Yanlış yazmış olamaz mıyım ? Telden yazdığım icin. Anlamlandiramiyorum bu hoyrat ve zeka yoksunu tavırların nedenini.
Hanımefendi siz yanlış yazmamışsınız bence telefonun üstüne oturmuşsunuzYanlış yazmış olamaz mıyım ? Telden yazdığım icin. Anlamlandiramiyorum bu hoyrat ve zeka yoksunu tavırların nedenini.
Hakaret etmek yerine nedenini söyleseydiniz. Böyle bir yanlışlık olacağını kimse düşünemezde.Yanlış yazmış olamaz mıyım ? Telden yazdığım icin. Anlamlandiramiyorum bu hoyrat ve zeka yoksunu tavırların nedenini.
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim kurumumda asalet tasdiki 2 yıl dolmadan olmuyor ve ayan beyan bir hukuksuzluk yapılıp yıllık izin verilmiyor. Üstelik rapor durumlarinda üst kurula sevk edilen personel dahi olmuş bu durumda izi durumum 2 ay daha olmayacak yani asalet tasdik olana kadar ve 2. Dönem vizeler de geçmiş olacak.Biliyormusun hayatimzla ilgli cok benzerlikler var.
Ilk olarak sunu soyleyeyim kurum egitim hakkini engelleyemez. Anayasa ile sakli.
Hangi kurumdasin bununla ilgili dava acabilirsin.yok eger bu cok kotu olur dersen kuruma hangi teklifler ile gittigin onemli. Birincisi yillik izin hakkin var, sadece sinavlar icin izin alabilirsin bu teklifle gidip gerekirse ozluk dosyaya beyan seklinde dilekce verebilirsin.okulun ve is yerin ayni ildemi? Eger ayni ildeysen sirf sinavlar icin 20 gun rap hakkin var ztn kotu rapor aldgn icin daha kotu olmaz sinava girip rap alio kuruma verirsin hic bsy yapamazlar. Ne olursa olsun sen kendin net bi sekilde derdini anlatirsan cozum mutlaka bulunur. Birde okudugun bolumle is alakali mi? Degistirmeyi dusunuyormusun? Eger amacin diploma ise aof ye kayit yaptirabilirsin 2. Univ hakkin var . Dunyanin binbir turlu hali var lutfen isini kolay kolay birakma. Eger istifa edersende usule uygun et ki donus hakkin sakli kalsin.
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim kurumumda asalet tasdiki 2 yıl dolmadan olmuyor ve ayan beyan bir hukuksuzluk yapılıp yıllık izin verilmiyor. Üstelik rapor durumlarinda üst kurula sevk edilen personel dahi olmuş bu durumda izi durumum 2 ay daha olmayacak yani asalet tasdik olana kadar ve 2. Dönem vizeler de geçmiş olacak.
yukarıda yazdığın bir çok durumu açık açık izah ettim. Fakat 657 ye tabi olan bir kurumda değilim kendi personel yönetmeligi olan bir kurum. Bu yüzden kendi bildiklerini okuyorlar. Alanım çalıştığım yerle birebir aynı diyebilirim. Sabredersem şayet ilerisi için olumlu olabilir fakat artık dayanabilecegim bir yer değil. Çalışanlar bir hayli problemli. İki arada kaldım yani. Senin drumunda benimkiyle benzetmiş. sen nasıl idare ediyorsun okul ve işi.usule uygun rap alirsan hic bsy yapamazlar Zaseni degil doktoru arastiracaklar senin hakkini yiyemezler ne demek
Bu konuda sana destek olabilecek hic kimse yokmu?
Bi kere adaylikta deil ilk yil izi olmaz genel olarak adaylikta ilk yil kalktigi icin iki kavram icice gecer ama gerekceleri farklidir.
Yani saglam bi dilekce ile durumu duzeltebilirsin. Yada bimere yaz gorevi ihmal suclamasi ile bak ne oluyor sonuc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?