tavsiyeye ihtiyacım var

canım kafana takma.. ama ilerde kendi çocuguna ve sana karsı ilgisizliği olursa o zaman kızabilir dile getirebilirsin bence ...

canım kafana takma.. ama ilerde kendi çocuguna ve sana karsı ilgisizliği olursa o zaman kızabilir dile getirebilirsin bence ...

Aynen hakkını da yiyemem benimle de ilgilenir nazımda oynar eminim iyi bir baba olacak Allah'ın izniyle inşallah. Her zaman sorumluluk sahibidir. İşte dedim ya ben de yüzde yüz o haksız demiyorum zaten de bazı abartı durumlar sinirimi bozdu işte. Ama sizlerle paylaşmak iyi geldi gerçekten teşekkür ederim kızlar.

Düşük riski vardı demişsiniz Allah korusunda çocuk düşse eşiniz mi tutacak napıcak?

Bende hamileliğini,dünyada bir hamile kendisi varmış ve ağır hastalık gibi gören buldumcuk yurdum kadınlarını anlayamıyorum.

Bu konuda gereğinden fazla hassas davranıyorum hamileliğim konusunda yani. Allah inşallah sağlık ve sıhhatle kucağımıza almamızı nasip eder ve isteyen herkese nasip eder inşallah. Daha önce iki kayıp yaşadığım ve tam tüp bebek yaptırcakken hamile kaldığım için biraz hasta havasındayım haklısın. Düşse kimseler tutamaz elbet Allah esirgesin. Ama ikimizin çocuğu olduğu için bana destek olması Allah korusun acil bir durum olduğunda hastaneye gitmemiz. Ya da evde yapılması gereken bi iş olduğunda onun yapması gibi durumlar olabiliyor canım. Ve insan böyle bir durumda eşini istiyor yanında nazım ona geçtiği için belki. Ancak böyle zorunlu bir durumda gitmesine hiç bir şey demiyorum zaten keyfinden gitmiyor.

Bu konuda gereğinden fazla hassas davranıyorum hamileliğim konusunda yani. Allah inşallah sağlık ve sıhhatle kucağımıza almamızı nasip eder ve isteyen herkese nasip eder inşallah. Daha önce iki kayıp yaşadığım ve tam tüp bebek yaptırcakken hamile kaldığım için biraz hasta havasındayım haklısın. Düşse kimseler tutamaz elbet Allah esirgesin. Ama ikimizin çocuğu olduğu için bana destek olması Allah korusun acil bir durum olduğunda hastaneye gitmemiz. Ya da evde yapılması gereken bi iş olduğunda onun yapması gibi durumlar olabiliyor canım. Ve insan böyle bir durumda eşini istiyor yanında nazım ona geçtiği için belki. Ancak böyle zorunlu bir durumda gitmesine hiç bir şey demiyorum zaten keyfinden gitmiyor.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Belki ben hiç hamile kalmadığım için bilmiyorum ama sakınan göze çöp batar derler.Korku iyi birşey değil,korkuyla negatifi çağırıyosunuz..Acil durum için illa ki arayacağınız birileri vardır,bir taksiye atlayıp bile gidebilirsiniz.Ne olursa olsun hastaymış gibi geçirmeyin bence keyfini çıkarın.Belki de hormonlar yüzünden fazla hassassınızdır bilemiyorum..

Aslında sevinmeniz bile lazım, böyle iyi bir dayı ise çok daha iyi bir baba olur diye düşünmeniz de... Siz de eşinizle birlikte yeğeniyle ilgilenin, birlikte vakit geçirin.

Benim eşim de hem dayı, hem de amca yeğenleri ona aşık resmen ve tabiî o da yeğenlerine. Onlarla ilgilenir, vakit geçirir. Erkek yahut kız arkadaşları ile problem yaşadıklarında eşimi ararlar. Maddi manevi her şeylerinde eşim yanlarında olur. Birbirlerinden de eşimi acaip biçimde kıskanırlar. Bizim yeğenlerin en küçüğü 21 yaşında -eşim de evin en küçük ve sürpriz çocuğu. - neredeyse yeğenleriyle beraber büyümüş ve hâlen geldikleri zaman eşimin yanında hangimiz uyuyacağız diye savaş verirler. Ben bu manzarayı gördükçe inanılmaz mutlu oluyorum eşimin ailesini düşkünlüğü ve ailesinin ona olan sevgisi ve hayranlığı için.

Siz de hoşgörün bence.

Hamilesin degil mi?Belki biraz hormonlarda etkilemis olabilir seni:)
Yegenine bunlari yapan adam nasil bi baba olacak bende merak ediyorum
Ben zamanla duzelecegi kanaatindeyim yegen buyuyor size yeni bebek geliyor(yanlis anlamadiysam tabi)
Allah anali babali buyutsun hayirli saglikli bi evlat nasip olsun

Back
X