Tavsiyelerinizi bekliyorum...

ebrumelis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
66
0
86
37
İstanbul
merhaba arkadaşlar, nasıl anlatacağımı bilmememekle beraber anlatmaktan başka bir yol bulamıyorum rahatlamak için. Ben eski sevgilimin en yakın arkadaşlarından birinden hoşlanıyorum, onunda bana karşı ilgisiz olmadığı belli ama ben bir şekilde aramıza mesafe koymaya çalışıyorum. Çünkü biliyorum ki başlasakta bu iş yürümez... Arkadaşının sevgilisiydim ve biz aşkımızı onun gözleri önünde yaşadık bütün yaşananların şahidi gün gelir önüme çıkarır her şeyi böyle düşündüğümden tutuyorum kendimi. Eski sevgilimle ben görüşmüyoruz bir senedir ama onlar hala arkadaşlar eski dostlukları kalmasa da ne yapmalıyım bilmiyorum:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar, nasıl anlatacağımı bilmememekle beraber anlatmaktan başka bir yol bulamıyorum rahatlamak için. Ben eski sevgilimin en yakın arkadaşlarından birinden hoşlanıyorum, onunda bana karşı ilgisiz olmadığı belli ama ben bir şekilde aramıza mesafe koymaya çalışıyorum. Çünkü biliyorum ki başlasakta bu iş yürümez... Arkadaşının sevgilisiydim ve biz aşkımızı onun gözleri önünde yaşadık bütün yaşananların şahidi gün gelir önüme çıkarır her şeyi böyle düşündüğümden tutuyorum kendimi. Eski sevgilimle ben görüşmüyoruz bir senedir ama onlar hala arkadaşlar eski dostlukları kalmasa da ne yapmalıyım bilmiyorum:Saruboceq:
Yapman gerekeni yapıyorsun zaten.Aynı şekilde davranmaya devam et,bence cıssssss:1no2:

Canım düşünceni sonuna kadar destekliyorum sakın ama sakın böle bir gaflete düşeyim deme bugün yarın birşey demez ama gün gelir emin ol bunu sana kullanır...

uzak durman bencede en mantıklısı
eski sevgilinin arkadaşı bütün yaşadıklarınızın tanığı
erkek milleti bu yarın bir gün aklından geçirecek benim elimi tututuğu gibi tutuyordu
bana sarıldığı gibi mi sarılıyordu hep bir kıyas hep
en güzeli hiç başlamaman

aranıza mesafe koymaktan daha ötesini yapın bence mümkünse görüşmeyin..
hem o da arkadaşının eski sevgilisiyle ilgili düşünceleri aklından atmalı..
aynı sizin atmanız gerektiği gibi..

bencede uzak dur ilerde canın daha çok yanabilir.güngelir yüzüne vurur eski olayları

arkadaşlar sağolun tavsiyeleriniz için.. racona ters demişsiniz ama gönül bu ferman da dinlemiyor. bazen bana söylediği tatlı sözlerin esiri olmaktan korksamda dinlemek onunla olmakta geliyor içimden ama öyle de olursa tüm arkadaşlarımdan olacağım biliyorum, sırt çevirirler bize. benle konuşmak istediğini söyledi umarım beklediğim şeyi yapıp sevgisini ilan etmez, cevap vermekten korkuyorum:çok üzgünüm:

arkadaşlar sağolun tavsiyeleriniz için.. racona ters demişsiniz ama gönül bu ferman da dinlemiyor. bazen bana söylediği tatlı sözlerin esiri olmaktan korksamda dinlemek onunla olmakta geliyor içimden ama öyle de olursa tüm arkadaşlarımdan olacağım biliyorum, sırt çevirirler bize. benle konuşmak istediğini söyledi umarım beklediğim şeyi yapıp sevgisini ilan etmez, cevap vermekten korkuyorum:çok üzgünüm:

yapacağınız şey çok basit
konuşmayın gitsin
madem korkuyorum kapılmaktan diyorsanız
aslında sizde biraz meyillisiniz ama olmayacağını bildiğiniz için set çekiyorsunuz
yani biraz ısrar etse kabul edecekmişsiniz gibi bir haliniz var

peki eski sevgilinle ilişkin nasıldı hanii sadece 1-2 aylık haftalık bi ilişkiydi mii yoksa bayağı bi zaman beraber olduğun birimiydi bu da etkiler biraz sankii
yaa insan kimi seviyorsa onla olabilmeli sankii aa ama ben naparmıydım yapmazdım..

gönül ferman dinlemiyor ama bunu dışa vurmamak iradeyle alakalı..
madem kendine güvenemiyorsun duyacakların karşısında o zaman konuşmasına izin verme..
buluşma, görüşme..

eski sevgilimle ilişkim 3 ay kadar sürdü. Hiçbir şey düşünmeden, birbirimizi tanımadan sadece ilk görüşte tutulduk dolayısıyla da birbirimizi tanımaya başlayınca bağlanma korkusu vs. bitti. Şimdi ise karşımdaki kişiyi çok iyi tanıyorum, çok iyi kalpli biri ve benle ilgili hatta arkadaşıyla çıkarken bazen yanlış tercih yaptığımı düşündürtmüştü bana. Duygularım çok yoğunlaştı ona karşı ayrıldıktan sonra da ne kadar mesafe koymaya çalışsamda... Yarın buluşacağız ve ben artık duygularıma ket vurmak istemiyorum...

Ben 4 yıl boyunca gözü önünde başka biriyle çıktığım, her kız arkadaşını bildiğim, hep birlikte yemeklere düğünlere v.s gittiğimiz adamla evliyim şimdi..Onu çok seviyorum, biliyorum o da beni...

Başlarken bunu, şunu, onu biliyorsun varsan başlayalım dersen o da sözünün arkasında duran bir adamsa sorun çıkacağını sanmam...Eğer arada kuvvetli bir sevgi varsa inanın 40 yıldır o adamı sevmişsiniz gibi hissediyorsunuz

sen en doğru kararı vermişsin zatenn cnm.. umarım en yakın zamanda unutursunn.. :teselli:

Ben 4 yıl boyunca gözü önünde başka biriyle çıktığım, her kız arkadaşını bildiğim, hep birlikte yemeklere düğünlere v.s gittiğimiz adamla evliyim şimdi..Onu çok seviyorum, biliyorum o da beni...

Başlarken bunu, şunu, onu biliyorsun varsan başlayalım dersen o da sözünün arkasında duran bir adamsa sorun çıkacağını sanmam...Eğer arada kuvvetli bir sevgi varsa inanın 40 yıldır o adamı sevmişsiniz gibi hissediyorsunuz

kesinlikle katılıyorum karşı tarafında senin yanında olması lazım eger böyle bir destek vermiyecekse asla adım atma derim sonuçta gene üzülen sen olursun güzelim

ben, bu tarz ilişkileri tasvip etmiyorum...
bana ters. .
ne o öyle, bir arkadaştan diğer arkadaşa. yok...... düşünemiyorum bile............

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X