Tam olarak boy ve kilonuzu yazmadığınız yani nasıl bir kütleyle başladığınızı bilemediğim için genel bir yorumda bulunabilirim.vücudumun her yeri eşit diyorsanız o halde bana göre siz tüm vücuda hitap eden bir programda çalışmalısınız.
Ben de evde dvdlerle spor yapmaya karar verdiğimde çok araştırdım birkaç antrenörün videosunu yaptım ya da yapma çalıştım.Ben kişisel olarak Jillian Michaels'ın çalışma stilini ve de aldığım sonuçları çok begendim.Jillian michael's 30 day shred isimli 3 leveldan oluşan seriyi kesinlikle öneriyorum.İçerisinde kardio da oldugu için yak yakabilirsiniz.2.haftadan itibaren gözle görülür sonuçlar almaya ve sıkılaşmaya başlamıştım ben.bu seriyle 1 ayda 2,5 kg verdim ama etrafımdakiler daha cok verdiğimi düşünüyor.çünkü sıkılaştıgım için daha cok vermiş gibi görünüyorum.forumlarda genel olarak 30 day shred i denemeyen kalmadı

açıkçası ben pek de olumsuz yorum görmedim.Genelde arkadaşlar memnunlar internete de 30 day shred before after yazdıgınızda sonuçlarını görebilirsiniz.Tabii herkese eşit etki etmez ama şu var tüm bunları yaparken yediklerinize de dikkat edip bol su içmelisiniz.bir de başladınız mı tereddüte kapılıp hemen bırakmayın.hareketlerin etkisini görmek için en azından 1-2 hafta zaman verin. 30 day shredde her bir leveli 10 gün yapıp diğer levele geçmeden 1 gün dinlenmelisiniz.Ben bununla birlikte her gün en az 3-4 km yürüyorum.
Onun dışında Brazil Butt lift serisinin yaratıcısı Leandro Carvalho dan da deneyen arkadaşlar çok memnunlar.Özellikle Bum Bum(kalça) ve tummy tuck (karın) videolarından.Bildiğim kadarıyla kendisi victoria secret meleklerinin de antenörü.Ben 30 day shredi bitirdikten sonra ripped in 30 a geçtim ve genel sorunun karın bölgesinde oldugu için programıma killer abs videosunu da ekledim.siz de programınıza tüm vucuda hitap eden bir çalışma ile birlikte ihaftanın belirli günleri sırasıyla bölgesel hareketleri de ekleyebilirsiniz.mesela bir gün karın için bir video yaparsınız ertesi gün de bacak ve kalça için vs.
Benim size tavsiye edebileceğm programlar şunlar;
Jillian Michaels 30 day shred
Jillian Michaels ripped in 30
jillian Michaels Banish fat boost metabolism ve no more trouble zone (metabolizma hızlandırıvı ve yağ yaktırıcı tüm vucut)
Brazil butt lift cardio axe
Bir de shaun T isimli antrenörün insanity isimli 90 günlük çalışması.deneyip te çok memnun olan insanlar biliyorum.