Saç Rengi ve Saç Boyama Tavsiyelerinizi Bekliyorum

sevgisizyasanmaz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
380
132
303
Kızlar saçımın şimdiki haliyle boyamak istediğim rengin fotosunu yukluyorum.Sizce boyamak istediğim sac rengi boyama süreci ve sonrasında saçımı yipratir mı?
Sizce bana hangi saç rengi gider?
Buğday tenli bir bayanım.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.Sevgiler...:KK25:

Eklentiler

• IMG_20151008_203106.webp
    IMG_20151008_203106.webp
    35 KB · Görüntüleme: 120
  • images.webp
    images.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 101
bu rengi yaptıran biri olarak söylüyorum ki yıpratır. bu renge ulaşmak için saçlarını açtırman gerekir ki yıpratan da bu işlem zaten. ama ben seviyorum bu rengi. yapan kişi profesyonel olursa en az hasarla atlatırsın ;)

Canım büyük ihtimalle saçını açarak boyamaları gerekecek. Kimyasal bir işlem biliyorsun mutlaka zarar görecek saçların.
Ben 3 hafta önce koyu kumraldan platine açtırdım saçımı. Sonuç= elimde kaldı saçlarım.
Ha mutlaka senin saçların yanacak diye bir kaide tabii ki yok. Mesela benim saçlarım ince telli ve hassas, üstelik tamamen doğal saçımı açtırdım. Sanırım şoku kaldıramadı zavallılar :'(
Olaplex diye bir şey duydum bu faciadan sonra, baya baya engelliyormuş oryal zararını ama ne derece doğrudur bilemem.
Renge gelince bence bu renk sana yakışır, baktın sevmedin 2 hafta dişini sıkar biraz daha koyu renge boyatırsın.
Ya ben napayım? Güzelim saçlarım yandı, yıkarken bile nazik davranmak zorundayım ki kopmasınlar. Üstelik ciğ bir sarı oldu, tonlayıcı bile 3 yıkamada akıp gidiyor geri çipil çipil sarı oluyor. Off of.

bu rengi yaptıran biri olarak söylüyorum ki yıpratır. bu renge ulaşmak için saçlarını açtırman gerekir ki yıpratan da bu işlem zaten. ama ben seviyorum bu rengi. yapan kişi profesyonel olursa en az hasarla atlatırsın :KK66:
Ay canım kuaför iyiyim ,profesyonel im diyor ama bugüne kadar sahilidir kuaforden memnun ayrildigim.ombre yapmistim saclarimi daha önce. Koptu saclarım işlem sonrası.Saclarimi kestirmek zorunda kaldim.Umarım bu sefer memnun kalırım.

Canım büyük ihtimalle saçını açarak boyamaları gerekecek. Kimyasal bir işlem biliyorsun mutlaka zarar görecek saçların.
Ben 3 hafta önce koyu kumraldan platine açtırdım saçımı. Sonuç= elimde kaldı saçlarım.
Ha mutlaka senin saçların yanacak diye bir kaide tabii ki yok. Mesela benim saçlarım ince telli ve hassas, üstelik tamamen doğal saçımı açtırdım. Sanırım şoku kaldıramadı zavallılar :'(
Olaplex diye bir şey duydum bu faciadan sonra, baya baya engelliyormuş oryal zararını ama ne derece doğrudur bilemem.
Renge gelince bence bu renk sana yakışır, baktın sevmedin 2 hafta dişini sıkar biraz daha koyu renge boyatırsın.
Ya ben napayım? Güzelim saçlarım yandı, yıkarken bile nazik davranmak zorundayım ki kopmasınlar. Üstelik ciğ bir sarı oldu, tonlayıcı bile 3 yıkamada akıp gidiyor geri çipil çipil sarı oluyor. Off of.
Canim çok geçmiş olsun,üzüldüm sacların için.Ya biz kadınlar guzelleselim,kendimizi iyi hissedelim diye gidiyoruz kuaföre ama gel gör ki kuaforden memnun ayrılan kadın çok az :KK39:

Canim çok geçmiş olsun,üzüldüm sacların için.Ya biz kadınlar guzelleselim,kendimizi iyi hissedelim diye gidiyoruz kuaföre ama gel gör ki kuaforden memnun ayrılan kadın çok az :KK39:
Sorma kuzum. Platin diye gittiğim salondan resmen oksijenle açılmış gibi bir renk ile çıktım. Hemde bayramdan 2 gün önce. Üstelik gittiğim kuaför pek meşhur, hemen hemen her ilde avm'lerde şubeleri bulunan bir kuaför. Gel gör ki adamların saç tonlamaktan haberi yok. O çiğ sarılığı küllü sarı ile kapatmaya çalıştı yeşil oldu saçlarım. Cila diyorlar ya... Kafa derim falan komple yandı, 5 dk daha devam etseydi herhalde kel kalacaktım.

Ertesi gün başka bir kuaförde o küllü sarıyı sildirip çok açık sarı boyattım bari sarı olsun diye. Sonra internetten tonlayıcı sipariş edip kendim yaptım ama tutmuyor saçlarım. Kestirmek dışında bir daha asla kuaföre gitmeyeceğim boya işleri için.
Bonacure ürünleri ile bakım yapıyorum gün aşırı çok hafif toparlandılar gibi uçları hariç boylar falan yumuşadı sanki. Dişimi sıkıp sabrediyorum kendine gelir gelmez düzelttireceğim.

Yalnız nasıl dolduysam artık içimi dökecek yer arıyormuşum resmen :) Ama dediğim gibi benimki çok çok uç bir açma işlemiydi, %40'lık oksidan ile 2 kerede açtı. Sana bu kadar yüksek volumlu oksidan gerekmeyecek bence. Yaptırdıktan sonra bakımını ihmal etme, kırıklarını azıcık azıcık aldır bişeycikler olmaz.

Back
X