• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tavsiyenize ihtiyacım var.

Ayni durumdayim.. Yaptigim tek şey ev kizi olma yolunda emin adimlarla ilerlemek :KK14:

İs başvurusu olumsuz sonuclanirsa yeniden KPSS hazirligi...

Eklentiler

• gül.webp
    gül.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 125
O arada başka işler de baksanız , alternatif olur ?
ama orası iş verdi sadece gidip başlama tarihim belli değil ve benim istediğim gibi bir iş o şekilde bulmam imkansız çünkü yeni mezunum aracı olmasa o işte olmazdı

Sancili bir donem.bende aynisini yasadim bekleki haber gelsin..ama dua et hayirlisiyla hakkinda olsun diye ve cok skma kendini.bazen akisina birakmak en guzelidir.kafana takmamak icinde elin herhangi bir beceriye yatkinsa kursa git yada gitmesende evde ugras.kitap oku klasik ama etkilidir :)

kızlar bayramdan önce bir iş başvurusu yapmıştım. aracı vasıtasıyla bir üniversite hastanesinin dekanıyla görüştüm. aracılar baya kuvvetli kişilerdi ve işe kesin gözüyle bakıyordum. hala aramadılar. Evde durdukça canım sıkılıyor içim daralıyor hayallere dalıyorum çıkmaza giriyorum saçma hayallerimde. napıyım ne edeyim çok sıkıldım evde oturmaktan bu aralar ortalık karışık hadi gezeyim desem korkuyorum. keşke zamanı 1 2 sene ileri alabilsem. nolur bi yardım edin ne yapabilirim kafa dağıtmak için :KK43::KK16:

Valla torpille mi işe giriyorsun diye burada birazdan asıp keserler benden demesi

konu sahibi donanımlı gelmiş..bravoo

(bunu GÜLMEDİM için yazdım)

kızlar bayramdan önce bir iş başvurusu yapmıştım. aracı vasıtasıyla bir üniversite hastanesinin dekanıyla görüştüm. aracılar baya kuvvetli kişilerdi ve işe kesin gözüyle bakıyordum. hala aramadılar. Evde durdukça canım sıkılıyor içim daralıyor hayallere dalıyorum çıkmaza giriyorum saçma hayallerimde. napıyım ne edeyim çok sıkıldım evde oturmaktan bu aralar ortalık karışık hadi gezeyim desem korkuyorum. keşke zamanı 1 2 sene ileri alabilsem. nolur bi yardım edin ne yapabilirim kafa dağıtmak için :KK43::KK16:
hayırlısıyla işe girmek için dua edip bu arada iş arayışınızı sürdürebilirsiniz

ne zaman sıkışsam zor durumda kalsam Allah tan istediğimde şükürler olsunki Allah bana yardım ediyor tabiyki hemen olmuyor ama ben Allah tan istedikçe ve dua etmeye devam ettikçe görüyorumki Allah bana yardım ediyor fakat ne zaman sıkışsam zor durumda kalsam ve insanlardan bir beklentiye girsem o şey bir türlü olmuyor olmadığı gibi de ters gidiyor hep bir sorun . bu yüzden şunu anladımki birşey isteyeceksek bunu Allah tan istemeliyiz diyeceksinizki biz başka birşey mi yapıyoruz ama bazen farkında olmuyoruz yapabiliyoruz.

ne zaman sıkışsam zor durumda kalsam Allah tan istediğimde şükürler olsunki Allah bana yardım ediyor tabiyki hemen olmuyor ama ben Allah tan istedikçe ve dua etmeye devam ettikçe görüyorumki Allah bana yardım ediyor fakat ne zaman sıkışsam zor durumda kalsam ve insanlardan bir beklentiye girsem o şey bir türlü olmuyor olmadığı gibi de ters gidiyor hep bir sorun . bu yüzden şunu anladımki birşey isteyeceksek bunu Allah tan istemeliyiz diyeceksinizki biz başka birşey mi yapıyoruz ama bazen farkında olmuyoruz yapabiliyoruz.
çok doğru ben namazlarımdan sonra Allahtan çok istedim hayırlı bir iş. oda hamd olsun ki bana bir sebep yolladı şükürler olsun Rabbim benim duama cevap verdi.

Back
X