tavsiyeniz var mı?

Asla unutmadım peki sizce yüzleşme hatamıdır?zaten en büyük cezası yuvasını dağıttı ve boşandım çocuğundan da oldu.Şimdi içimde kalanları söylemek yanlış mı
Siz yüzlesme dersiniz o barismak icin ümit verdiniz sanar. Bosverin yolunuza bakin. Pismansa zaten ici icini yiyordur

Hayatınıza asla müdahale ettirmeyin eski mesajlarınızın birinde gördüm "çocuğumla bi yere giderken kiminlesin nereye gittin vs. haber ver "demiş . Onun ne haddine ya o kadar sinirlendim ki buluştuğunuzda "biz boşandık herkesin kendi hayatı var kiminle nereye gittiğin umurumda bile değil seninde olmasın"de sana söylediği tüm kötü kelimeleri yaz ve ona gülerek "sence ben bunları unutup yeniden seninle başlarmıyım"de bol bol çocuğun psikolojisinden bahset "iyi bir koca olamadın bari iyi bir baba ol" de
buluşma ne zaman bu arada
15dakıka sonra

Aldatıldım ve bunu yakaladım anlaşmalı olarak boşandım yaklaşık 4 ayı geçti ve bugun eski eş kişisi ile yüzleşeceğim.Pişaman belli ve arada çocuk oldugu için ister istemez iletişim kopmuyor fakat ben asla birleşmeyi düşünmüyorum konularımı belki hatırlayanlar olur çok sancılı bir süreç geçirdim aynı işyerinden bir insandı bu kişi ve boşandıktan sonra 2 ay daha dolu dizgin ilişklieri devam etti bildigim kadarı ile ve çok büyük hayal kırıklıgına ugramış pişmanım hayattaki en büyük hatamdı dedi.ben sadece yüzleşmek istiyorum yoksa ömür boyu neden neden diye beynimi yemek istemiyorum siizn tavsiyeniz nedir?
Bence bu saatten sonra cocuguna cok iyi baba olsun

Back
X