Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Yapacağın şey belli... Duygunu boşvermek...

Her duygumuzun peşinden koşarsak halimiz ne olur ! kaldı ki seninki sadece hoşlanma ...Hani deliler

gibi aşık olursunuz birbirinize , onu düşünmeden edemezsin filan anlarım ,aşktır peşinden koş diye belki

derim... (aynı durumda olup şu an evlenen akrabam var , ondan diyorum bunu da, ama onlarda erkek

çok olgun hiç dert etmedi bu durumu )

Ama hoşlanma , adı üstünde ... Çok zor elde edilen bir duygu değil ... Yarın bir gün hoşlanacağın başka

biri de çıkacaktır karşına ... Daha sağlıklı bir ilişki yaşarsın o zaman...

arkadaşlar sağolun tavsiyeleriniz için.. racona ters demişsiniz ama gönül bu ferman da dinlemiyor. bazen bana söylediği tatlı sözlerin esiri olmaktan korksamda dinlemek onunla olmakta geliyor içimden ama öyle de olursa tüm arkadaşlarımdan olacağım biliyorum, sırt çevirirler bize. benle konuşmak istediğini söyledi umarım beklediğim şeyi yapıp sevgisini ilan etmez, cevap vermekten korkuyorum:çok üzgünüm:
sanırım sen aşık olmuşsun bu öyle basit bi hoşlanma değil.burada biz ne yazarsak yazalım,sen o çocuktan bi kıvılcım bulsan hemen açılacaksın ona.o yüzden boş.ben de bu ilişkiye girmeni onaylamam.ama gönlüne söz geçirebildiğini sanmıyorum.hayırlısı olsun

her zaman aşkın peşinden git, bulduysan bırakma gibi laflara inanmam ben.. bu da güzel bir örneği.. belki o çocukla aranızda gerçek bi aşk var veya olacak; ama şartlar o kadar ters ki birşey yaşanması mümkün değil.. yaşansa da hüsran olur bence..

evet arkadaşlar, bugün buluştuk onla ve olan oldu şuan çokk garip bi ruh halindeyim bi yandan çok mutlu bi yandan suçlu gibiyimbenneyaptımki bugün diğer günlerden çok ama çok farklıydı vapurdaydık ben üşüyorum dedim birden elimi tuttu, bırakmadı bende bırakmasını istemedim ötesi yok bişey konuşmadık ama aslında çok şey anlattık..

evet arkadaşlar, bugün buluştuk onla ve olan oldu şuan çokk garip bi ruh halindeyim bi yandan çok mutlu bi yandan suçlu gibiyimbenneyaptımki bugün diğer günlerden çok ama çok farklıydı vapurdaydık ben üşüyorum dedim birden elimi tuttu, bırakmadı bende bırakmasını istemedim ötesi yok bişey konuşmadık ama aslında çok şey anlattık..

bu mu hepsi? :uhm:

sen zaten zeki bi insansinnki anlamissin olmayacagini,sen bu insanla herseye ragmen kalbine kapilip yeni bi iliskiye baslasanda iliski artik ilk heyecanini bitirdiginde onlada boymi yapmistin,ozaten seni niye biraktigi belli,,unutululmaz yani.erkekler unutmaz,zaten arkadasiyla cikan bir kizlada gelecege dair bisey paylasmaz,vss yani olmazzzz,he evlenmem belki yeni bi iliski dersin ama bu seferde madem ayrilacaksin neden baslayipta beynini kalbini bulandirasin,bekle ve dogru kisiyle devam et sevgiler

ben cvp yazmistim bu msjini okumadan:1shok::1shok: yasa ve gor insallah aci cekmesin sonunda

sakın yanasma bıle
arkadasınızın gözu onunde yasanmıs fln fn
cok saglıklı olmaz , ıyı orneklerı vardır bu konuda ama yanasma genede.

senle aşk yasayamaz ki gözü önüne gelir zamanla sizin eski halleriniz ve de kıskançlıklar yasanır..vazgeç bu sevdadan..

arkadaşlar sağolun öncelikle aman artık olan oldu, dünün üzerine bugünde görüştük ve hayatımın en mutlu günüydü diyebilirim:nazar: kadıköy'de bilen bilir bir balon vardır yerden bilmem kaç yükseğe çıkarır sizi biz bugün o balonda yerden bilmem kaç metre yüksekteyken ( hoş ben balona binmeden önce de uçuyo gibiydim:teytey:) hayatımın en güzel anını yaşadım. "ilk gördüğüm andan beri sana aşığım" dedi ben bir şey diyemedim sarılabildim anca.. çok güzeldi her şey umarım bu büyü bozulmaz:nazar::sm_cool:

Back
X