tavsiyeniz var mı?

ömrüm boyunca acaba neden nasıldı diye düşünmektense neden bu sadakatsizliği yaptıgının cvabını almak istiyorum ve ayrıca farkındayım ki hala vazgeçmemiş ve bu kararımı net olrak açıklammak istiyorum çocuk var zaten ister istemez iletişime geçiyor.

Zaten boşanarak gayet net ifade etmişsiniz. Aldatılmanız elbette ki yıkıcı bir durum kolay diyemem zordur elbet. Sadakatsizliğin açıklaması karaktersizliktir onun için neden, nasıl diye boş yere kendinizi sorgulamayın derim.

bende ağzının payını vermek ve eteğimdeki taşları dökmek istiyorum...buarada pskolga devam ediyorum 5 aydır ve onun tavsiyesi idi bu çünkü sen kaçtıkca sende o korku haline döner gerçeklerden kaçma ve yüzleş dedi
Yüzleşecek ney var ben anlayamadım, adam sizi işyerinden bir kadınla aldattı,siz bunu saatlerce otelde kalmasından anladınız.

Adam size yetersiz olduğunuzu , suçun sizde olduğunu söyledi hatta eski konularınızı hatırlıyorum. Simdi gidip başka ney duymak istiyorsunuz?

Oh gününü gün etti. Ergen gibi aşkını yaşadı. Tekmeyi yedi size geliyor. Erkek olmak ne güzel yahu
asla kabul etmeyecegim ve aksine nasıl dimdik ve daha güçlüyüm onu gösterecegim bugun kuaförüme gittim makyajımı yaptım en güzel kıyafetlerimi giydim anlat nasıldı ve sonucu bu işte bana yaşama şansı verdin ve çk mutuluyum teşekkürler diyecegim

ömrüm boyunca acaba neden nasıldı diye düşünmektense neden bu sadakatsizliği yaptıgının cvabını almak istiyorum ve ayrıca farkındayım ki hala vazgeçmemiş ve bu kararımı net olrak açıklammak istiyorum çocuk var zaten ister istemez iletişime geçiyor.
O da oturup aldatmasının makul sebeplerini anlatacak, siz de hımmm demek ki varmış bir bildiği diyip rahatlayacak mısınız? Neyin yüzleşmesi, yalanlara mı açsınız yoksa sizi ikna edebilmesi için umut mu ediyorsunuz? Yapmayın, hiç bir kadın ihaneti haketmez

Yüzleşecek ney var ben anlayamadım, adam sizi işyerinden bir kadınla aldattı,siz bunu saatlerce otelde kalmasından anladınız.

Adam size yetersiz olduğunuzu , suçun sizde olduğunu söyledi hatta eski konularınızı hatırlıyorum. Simdi gidip başka ney duymak istiyorsunuz?
pişman oldugunu hatta hayatının en büyük hatası oldugunu zaten söyledi bende hayatımın en iyi döneminde oldugumu çocugumla birlikte çokta mutlu oldugumu söylemek ve bir daha çocuk dışında konuşmak istemedigimi söylemek istiyorum sizce çok mu yanlış

O da oturup aldatmasının makul sebeplerini anlatacak, siz de hımmm demek ki varmış bir bildiği diyip rahatlayacak mısınız? Neyin yüzleşmesi, yalanlara mı açsınız yoksa sizi ikna edebilmesi için umut mu ediyorsunuz? Yapmayın, hiç bir kadın ihaneti haketmez
asla aksine onun o bitmiş haline şahit olmak istiyorum

pişman oldugunu hatta hayatının en büyük hatası oldugunu zaten söyledi bende hayatımın en iyi döneminde oldugumu çocugumla birlikte çokta mutlu oldugumu söylemek ve bir daha çocuk dışında konuşmak istemedigimi söylemek istiyorum sizce çok mu yanlış
Bunun için yüzyüze görüşmeye gerek yok ki. Ben adam diye karşıma almazdım böyle birini.

