Tavsiyelerinizi bekliyorum.

nightblue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2014
7
2
3
Merhabalar kizlar. Cok uzun zamandir forumu takip edenlerdenim ve sikintilarimi sikilmayip okuyan ve yorumlayan birilerine ihtiyacim var. Sorun su ki ben 6 sene içinde cesitli nedenlerden dolayı 3 üniversite değiştirdim ve halihazırda mezun bile degilim. Yaklaşık 2 yıl önce memur olarak atandigim için devam zorunluluğu olmayan bir okula kayıt yaptırdım ama okulumda devam zorunluluğu olmamasına rağmen kurumum sinavlarima girmeme bile müsaade etmedi. Üstelik türkiyenin sayılı bir universitesi ve bölümünde kayitliyim. Soruna dönersek 4 yıllık bir iliskinin sonucunda geçen ay evlendim ve eşim benim benim yanıma tayin oldu. Esim meslek itibarı ile cok iyi bir konumda ve ben ister istemez kendimi ezilmis hissediyorum ki esim biraktigim okullari veya sirf aileme destek olmak icin calismami asla sorun yapmiyor. (ev islerini vs aksatmama ve is yasamimdaki mutsuzlugumu evimize aksettirmeme ragmen). Bu sene agustos ayi itibari ile aileme olan destege ve boylece calismama gerek kalmayacak esimin zaten benden maddi hicbir beklentisi yok yani okuluma devam edebilirim;fakat bu durumda da es mazereti ortadan kalkacagindan esimin tayini cikabilir. bu durum da sizce ne yapmaliyim. calismali mi yoksa istifa mi etmeliyim? ya hemen tayinimiz cikarsa ve ben de isi biraktigimla kalirsam okulda da basarisiz olursam diye isin icinden cikamiyorum. cevremdeki herkes memuriyeti ovup duruyor ama aileme destek olmasam 1 gun daha fazla calismam. ortamimdan o kadar nefret ediyorum. Kizlar tavsiyelerinizi bekliyorum. (cok uzun oldu kusura bakmayin tekrardan )

Fjakgngjehflhkshfogjtıdjv diye cevap versek Hoşunuza gider miydi ?
Konunuzun dikkate alınmasını istiyorsanız düzgün bir başlık atmalısınız önce..

Yanlış yazmış olamaz mıyım ? Telden yazdığım icin. Anlamlandiramiyorum bu hoyrat ve zeka yoksunu tavırların nedenini.

başlığı görünce sapık erkek üyelerden biri zannettim

sesli harflerinizi kedi yemiş sessizler de üzülüp anlamsızlaşmışlar galiba

Biliyormusun hayatimzla ilgli cok benzerlikler var.
Ilk olarak sunu soyleyeyim kurum egitim hakkini engelleyemez. Anayasa ile sakli.
Hangi kurumdasin bununla ilgili dava acabilirsin.yok eger bu cok kotu olur dersen kuruma hangi teklifler ile gittigin onemli. Birincisi yillik izin hakkin var, sadece sinavlar icin izin alabilirsin bu teklifle gidip gerekirse ozluk dosyaya beyan seklinde dilekce verebilirsin.okulun ve is yerin ayni ildemi? Eger ayni ildeysen sirf sinavlar icin 20 gun rap hakkin var ztn kotu rapor aldgn icin daha kotu olmaz sinava girip rap alio kuruma verirsin hic bsy yapamazlar. Ne olursa olsun sen kendin net bi sekilde derdini anlatirsan cozum mutlaka bulunur. Birde okudugun bolumle is alakali mi? Degistirmeyi dusunuyormusun? Eger amacin diploma ise aof ye kayit yaptirabilirsin 2. Univ hakkin var . Dunyanin binbir turlu hali var lutfen isini kolay kolay birakma. Eger istifa edersende usule uygun et ki donus hakkin sakli kalsin.

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim kurumumda asalet tasdiki 2 yıl dolmadan olmuyor ve ayan beyan bir hukuksuzluk yapılıp yıllık izin verilmiyor. Üstelik rapor durumlarinda üst kurula sevk edilen personel dahi olmuş bu durumda izi durumum 2 ay daha olmayacak yani asalet tasdik olana kadar ve 2. Dönem vizeler de geçmiş olacak.

usule uygun rap alirsan hic bsy yapamazlar seni degil doktoru arastiracaklar senin hakkini yiyemezler ne demek
Bu konuda sana destek olabilecek hic kimse yokmu?
Bi kere adaylikta deil ilk yil izi olmaz genel olarak adaylikta ilk yil kalktigi icin iki kavram icice gecer ama gerekceleri farklidir.
Yani saglam bi dilekce ile durumu duzeltebilirsin. Yada bimere yaz gorevi ihmal suclamasi ile bak ne oluyor sonuc.

Konunun içeriğine dahi bakmadan başlıktaki yanlisliga takılan okurlar lütfen yorum yapmayin. Bazılarını tenzih etmekle birlikte bazı üyelerin seviyesizce yorumları gerçekten çok cirkin. Yeni üye olduğum için fake muamelesi yapılması çok bayagica. Bu durumda isterseniz yeni üyeler konu bile acamasin. Suan ki haliniz inanın küçük bir hata bulunca hemen eğlenceye sarıp ben daha güzel " laf oturttum" tavırlarında ve olgunluktan çok uzak. İstemiyorsanız yorum yapmazsiniz bu kadar basit.

yukarıda yazdığın bir çok durumu açık açık izah ettim. Fakat 657 ye tabi olan bir kurumda değilim kendi personel yönetmeligi olan bir kurum. Bu yüzden kendi bildiklerini okuyorlar. Alanım çalıştığım yerle birebir aynı diyebilirim. Sabredersem şayet ilerisi için olumlu olabilir fakat artık dayanabilecegim bir yer değil. Çalışanlar bir hayli problemli. İki arada kaldım yani. Senin drumunda benimkiyle benzetmiş. sen nasıl idare ediyorsun okul ve işi.

sözleşmeli memursunuz anladığım kadarıyla ama yıllık ızın bır yıl sonrasında hak edılır zaten .asaletınız tasdık olduysa ucretsız ızne ayrılın olmadıysa bu ve vızıeler ıcın sorun yasıyorsanız asaletınızın tasdık olmasını bekleyın ve ucretsız ızne cıkın ıkı yıl o arada okulu bıtırın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…