tavsiyeye ihtiyacım var :/

bir kız isteme için çok hazırlık gerekmez bence bir çiçek bi çikolat Bir yüzük baban verdim deyince yüzük takıp gidecekler:KK66:
agırdan alan sizmisiniz o tarafmı bilmiyorum ama ben erkek tarafı olsam bu kadar agırdan almam begendigim bir kısmet için acele ederim,
yinede siz bikirsiniz o zaman sizde agırbaşlı olun dügünlerine gitmeyin hangi sıfatla gideceksiniz?

bence adı koyulsun olayın, nişanı daha geniş ve ayrıntılı düşünürsünüz

bir kız isteme için çok hazırlık gerekmez bence bir çiçek bi çikolat Bir yüzük baban verdim deyince yüzük takıp gidecekler:KK66:
agırdan alan sizmisiniz o tarafmı bilmiyorum ama ben erkek tarafı olsam bu kadar agırdan almam begendigim bir kısmet için acele ederim,
yinede siz bikirsiniz o zaman sizde agırbaşlı olun dügünlerine gitmeyin hangi sıfatla gideceksiniz?

Ağırdan alan benim ailem zaten, biz daha öncesinde evlenmek istedik olmadı resmiyet olsun dedik erken dediler ertelediler bzide mecbur onlara uyuyoruz :)

Bencede gitmeyin,aileniz hakli sonuna kadar.isin icinde ciddi bir adim yok suanda ben annemi bile suruklemem pesimde yazik kadincagiza. Burdakine gidecekmissiniz o yeterli yani. Cok yuz goz olmaya gerk yok.merak etmeyin evlenince elti kayin k.peder k.valide bol bol beraber olursunuz zaten

Ben nişanlıyken eşimin abisinin düğününe katıldım, kendi ailemle, şehir dışında hem de...
Yalnız göndermezlerdi gitmezdim de zaten..

Kaldı ki siz nişanlı değilsiniz.
Ve iki düğün olacaksa, bulunduğunuz şehirdekine gidin, Manisa ya da gitmeyiverin yani.

yarın bir gün eşim olacak insanın kardeşinin düğününde onun yanında olamayacağım
demişsiniz ama ;
Evli değilmişiz aramızda resmiyet yokmuş burdaki düğüne zaten katılacakmışım

yani yanında olamama gibi bi durum yok. düğünün birinde berabersiniz. üstüne diğer ildekine gitmek istemeniz bile anlamsız.

Back
X