Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Canim takma degmez olabilir insanlik hali yanlis yazabilirsin yada basligini oyle atabilirsin bu kimseyi ilgilendirmez ki .. Laf olsun diye konusuyorlar iste bak ne guzel fikir veren arkadaslarimiz var onlari dikkate al sen :)

O zmn ilerisini dusun ve ayrilma cunku ayrilirsan hayatinda geri adim atmis olcaksin varsin gec bitsin hem agustostan sonra ayrilabilecekken nie o ihtimali dusunuyorsunki adaylik kalktiktan sonra izin alabilirsin. Birde yonetmelikler kanunlardan cok farkli.olamaz gerekirse iptal davasi ac bari mantikli bsy icin problem cikaran ol ne bicim yer orasi

Sozlesmeli memur değilim kadroluyum. Fakat üst kurumlardan birinde calisiyorum. Maalesef 657 haricinde calisiyoru, ve personel yönetmeliğinde bu durum açıkça belirtilmiş yani adaylikla izin iliskilendirilip adalet tasdik olmadığı sürece izin hakkı yok. Her geçen gün calistigim yerde bir bask problem çıkıyor. Yeni başlayan personele sıcak bakılmıyor. Hep daha fazla çalışsın mantığı var. Zaten işten sonra ders dahi çalışmam mümkün olmuyor aşırı iş yoğunluğu var. Bir de ücretsiz izinden bahsetmissiniz. Bunun için en az 5 yıl kamu hizmeti gerekiyor diye biliyorum.

Sadece 400 personeli olan bir kurum olduğundan herkesin gözü birbirinin üzerinde ve iş yoğunluğu çok fazla. Devam edersem şayet okula hiçbir hevesin kalmayacak diye üzülüyorum. Çünkü hayatidir uzak kaldım okuldan. Sanki işin rehavetine kapılıp bir daha asla okula donemem gibi geliyor. İş yerinde çalışan profilinin acimasizligini bir kenara atsam bile iş yoğunluğu özel sektörü aratır cinsten. Herkesle kötü olup bir de okulda tutunamazsam okuldan hepten soguyacagim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…