tavsiyeniz var mı?

O ilişkide aradığını bulabilseydi, pişman da olmazdı değil mi? Yani pişman olması size yaptığının ahlaksızlık, haksızlık filan olduğunu düşünmesinden değil, yanlış insanla ilişki yaşamasından kaynaklanıyor bu durumda. Neden neden neden diye kendinizi paralamanıza gerek yok. Sizden kaynaklanmadı bu durum. Nedeni basit; eski eşiniz tatminsiz, midesiz, şeref yoksunu, vicdansız (ay daha çok sıfat bulunur da anladınız siz onu) kütüğün tekiymiş işte. İlişkimiz yolunda gitmiyordu, ondan oldu gibi bir durum bile söz konusu olamaz. İlişkisi yolunda gitmeyen insanların yapması gereken dürüstçe ayrılmaktır. Böyle ahlaksızlık yapmak değil.
bende bunların hiç birini o zaman söylemedim çünkü aldattıgı kişiyi gunluk kadın sandım bana öyle dedi boşandıktan sonra çicek yolladıgını gördüm ve sevgiliymiş ne varsa dökmek istiyorum içimde haksızmıyım ya

Konularinizi hatirliyorum. Adam size bosanmadan sonra da birsuru hakaretler etmisti. Sen kadin misin, kadin olsaydin falan gibi. Bunlari unutmayin

Konularinizi hatirliyorum. Adam size bosanmadan sonra da birsuru hakaretler etmisti. Sen kadin misin, kadin olsaydin falan gibi. Bunlari unutmayin
Asla unutmadım peki sizce yüzleşme hatamıdır?zaten en büyük cezası yuvasını dağıttı ve boşandım çocuğundan da oldu.Şimdi içimde kalanları söylemek yanlış mı

Hayatınıza asla müdahale ettirmeyin eski mesajlarınızın birinde gördüm "çocuğumla bi yere giderken kiminlesin nereye gittin vs. haber ver "demiş . Onun ne haddine ya o kadar sinirlendim ki buluştuğunuzda "biz boşandık herkesin kendi hayatı var kiminle nereye gittiğin umurumda bile değil seninde olmasın"de sana söylediği tüm kötü kelimeleri yaz ve ona gülerek "sence ben bunları unutup yeniden seninle başlarmıyım"de bol bol çocuğun psikolojisinden bahset "iyi bir koca olamadın bari iyi bir baba ol" de
buluşma ne zaman bu arada

Aldatıldım ve bunu yakaladım anlaşmalı olarak boşandım yaklaşık 4 ayı geçti ve bugun eski eş kişisi ile yüzleşeceğim.Pişaman belli ve arada çocuk oldugu için ister istemez iletişim kopmuyor fakat ben asla birleşmeyi düşünmüyorum konularımı belki hatırlayanlar olur çok sancılı bir süreç geçirdim aynı işyerinden bir insandı bu kişi ve boşandıktan sonra 2 ay daha dolu dizgin ilişklieri devam etti bildigim kadarı ile ve çok büyük hayal kırıklıgına ugramış pişmanım hayattaki en büyük hatamdı dedi.ben sadece yüzleşmek istiyorum yoksa ömür boyu neden neden diye beynimi yemek istemiyorum siizn tavsiyeniz nedir?
Boşanmışsınız geçmiş gitmiş, yüzleşmenin gereği yok ki, ayrıca boşandığınız adam hayal kırıklığına uğramasaydı acaba sizinle böyle bir görüşmeyi yapar mıydı? Sizin yerinizde olsam asla görüşmem eski eşle.

