zaman makinesi yap madem
ama orası iş verdi sadece gidip başlama tarihim belli değil ve benim istediğim gibi bir iş o şekilde bulmam imkansız çünkü yeni mezunum aracı olmasa o işte olmazdıO arada başka işler de baksanız , alternatif olur ?
kızlar bayramdan önce bir iş başvurusu yapmıştım. aracı vasıtasıyla bir üniversite hastanesinin dekanıyla görüştüm. aracılar baya kuvvetli kişilerdi ve işe kesin gözüyle bakıyordum. hala aramadılar. Evde durdukça canım sıkılıyor içim daralıyor hayallere dalıyorum çıkmaza giriyorum saçma hayallerimde. napıyım ne edeyim çok sıkıldım evde oturmaktan bu aralar ortalık karışık hadi gezeyim desem korkuyorum. keşke zamanı 1 2 sene ileri alabilsem. nolur bi yardım edin ne yapabilirim kafa dağıtmak için
Valla torpille mi işe giriyorsun diye burada birazdan asıp keserler benden demesi
anlamadım kusura bakmakonu sahibi donanımlı gelmiş..bravoo
alıntı yapmıştım ama uçmuş alıntı..devlet bahçeli için dedim..anlamadım kusura bakma
atışmaları kesst:)
hayırlısıyla işe girmek için dua edip bu arada iş arayışınızı sürdürebilirsinizkızlar bayramdan önce bir iş başvurusu yapmıştım. aracı vasıtasıyla bir üniversite hastanesinin dekanıyla görüştüm. aracılar baya kuvvetli kişilerdi ve işe kesin gözüyle bakıyordum. hala aramadılar. Evde durdukça canım sıkılıyor içim daralıyor hayallere dalıyorum çıkmaza giriyorum saçma hayallerimde. napıyım ne edeyim çok sıkıldım evde oturmaktan bu aralar ortalık karışık hadi gezeyim desem korkuyorum. keşke zamanı 1 2 sene ileri alabilsem. nolur bi yardım edin ne yapabilirim kafa dağıtmak için
çok doğru ben namazlarımdan sonra Allahtan çok istedim hayırlı bir iş. oda hamd olsun ki bana bir sebep yolladı şükürler olsun Rabbim benim duama cevap verdi.ne zaman sıkışsam zor durumda kalsam Allah tan istediğimde şükürler olsunki Allah bana yardım ediyor tabiyki hemen olmuyor ama ben Allah tan istedikçe ve dua etmeye devam ettikçe görüyorumki Allah bana yardım ediyor fakat ne zaman sıkışsam zor durumda kalsam ve insanlardan bir beklentiye girsem o şey bir türlü olmuyor olmadığı gibi de ters gidiyor hep bir sorun . bu yüzden şunu anladımki birşey isteyeceksek bunu Allah tan istemeliyiz diyeceksinizki biz başka birşey mi yapıyoruz ama bazen farkında olmuyoruz yapabiliyoruz.
burayı boşver biri yememiş içmemiş sana konu açmış ünlü oldun hadi yine iyisinatışmaları kesst:)
ne insanlar var yaaburayı boşver biri yememiş içmemiş sana konu açmış ünlü oldun hadi yine iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?