derken tup bebek kısmına yavaş yavaş adım atmaya başladım. Tabiki bu sıra da bütün testlerim yapıldı sadece rezervlerim malesef son zamanlarda azalmış. Açıkçası tüp bebek fikrinden hep korkmusumdur düşünürken bile geriliyorum istemsiz. Tekrarlayan düşükleri ya da kimyasal gebelikleri olan arkadaşlar nasıl bir yol izlediniz merkez seçiminde neye dikkat ettiniz ben sizce nelere dikkat etmeliyim? Engin bilgilerinize talibim şuan 🙏🏻

canım tekrarlayan düşüklerin varsa hiç aşılama ile falan zaman kaybetme direkt tüp bebek işine girişi. hepimiz çok korktuk ama korkunun ecele faydası yok maalesef. ben merkez seçerken bir doktor olmamasına kalabalık ekip olmasına baktım çünkü pinpirikliyim ya benim işlem günümde doktor hatsa olursa diye korkarım hep. çok anlamıyoruz ama labaratuvarın iyi olmasın baktım birde doktorla rahat konuşabilmeye. hepsi birleşince ben bahçeci merkezini seçtim canım

canım tekrarlayan düşüklerin varsa hiç aşılama ile falan zaman kaybetme direkt tüp bebek işine girişi. hepimiz çok korktuk ama korkunun ecele faydası yok maalesef. ben merkez seçerken bir doktor olmamasına kalabalık ekip olmasına baktım çünkü pinpirikliyim ya benim işlem günümde doktor hatsa olursa diye korkarım hep. çok anlamıyoruz ama labaratuvarın iyi olmasın baktım birde doktorla rahat konuşabilmeye. hepsi birleşince ben bahçeci merkezini seçtim canım
Inan bu acıdan hiç düşünmedim bana kalsa sadece bir doktor ilgileniyor diye biliyorum teşekkür ederiiimm 🤗🤗

Kuzum bende geldim. :KK42:Bende ankarada arastirmaya başladim. Fiyat ve oneri ariyorum

Bir başarısız aşılama, 1 kimyasal tüp bebek oldu 3 yıllık evliyim şuan 2. Tüp denemesi için para biriktiriyorum bülent tıraş ve cem çelik arasında kaldım yorumları takip edeyim banada fikir olsun son tedavimiz olsun inşallahhh

Bir başarısız aşılama, 1 kimyasal tüp bebek oldu 3 yıllık evliyim şuan 2. Tüp denemesi için para biriktiriyorum bülent tıraş ve cem çelik arasında kaldım yorumları takip edeyim banada fikir olsun son tedavimiz olsun inşallahhh

Camim fiyat ne tup bebekte

Bende artik tüp bebek düsunuyorum para biriktiriyorun. Senin dondurulmuslarin yokmuydu yine sifirdan ayni parayimi odeyeceksin. Bazilari dondurulmus embriyo varsa 2000 tl falan diyor

Korkulacak bir şey yok tedaviye başladığınız zaman zaten su gibi akıp geçiyor iğneleri her şeyi alışıyorsunuz
benim de bir başarısız denemem var ocakta ikinci için başlayacağız Benim 3 tane dondurulmuş embriyom var zaten .
Bahçeci de tedavi oldum Cem Çelik Doktorum da kesinlikle tavsiye ederim Tamam diğer merkezlere göre daha pahalı ama laboratuvar ve doktor tecrübesi bu konuda çok önemli benim ilk denemem orada Negatif oldu ama yine de ikinci için 3 için isterse dondurulmuslarmda bitsin tekrar tekrar orada denerim

Korkulacak bir şey yok tedaviye başladığınız zaman zaten su gibi akıp geçiyor iğneleri her şeyi alışıyorsunuz
benim de bir başarısız denemem var ocakta ikinci için başlayacağız Benim 3 tane dondurulmuş embriyom var zaten .
Bahçeci de tedavi oldum Cem Çelik Doktorum da kesinlikle tavsiye ederim Tamam diğer merkezlere göre daha pahalı ama laboratuvar ve doktor tecrübesi bu konuda çok önemli benim ilk denemem orada Negatif oldu ama yine de ikinci için 3 için isterse dondurulmuslarmda bitsin tekrar tekrar orada denerim

Fiyat ne acaba

Şimdi şöyle söyleyeyim gittiğinizde Muayene ücretini ödüyorsunuz 550 TL idi ama doktorum Profesör olduğu için 650 olmuş bu muayene ücreti 6 ay geçerli oluyor tedaviye başlayacağınız da karar verdiğinizde zaten sizi işletmeci ile görüştüruyorlar ve orada anlaşma imzalamak için konuşuyorsunuz o size her şeyi anlatıyor Fiyatlarını da söylüyor tüp bebek ücreti için 9000 TL diyorlar artı ilaçlar Eğer doktorun Rahim dinlendirme yapacaksa artı onun ücreti içerde embriyon kalırsa dondurulmak için artı onun ücreti toplamda 16-17 bini buluyor çünkü sadece ilaçlar 2,5 3.000 TL tutuyor
Benim eşim orada ameliyat oldu 4500 lira ameliyat ücretiydi benim toplamda yaptığım masraf 24. Binlira bize işletmeci her şeyin fiyatını söylerken eşim güldü ve dedi ki 20 bini buluyor neredeyse dedi o da Evet siz 20 bine hazırlıklı olarak gelin Çünkü siz ameliyat da olabilirsiniz demişti. Öyle de oldu Rahim dinlendirme yaptı embriyolar dondurulduğu için Onlara para verdik rahim filmi çekildim onların hepsi içinde 24 bini buldu

Bende artik tüp bebek düsunuyorum para biriktiriyorun. Senin dondurulmuslarin yokmuydu yine sifirdan ayni parayimi odeyeceksin. Bazilari dondurulmus embriyo varsa 2000 tl falan diyor
Cnm 2 embriyom vardı düşük doz ilaçla başlamıştık bi tanesi transfer edildi geriye bi tane kaldı onuda dondurmak istemedik açıkcası bülent traş 9bin tüp bebek 2 3 binde ilaçlar 12 bin tutar dediler henüz ön görüşme yapmadım

Bende bahçeci yaptım kızlar Diyarbakırda 13 bin tuttu hersey dahil. Cok sükür kızımızı bekliyoruz m. Rabbim hepinize hayırlı evlat nasip etsin 🤲🤰

Teşekkür ederim yorumlariniz için hiç bildirim gelmemiş bende kimse bana cevap yazmıyo sanıyorum 😂 ya benim açıkçası çok fazla endişem var daha önce hiç kese bile görmemiş olmam kafami ciddi anlamda bulandiriyo önümü açıkçası göremiyorum. Yani tüp bebekte yaptıracam durumun değişmeyeceği korkusu hafiften var Allah hepimize tez vakitte evlat versin inşallah. Şuan artık para biriktirme konusuna girmeye başlıyorum biyandan da rapor almak icin onunuzdeki ay yine hastane yollarina dusecem :halay:

Back
X