Boşanmışsınız geçmiş gitmiş, yüzleşmenin gereği yok ki, ayrıca boşandığınız adam hayal kırıklığına uğramasaydı acaba sizinle böyle bir görüşmeyi yapar mıydı? Sizin yerinizde olsam asla görüşmem eski eşle.
tabi canım, eğer sevgilisinden ayrılmasaydı şuan konu sahibine ne laflar eder nasıl davranırdı kimbilir

asla ikna olmak gibi bir düşüncem yok 5 aydır düzenli pskolga gittim ve onun tavsiyesi buydu dedigi şu ki ömrü boyu kafanda nasıl oldu diye kuracaksın git yüzleş bu sadakatsılıgı neden yapmış ve kafanda kurma artık acının üstüne gidersen kabullenmen daha kolay olur dedi
Valla unuttuktan sonra umrunda bile olmuyor, bence sebebin bu değil

Bence sevgilisyle barışacak
ya adamdaki yüzsüzlüğe rahatlığa bakar mısın, çok sinir oldum.
bunlar böyle, düşün ki adam hem aldatıyor hem de aldatma sebebi olarak da eşini görüyor kadın olsaydın diye.böyle birşey olabilir mi ya
hangi kadın bunu yapabiliyor allah aşkına

bunlar böyle, düşün ki adam hem aldatıyor hem de aldatma sebebi olarak da eşini görüyor kadın olsaydın diye.böyle birşey olabilir mi ya
Bende ağzına s içim görüşmeyi kabul ettim ama herkes yok barışacaksın yok bilmem ne diyor

Bende ağzına s içim görüşmeyi kabul ettim ama herkes yok barışacaksın yok bilmem ne diyor
ben senin o dönemini hatırlıyorum, sabahlara kadar bu forumdaydın, hazmetmek çok çok zor çünkü .
yazık değil mi sana arkadaşım, unuttun mu o geçirdiğin uykusuz geceleri, yaşadığın sinir harbini. o zaman adamın bir tarafında kelebekler uçuşuyordu. seni düşündü mü hiç bu kadın ne halde diye
ona bu görüşme fırsatını bile vermemelisin bence ama biz ne diyebiliriz ki başka, yaşayan sensin

Bak inan bana bizim aptallığımızdan. O kadar duygusalız ki olması gerektiği gibi yönetemiyoruz, adamlar da böyle hayatımızın içinden geçiyor işte

ben senin o dönemini hatırlıyorum, sabahlara kadar bu forumdaydın, hazmetmek çok çok zor çünkü .
yazık değil mi sana arkadaşım, unuttun mu o geçirdiğin uykusuz geceleri, yaşadığın sinir harbini. o zaman adamın bir tarafında kelebekler uçuşuyordu. seni düşündü mü hiç bu kadın ne halde diye
ona bu görüşme fırsatını bile vermemelisin bence ama biz ne diyebiliriz ki başka, yaşayan sensin
Ya birde pişman olacağını falan düşünüyorlar oraya gidecek, kadın sinir harbi geçirecek adamın tek düşündüğü şey şu olacak bu kadın hala bana aşık hala beni bekliyor.

Ya birde pişman olacağını falan düşünüyorlar oraya gidecek, kadın sinir harbi geçirecek adamın tek düşündüğü şey şu olacak bu kadın hala bana aşık hala beni bekliyor.
ASla sinir harbi geçirmeyeceğim aksine nasıl gururlu ayakta kalınır onu göstereceğim

bende bunların hiç birini o zaman söylemedim çünkü aldattıgı kişiyi gunluk kadın sandım bana öyle dedi boşandıktan sonra çicek yolladıgını gördüm ve sevgiliymiş ne varsa dökmek istiyorum içimde haksızmıyım ya
İçinizi dökmek istiyorsanız dökün. Bunun haklısı haksızı olmaz. Buna ihtiyacınız olduğunu hissediyorsanız, sinirleriniz bunu kaldırabilecekse, saydırın gitsin. Ama kafanızı karıştırmasına, yaptığı b.ku size daha kabul edilebilir göstermesine de izin vermeyin. Çünkü siz içinizi dökerken muhtemelen o da bunları yapmaya çalışacak. O buluşmadan, keşke ben de şöyle yapsaydım böyle yapsaydım bunlar olmazdı diyerek ayrılmayın yani.

Kaybettiğin kadına dön de bir bak istedim demek için gidiyorsan git bence. Ama öyle bir git ki kalakalsın . Tabi böyle bir adamla tekrar bir araya gelmeyı zaten düşünmezsiniz zaten boşanmışsınız. Ama içiniz soğuyacaksa gidin yüzleşin .

Back
X