Gelinbaşı ve Gelin Tacı tavsiyenize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi iklim__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

iklim__

Ziyaretçi
kızlar, türbanlı bir gelin olacağım. rahibe duvak düşünüyorum.topuzun altından başlamayacak. yüzümü çevreleyecek. şu şekilde:

ama alttan topuzum nasıl olsun karar veremiyorum. bir kaç model buldum. sizce bunlar nasıl?

1

2

3

4

5

6

7

Son düzenleyen: Moderatör:
Turbanli gelinlerde topuz alti degilde hani basinin ustune igneliyorlar ya o daha hos duruyor.
3.modeldeki gibi

üzerinde ayşekuaför yazan modeli beğendim aynada gelinin önden yüzü de görünüo gerçekten çok hoş durmuş

Turbanli gelinlerde topuz alti degilde hani basinin ustune igneliyorlar ya o daha hos duruyor.
3.modeldeki gibi

evet canım benim kastettiğim de bu. o şekilde istiyorum.
üzerinde ayşekuaför yazan modeli beğendim aynada gelinin önden yüzü de görünüo gerçekten çok hoş durmuş
ben de onu beğenmiştim canım..kararsızım işte...

ben de öyle düşünmüştüm... o zamana var gerçi. 22 haziranda düğün. daha modellere bakarım ama bu aklımda olacak.

2.fotodaki bence rahibe duvak istedigin için duvagın ön planda olur zaten ayse kuaför yazan fotoyu cok begendm

2.fotodaki bence rahibe duvak istedigin için duvagın ön planda olur zaten ayse kuaför yazan fotoyu cok begendm

tatlım, senin düğün resimlerinin hayranıyım ben...çok çok şirindi hepsi. sen de harika bir gelin olmuştun.fotoları numaralandırdım.ben 4. yü beğendim. siz de aynı resimden mi bahsediyordunuz?

ayyy teşekkür ederim cn benim
evet 4.model en sadesi ve hosu bence dierleri cok karısık 2.fotoda yandan cok guzel duruyor

o zamana kararım değişmezse 4. foto olacak demektir. zaten gelinliğim de sade..çok iddialı bir baş yakışmaz yani..

3.ve 4.model cok guzel bence düşünebilirsin

yorum yaptığın için sağol canım. biz de 4ü düşündük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…