tavsiyelerinizi bekliyorum

IrResistibLe_

seni sevmiyorum artık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.761
3.459
48
Selamlar
Geçen hafta kombi temizliği yaptirttik temizliği yapan amca perdeler peteği kapatmasın dedi
Şuanda perdeleri degistiremem
Sizce perdeler elimde belli olmayacak şekilde teyellesem olur mu ?
Kesmek istemiyorum belki ilerde başka eve geçince de kullanırım diye

Sizce ne yapayım ?

Perde klipsi perde tokası her neyse adı perdecilerde var ama fonlara önermem bozar, onun yerine fonları kenara çekip perdelere tutturabilirsiniz.

Isınan bir evse gerek yok ama isi kaybı yaşamamanız gerekiyorsa arkadaşların dediği gibi aksesuar kullanabilirsiniz.bizim ev yeterli ısınıyor ama bazen daha iyi isinsin diye misafir yoksa tülü cekiyoruz altta güneşlik kapatmiyor kaloriferi nasılsa .ben perde mandallariını sevmiyorum cunku

Isınan bir evse gerek yok ama isi kaybı yaşamamanız gerekiyorsa arkadaşların dediği gibi aksesuar kullanabilirsiniz.bizim ev yeterli ısınıyor ama bazen daha iyi isinsin diye misafir yoksa tülü cekiyoruz altta güneşlik kapatmiyor kaloriferi nasılsa .ben perde mandallariını sevmiyorum cunku
İnternetten baktım ucuz evet ama güzel durmuyor ama fon perdesini mecbur çekmek zorundayım gündüzleri neyse ama akşamları mecbur hemen karşımızda bekar öğrenciler var evin içini rahatlilkla görebilirler

Back
X