yıkanmış suyla abdest alınmaz ,

senınle çocuktan başka hiçbir bagımız olamaz ona göre davran bana de

aldatan adamın yüzünü görmekk ? yüzleşmek ? senin ne hatan var ki yüzleşesin
senin barışasın var gibi sanki inandırılmayı bekliyosun gibi geldi bana
it bok yemekten vazgeçmez aldatan yine aldatır

asla kabul etmeyecegim ve aksine nasıl dimdik ve daha güçlüyüm onu gösterecegim bugun kuaförüme gittim makyajımı yaptım en güzel kıyafetlerimi giydim anlat nasıldı ve sonucu bu işte bana yaşama şansı verdin ve çk mutuluyum teşekkürler diyecegim
Aslında hala seni önemsiyorum mesajı vermiş olmaz mısın böyle
Adamda demez mi bana süslenip püslenip gelmiş
Yoksaysan daha kötü hisseder kendini

Yüzleşin, içinizi dökün ama sakın yumuşamayın.
Unutmayın o kadından kazık yemeseydi şuan halen dolu dizgin aşklarını yaşıyor olacaklar ve sizi düşünmüyor olacaktı.
Siz dik durun, yeni hayatınızdan şikayetiniz olmadığını, mutlulu olduğunuzu görsün ve daha çok kahrolsun....
Size ağlayacak, kendisini acındıracak, sakın kanmayın ve yumuşak davranmayın. Bu tip adamlar ilerde eline geçen ilk fırsatta aynısını yapacaktır...
bende aynen bunları yapmak istiyorum hatta gitmden önce bana attıgı ve hakaret ettiği tüm mesajları tektek okuyacagım ki unutmayımyaşananları

aldatan adamın yüzünü görmekk ? yüzleşmek ? senin ne hatan var ki yüzleşesin
senin barışasın var gibi sanki inandırılmayı bekliyosun gibi geldi bana
it bok yemekten vazgeçmez aldatan yine aldatır
canım benim zaten her hafta görüyorum yuzunu ister istemez.bebegim var benim her hafta onu alıp bırakıyor ve yine görüyorum ayak üstü konuşmuyorum ailemin yanında ama mecburum ömür boyu görecegimde ..ama asla barışmam

Aldatıldım ve bunu yakaladım anlaşmalı olarak boşandım yaklaşık 4 ayı geçti ve bugun eski eş kişisi ile yüzleşeceğim.Pişaman belli ve arada çocuk oldugu için ister istemez iletişim kopmuyor fakat ben asla birleşmeyi düşünmüyorum konularımı belki hatırlayanlar olur çok sancılı bir süreç geçirdim aynı işyerinden bir insandı bu kişi ve boşandıktan sonra 2 ay daha dolu dizgin ilişklieri devam etti bildigim kadarı ile ve çok büyük hayal kırıklıgına ugramış pişmanım hayattaki en büyük hatamdı dedi.ben sadece yüzleşmek istiyorum yoksa ömür boyu neden neden diye beynimi yemek istemiyorum siizn tavsiyeniz nedir?
Ben neden yüzleşmek istediğinizi anlamadım gerçekten . Yani aldatmanin makul bir nedeni mi var ?
Ben bu konuda yüzleşmenin doğru olduğunu düşünmüyorum çocuğunuz nedeniyle baginizi koparamazsiniz ama teslim etme alma ya da çocuğun özel günlerinde bir arada bulunma dışında sırf bu konuyu konuşmak için bir araya gelmem. Beni zamanında anlamayan adam bugün benden anlayış beklemesin. Yani ağlasa sizlasa perisanim dese ne olacak ? İnanın ben de kolay kolay evlilik birliğinin bitirilmesini doğru bulmayan biriyim. Bu adamın aklı başında olsaydı boşanmadan ilişkiyi bitirir hatasını anlar o zaman perişan olur yalvarır vs vs bunlar bile affetmek için yeterli değil. Muhtemelen o diğer kadından kazık yemiş kapının önüne koyulmuş boşluğa düşmüş şimdi perisanim . Hanımlar bizler rehabilitasyon merkezleri değiliz vicdaninizla merhametinizle oynanmasına müsade etmeyin. Eğer o kadınla devam edbilseydi kesinlikle size geri dönmez yaptığı hatayı anlamazdı

Sonuca ulaştıktan sonra neyin yüzleşmesi bence kapatın nedeni eşinizin sadakatsiz bi insan olması kendisine evliliğine size çocuğuna saygı duymaması çocuğa babalık yapsın onun dışında konuşacak bişi yok

Back
X